عصر کرد

آخرين مطالب

جزئیات برگزاری جشنواره ابوذر در کردستان/ خبرنگاران مطالبه‌گر باشند فرهنگی

جزئیات برگزاری جشنواره ابوذر در کردستان/ خبرنگاران مطالبه‌گر باشند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مسئول بسیج رسانه استان کردستان جزئیات برگزاری، فرصت آثار ارسال و اختتامیه جشنواره ابوذر در کردستان را اعلام کرد. 
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت رشیدی پیش‌ از ظهر امروز در نشست اعضای بسیج رسانه با نماینده ولی‌فقیه در کردستان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک سالروز بسیج رسانه اظهار داشت: روز شهادت خبرنگار شهید غلامرضا رهبر خبرنگار صدا و سیما در جنگ تحمیلی به نام روز بسیج رسانه نامگذاری شده است.
امروز باری دیگر با آرمان‌های شهدا تجدید بیعت کرده و راه آنان را با افتخار ادامه می‌دهیم.
وی با اشاره به تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای، جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین را محکوم کرد و گفت: این ظلم و اقدامات ناجوانمردانه در سراسر کشور بازتاب داشته و همه مردم آن را محکوم می‌کنند.
مسئول بسیج رسانه استان کردستان با بیان اینکه خبرنگاران صف اول محور مقاومت و روایتگری‌ها هستند، تصریح کرد: روایتگری رسانه‌ها در تحولات استان، هم‌افزایی و تشکیل یک شبکه منسجم از فعالان این عرصه برای نقش‌آفرینی در عرصه‌های مختلف از جمله برنامه‌های بسیج رسانه در کردستان است.
وی افزود: تولید محتوا و انعکاس برنامه‌های سفر امسال رئیس‌جمهور به استان، بازتاب بسیاری خوبی در سطح کشور داشت و مورد رضایتمندی مسئولان قرار گرفت.
رشیدی از برگزاری جشنواره ابوذر به‌ عنوان یک رویداد شاخص برای نهمین سال پیاپی در کردستان خبر داد و عنوان کرد: فراخوان این جشنواره اعلام شده و تا پایان دی ماه آثار جمع‌آوری و اختتامیه آن در بهمن ماه با حضور مسئولان استانی برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: سال گذشته در جریان اغتشاشات علی‌رغم اینکه کردستان کانون توجه ضدانقلاب و معاندان بود و کوچکترین حرکت و وابستگی یک فرد به نظام را از کسی نمی‌پسندیدند، اما جشنواره ابوذر با آثار و محتواهای ارسالی بیشتر برگزار شد.
مسئول بسیج رسانه استان کردستان از برگزاری جام رسانه‌ای امید خبر داد و خاطر نشان کرد: این اقدام نیز در راستای اجرای فرامین رهبری و حول سه محور جهاد تبیین، جهاد خدمت و جهاد آفرینی در کردستان برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این نشست‌ها را شناسایی و شکفایی استعدادها و ظرفیت‌های رسانه‌ای در استان عنوان کرد و گفت: مطالبه‌گری، نقد منصفانه و بیان خدمات دولت و نظام از جمله انتظارات از اصحاب رسانه کردستان است.
مسئول بسیج رسانه استان کردستان با تاکید بر اینکه نقد باید سازنده و در جهت رفع مشکلات مردمی و به مسئولان کمک کند، یادآورشد: هر دولتی در دوران مسئولیت خود، خدماتی دارد که باید خبرنگاران به دور از گرایشات سیاسی و رسانه‌ای آن را منعکس و بازگو کند تا مردم امیدوار شوند.
وی ابراز داشت: اگر قائل به فعالیت در چارچوب نظام هستیم، باید در این شرایط کنونی و جنگ ترکیبی و نابرابر که دشمنان تمام امکانات خود را بر علیه کشورمان پای کار آورده‌اند، می‌طلبد که نگاه همه‌جانبه به مسائل داشته باشیم و نقش خود را در جهت امیدآفرینی ادا کنیم.
رشیدی خطاب به اصحاب رسانه اظهار کرد: اگر نسبت به مسئله‌ای ایراد می‌کنیم، فعالیت و اقداماتی هم که توسط مسئولان در دورنقاط استان نیز انجام می‌شود، برای مردم بازگو کنیم. 
عیسی فلاحی، معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان نیز در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به حفظ اتحاد و هم‌افزایی میان جامعه رسانه‌ای تاکید کرد و اظهار داشت: هر جا صحبت از وحدت و همدلی بوده است، توانسته‌ایم نتایج خوبی در عرصه‌های مختلف به ویژه رسانه داشته باشیم و در هر جایی که خلاء بوده، رسانه‌های معاند پای کار آمده و با دروغ‌پراکنی افکار جامعه را منحرف می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه در جریان اغتشاشات سال گذشته در حالت خواب و بی‌خبری بودیم، گفت: اگر امروز به عنوان بسیج رسانه حضور یافته و عنوان بسیجی را یدک می‌کشیم، باید همانند بسیجیان دوران دفاع مقدس که شجاعت از ویژگی‌های بارزشان بود و با دست خالی می‌جنگیدند، امروز نیز در مقابل جنگ نرم و توطئه‌های دشمنان بجنگیم.
معاون فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان حملات بی‌شرمانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و تروریستی در کرمان را محکوم کرد و افزود: نباید که در مقابل وقایعی که در منطقه و استان اتفاق می‌افتد، منفعل باشیم.
وی تصریح کرد: باید شجاعت داشته و از ترس رسانه‌های معاند واهمه نداشته باشیم. ما به‌عنوان وجدان بیداری جامعه می‌توانیم با نقدهای منصفانه تاثیرگذاری خوبی در جهت حل مشکلات داشته باشیم.
فلاحی در پایان ضمن قدردانی از سفرهای شهرستانی نماینده ولی‌فقیه در کردستان عنوان کرد: حقیقتا نشست با نخبگان، اهالی فرهنگ و هنر و پیگیری مشکلات مردمی رضایتمندی میان مردم به ویژه فعالان این عرصه ایجاد کرده است.
تعدادی از خبرنگاران نیز در این نشست در یک فضای صمیمانه پیرامون وضعیت استان و انتخابات پیش‌رو به بیان‌ نقطه نظرات خود پرداختند.
انتهای پیام/481/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/773258/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی: هیچ وقت از حقوق  هسته‌ای مردم خودمان نمی‌گذریم

آمار وزارت بهداشت اسرائیل از تلفات صهیونیست‌ها درپی حملات ایران

علی مطهری: جهان بدون اسرائیل و آمریکا امن‌تر خواهد بود

موشک‌ها و پهپادهای ایرانی کدام مناطق از تل‌آویو و حیفا را هدف قرار دادند؟

نشست شورای حکام آژانس درباره تجاوز اسرائیل به خاک ایران فردا برگزار می‌شود

صدای 2 انفجار در مرکز تهران

شهادت 10 کودک در حملۀ اسرائیل به یک ساختمان مسکونی در شمال شرق تهران

منطقه ای در نیاوران مورد هدف رژیم صهیونیستی قرار گرفت

منطقه نیروهوایی تهران مورد اصابت قرار گرفت

پزشکیان در گفت‌وگو با السودانی: اگر تجاوزات ادامه یابد پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود

خبرهای مهم سخنگوی دولت: متروها در زمان حمله به عنوان پناهگاه استفاده خواهد شد

واکنش به ادعای ساختگی رسانه قبرسی: ایران هیچ پیامی برای رژیم صهیونیستی نفرستاده است

بقایی: نباید به رژیم اسرائیل اجازه داده شود قوانین بین‌المللی را از نو بنویسد

پدافند هوایی تهران علیه اهداف متخاصم مجددا فعال شد

سازمان انرژی اتمی: مسیر توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم

دانشمند هسته‌ای اهل مازندران به شهادت رسید

جزئیات دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد از زبان فرمانده فراجا

آغاز غرور‌آفرین تیم ملی واترپلو جوانان با بوسه بر پرچم ایران

فغانی امشب سوت جام جهانی را می‌زند

ماروتا: متاسفانه طارمی را از دست دادیم!

چهار ستاره، دیوانه بازی برای بارسلونا!

مخالفان و موافقان جام جهانی باشگاه‌ها

امیدواری بارسا؛ بازگشت به دوران قدرت و ثروت!

پاسخ غیرمستقیم پرسپولیس به نگرانی در مورد کارتال

خداداد عزیزی: هراسی از کفتار‌های صهیونیستی نداریم

پاسخ به مهم‌ترین سوال حقوقی فوتبال ایران

جلسه روانخواه با اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال

ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف عصر یک‌شنبه گذشته مستقیماً با وزیر خارجه ایران تماس گرفته است

بخشایش اردستانی: یکی، دو روز دیگر با موشک‌های هایپرسونیک ایران تکلیف جنگ مشخص می‌شود

خبر اختصاصی «آخرین خبر» از فرود دومین هواپیمای نظامی باری چین در ایران

روایت «رجا» از پیام قاطع تهران به واشنگتن از کانال سوئیس: در تنبیه اسرائیل دخالت نکنید

اظهارات سخنگوی دولت در گزارش روزانه به مردم؛ از زمان لغو پروازها تا اعلام پناهگاه‌ها

کاهش دما و هشدار وزش باد شدید همراه با گردو‌خاک در کردستان

لغو کلاس پرولایسنس به دلیل حملات رژیم صهیونیستی

اقبالی: در جام‌جهانی کاری از دستمان برنمی‌آید

بدترین تابستان یک مربی در تاریخ رئال!

تمدید قرارداد مدافع تراکتور برای دو فصل دیگر

مهاجم بایرن به تاتنهام پیوست

اوبلاک: غیرممکن است مقابل پی‌اس‌جی زجر نکشیم!

4 ورزشکار طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند

خلاصه بازی الاهلی مصر 0 - اینترمیامی 0

جر و بحث سوارز و بوسکتس با علیرضا فغانی

او می‌خواهد اولین گلر رنگین‌ پوست مانشافت باشد

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

شایعه بسته شدن مرز ایران و افغانستان تکذیب شد

2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد دستگیر شدند

زنگنه: اجلاس کمیته سیاسی APA به تعویق افتاد

آسیب به خطوط انتقال نفت پالایشگاه‌ حیفا در پی حمله ایران

درخواست استرالیا در پی گسترش تنش‌ها میان رژیم صهیونیستی و ایران