عصر کرد

آخرين مطالب

داروی سقط جنین در سوپرمارکت‌های کردستان هم فروخته می‌شود! سیاسی

داروی سقط جنین در سوپرمارکت‌های کردستان هم فروخته می‌شود!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان با بیان اینکه داروی سقط جنین در سوپرمارکت‌های کردستان هم در دسترس است گفت: باوجود اینکه دستیابی به آمار سقط جنین به راحتی ممکن و قابل رصد است اما آمار دقیقی از سقط جنین در کردستان نداریم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، زینب زاله،‌ صبح امروز در جلسه قرارگاه جوانی‌ جمعیت که در استانداری کردستان برگزار شد، به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این قرارگاه پرداخت و اظهار داشت: قانون حمایت از جوانی جمعیت مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده و باید اجرایی شود.
وی با اشاره به کاهش جمعیت در کشور و به تبع آن در استان از 2.1 به 1.57، گفت: یکی از مسائلی که در کاهش جمعیت تأثیر دارد سقط جنین است که به دلیل قبح‌زدایی از آن، انجام می‌شود. طبق گزارشات در کشور سالانه 500 هزار سقط جنین در کشور صورت می‌گیرد.
مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان با تأکید بر اینکه باید با سقط عمدی و غیرقانونی برخورد شود، تصریح کرد: با هماهنگی ستاد خانواده و جوانی جمعیت باید از گروه‌ها و خانواده‌ها فعال در حوزه پیشگیری از سقط جنین حمایت کرد. جلوگیری و کاهش سقط، برخورد با متخلفان و فراهم‌ کردن زمینه اجرای قانونی جوانی جمعیت یکی از برنامه‌های اولویت‌دار این قرارگاه است.
وی خواستار پیگیری قضائی و ورود دستگاه‌های نظارتی و مدعی‌العموم برای برخورد با متخلفان و مراکز غیرمجاز و زیرزمینی و شبکه‌های فضای مجازی مبلغ انجام سقط جنین شد و افزود: متأسفانه آمار دقیقی از میزان سقط جنین در استان نداریم هر چند دستیابی به این آمار به راحتی ممکن و قابل رصد است.
زاله اذعان داشت: علی‌رغم تمام بازرسی‌ها و نظارت‌هایی که از مطب‌ها و عطاری‌های استان کردستان می‌شود اما شاهد انجام گسترده سقط جنین توسط پزشکان، ماماها و عطاری‌ها هستیم که باید با آنان برخورد شود.
وی مدعی شد: داروهای سقط جنین به صورت گسترده و سازمان‌یافته در استان توزیع می‌شود، به طوری‌که این داروها در سوپرمارکت‌های این شهر قابل دسترسی است!
مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان به فعالیت شبکه‌های مجازی فعال در حوزه توزیع داروهای مرتبط با سقط جنین اشاره کرد و یادآور شد: در برخی از استان‌ها شاهد تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های سقط جنین هستیم اما این موضوع هنوز در کردستان انجام نشده که انتظار می‌رود رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با این موضوع در اولویت قرار گیرد.
سرهنگ مسعود ولی‌ئی، معاون اجتماعی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: هر جایی که حضرت آقا دغدغه داشته‌اند، ما بر خلاف آن عمل کرده‌ایم چراکه آن تفکر جا نیفتاده و احساس مسئولیت ایجاد نشده است.
وی گفت: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، بیش از 93 درصد سقط‌های صورت گرفته در چارچوب قانونی عنوان شده و بیشترین دلیل آن فرهنگی اجتماعی بوده و مشکل اقتصادی نیست.
معاون اجتماعی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با اشاره به اینکه بیشترین سقط جنین میان زنان تحصیلکرده است، تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌‌های آموزشی جلوگیری از سقط جنین در نقاط حاشیه‌نشین، شناسایی 7 مامای متخلف و معرفی به دانشگاه علوم پزشکی و اعلام پایان فعالیت، شناسایی 2 پزشک متخلف و راه‌اندازی مرکز مشاوره خانواده مهر در 4 شهر استان با رویکرد اسلامی و ارائه مشاوره رایگان به جوانان و زوجین از جمله اثدانات سپاه برای اجرای طرح جوانی جمعیت در استان بوده است.
ولی‌ئی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی از سقط جنین بسیار ضعیف بوده و آمار دقیقی در این بخش نداریم، خاطر نشان کرد: 30 درصد از وظایف شهرداری باید به کارهای فرهنگی و این حوزه اختصاص داده شود که در بیلبورد و فضاسازی سطح شهر، چنین چیزی نمی‌بینیم که امیدواریم این ضعف برطرف شود.
انتهای پیام/481/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/761159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا معرفی وزیر اقتصاد به مجلس به تأخیر افتاد؟

جنجال در کشتی ایران: سکوت سنگین فدراسیون در قبال داوری بحث‌برانگیز مبارزه معصومی و زارع؛ آیا حق‌کشی شده؟

کرمانشاه فردا دوشنبه 22 اردیبهشت در خاموشی: جدول قطعی برق سراسری استان منتشر شد

انتشار فایل صوتی VAR جنجالی‌ترین صحنه ال‌کلاسیکو

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

افشاگری غیرمنتظره در مورد ستاره بزرگ موسیقی؛ پای تیلور سوئیفت به پرونده اخلاقی هالیوود باز شد

اخبار WWE | نشست خبری بکلش به صحنه خشونت جان سینا تبدیل شد

نمایشگاه نفت و گاز تهران، صحنه نمایش قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی است

گلزنی کریم بنزما برابر فیحا

عثمان دمبله، برترین بازیکن فصل لیگ فرانسه 25-2024

تیم منتخب فصل لیگ فرانسه 25-2024

لوکاس شوالیه دروازه بان لیل بالاتر از دوناروما برترین دروازه‌بان فصل لیگ فرانسه 25-2024 شد

کیلیان امباپه، برترین لژیونر فرانسوی فصل 25-2024

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

بازخواست سرمربی توسط مالک در زمین!

اشلوت: انگیزه داشتیم و نزدیک بود آرسنال را ببریم

تمجید توتومرکاتو؛ او حالا طارمی دیگری است!

فریادشیران: کمیته انضباطی خودش را به خواب زده

کونته با لوکاکو به‌سمت قهرمانی؛ گل اول ناپولی به جنوا

مهرۀ مار در فوتبال؛ مربی اخراج می‌شود، جادوگر می‌ماند

شکایت جنجالی باشگاه اماراتی از سردار آزمون!

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران - کره شمالی

با دست گرفت و با پا گل‌به‌خودی زد؛ گل اول جنوا به ناپولی

گل‌های بازی بارسلونا 4 - رئال مادرید 3

جنجال داوری ال‌کلاسیکو: شوامنی ظاهرا دروازه‌بان است

طرح فروش سوخت مازاد در سیستان و بلوچستان با رویکردی نوین اجرا می‌شود

مریوان؛ بهشت گردشگری با طبیعت بکر

توسعه زنجیره ارزش تولید گوشت مرغ در کردستان در سال 1404

برنامه قطعی برق کردستان روز دوشنبه 22 اردیبهشت + جدول

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ـ کرمانشاه چهار کشته بر جا گذاشت

پیش‌بینی کاهش ارزش دلار جهانی در آینده نزدیک

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

تعیین وضعیت بنزین سه نرخی به صورت رسمی اعلام شد

بیش از 1500 فقره سرقت در شهرستان کرمانشاه کشف شد

آخرین بازی خانگی بعثت کرمانشاه در لیگ یک مقابل پارس جنوبی جم

تمرین مدیریت بحران با مشارکت دستگاه‌های امدادی در کرمانشاه برگزار شد

17 هزار کارت ملی هوشمند در دفاتر پیشخوان کرمانشاه معطل دریافت است

مرز خسروی ظرفیت تردد دو میلیون زائر اربعین را دارد

مرز خسروی ظرفیت تردد 2 میلیون زائر اربعین را دارد

استقرار تیم سیار انتقال خون کرمانشاه در ثلاث باباجانی

رسانه‌ها بازوی توسعه استان کرمانشاه در مسیر امیدآفرینی و شفافیت هستند

نفوذ امواج ناپایدار و احتمال رگبارهای پراکنده بهاری در کرمانشاه

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت