عصر کرد

آخرين مطالب

ارقام نجومی پیامک برخی از بانک‌ها خبرساز شد! اقتصادی

ارقام نجومی پیامک برخی از بانک‌ها خبرساز شد!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در پاسخ به چرایی افزایش هزینه کارمزد پیامک تعدادی از بانک‌ها گفت: امسال اپراتورهای تلفن همراه هزینه پیامک‌ها را افزایش زیادی داده اند و به همین دلیل هزینه پیامک بانک ها هم بالا رفته است

زندگی پنهانی زن خیانتکار با مردی غریبه در نهایت به قتل پسر چهارساله‌اش منجر شد.
ارسال پیامک "کارمزد پیامک اطلاع‌رسانی 3 ماهه" یکی از بانک‌ها در روز گذشته به دلیل رقم های بالا و البته متفاوت موجب تعجب مشتریان بانکی شد.​
این بانک با ارسال این پیامک‌ها، کارمزد پیامک اطلاع‌رسانی خدمات خود را در رقم هایی بین 4 تا 100 هزار تومان اعلام کرده است. البته کسب اطلاع تسنیم از بانک رسالت نشان میدهد که این رقم برای مشتریان مختلف این بانک براساس تعداد تراکنش‌های حساب‌شان متفاوت است.
رقم های متفاوت و البته قابل توجه برای کارمزد پیامک ارسالی این بانک آنهم برای سه ماهه اول سال 1402 موجب تعجب تعدادی از مشتریان بانک رسالت شده است.
بانک رسالت در توضیح تأکید دارد: کارمزد خدمات پیامکی بانک قرض الحسنه رسالت بر اساس تعداد تراکنش های فرستاده شده برای هر حساب محاسبه می شود؛ یعنی طبق بخشنامه بانک مرکزی و بر اساس عملکرد حساب مشتری!
بانک مرکزی: بانک ها سودی از پیامک ندارند، زیان هم دارند
خبرنگار تسنیم در همین ارتباط با مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت‌وگو کرد؛ محرمیان در پاسخ به چرایی افزایش هزینه کارمزد پیامک تعدادی از بانک‌ها بخصوص بانک رسالت، گفت: امسال اپراتورهای تلفن همراه هزینه پیامک‌ها را افزایش زیادی داده اند و به همین دلیل هزینه پیامک بانک ها هم بالا رفته است.
او می گوید: بانک مرکزی اعلام کرده بانک ها در کنار هزینه اپراتورها برای هر پیامک باید 30 تومان دریافت کنند؛ عملاً بانک ها سودی از ارسال پیامک ندارند وحتی برخی از بانک ها در این حوزه ضرر هم دارند.
معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی با تأکید براینکه علت اصلی افزایش هزینه پیامک بانک‌ها را باید از اپراتورها سوال کرد، گفت: ماه‌هاست در حال مذاکره با سازمان تنظیم مقررات و اپراتورها هستیم که چرا هزینه پیامک را انقدر زیاد افزایش داده اند ولی هنوز نتیجه ای نگرفته ایم.
کانون بانک‌های خصوصی: سازمان تنظیم مقررات هزینه پیامک‌ها را بالا برد/ شکایت کردیم
محمدرضا جمشیدی دبیرکانون بانک‌های خصوصی هم در این ارتباط به خبرنگار تسنیم گفت: برای هر پیامک باید 48 تومان به سازمان تنظیم مقررات بپردازیم؛ بعد از رایزنی هایی که انجام دادیم این رقم را به 356 ریال کاهش دادیم ولی طبق بخشنامه بانک مرکزی، باید در کنار این رقم برای هر پیامک 30 تومان هم پرداخت کنیم.
او می گوید: در همین ارتباط شکایتی را به سازمان پدافند غیرعامل ارسال کردیم؛ آنها هم نامه ای به تنظیم مقررات ارسال کرده اند که رقم در نظر گرفته شده برای پیامک ها خیلی بالاست. ولی با این وجود هنوز نتیجه خاصی حاصل نشده است.
طبق اعلام جمشیدی، برخی بانک‌ها در حوزه هزینه پیامک، سلیقه ای عمل کرده و رقم های در نظر گرفته شده برای کارمزد پیامک را کم یا زیاد می کنند. اما با توجه به رقم های اعلامی از سوی سازمان تنظیم مقررات، حتی کارمزد 100 هزار تومانی هم کم است و کفاف هزینه های اعلامی این سازمان را نمیدهد.
به گزارش تسنیم، تعرفه هزینه پیامک بانکی در سال 1402 ، افزایش نداشته و همان تعرفه اعلامی از سوی بانک مرکزی است که 30 تومان، به اضافه هزینه پیامک اپراتورهای مختلف تلفن همراه است. این هزینه، کارمزد خدمات بانکی، برای اطلاع رسانی به مشتریان، در خصوص موجودی حساب آن ها، با پیامک، پس از هر واریز و برداشت، می باشد.
بنابراین تعرفه ارسال پیامک بانکی، توسط بانک، 30 تومان است و هزینه پیامک نیز، بسته به اپراتور تلفن همراه، متفاوت می باشد، بدین ترتیب که هزینه هر یک عدد پیامک اپراتور همراه اول، برای خطوط دائمی، 8.9 و برای خطوط اعتباری، 10.6 تومان می باشد و در خصوص اپراتور ایرانسل، برای خطوط دائمی داخل ایران، 9.9 و برای خطوط اعتباری، 11.6 تومان است.
مبلغ هزینه هر پیامک بانکی، با احتساب 30 تومان، تعرفه بانک و هزینه پیامک هر اپراتور، بدین صورت خواهد بود که هزینه پیامک بانکی، در پیامک های یک صفحه ای، برای مشتریان دارای خط دائمی و اعتباری همراه اول، به ترتیب، 38.9 و 40.6 تومان است و این هزینه، برای مشتریان دارای خط دائمی و اعتباری ایرانسل، به ترتیب، 39.9 و 41.6 تومان خواهد بود.
با این حال شهریورماه سال گذشته برخی بانکها اعلام کردند که با وجود افزایش هزینه اپراتورهای تلفن همراه برای ارائه این خدمات و همچنین برای عادلانه کردن هزینه های مربوط به پیامک، بهتر است که هزینه آنها براساس تراکنش های هر فرد محاسبه شود.
بر این اساس فردی که تراکنش کمتری دارد هزینه ای پایین تر از آبونمان سالانه می پردازد و افرادی که تراکنش های بالاتری دارند، هزینه بیشتری برای این خدمات خواهند پرداخت.
البته عملکرد بانک ها و تعیین هزینه اشتراک توسط آنها مانند ماهیت و نوع خدماتشان با یکدیگر متفاوت است. برای مثال برخی از بانک ها برای صرفه جویی در هزینه ها و تعیین حق اشتراک پایین تر برای ارائه این خدمات، از ارسال پیامک برای تراکنش های خود صرف نظر کرده یا برای ارسال پیامک برای تراکنش های پایین 30هزارتومان، هزینه‌ای مضاف بر حق اشتراک را طلب می کردند.
منبع: etemadonline.i

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/757664/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر خوش پزشک تیم ملی درباره ستاره محبوب پیاتزا

روز خوب بارسا؛ فقط 8 میلیون یورو تا قانون 1:1

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

زمان آغاز تمرینات چادرملو مشخص شد

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

پزشکیان: مردم باید با افکار و دیدگاه‌های افرادی مثل شهید باقری آشنا شوند

واشنگتن: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها است

فیلمی جدید از لحظه اصابت موشک‌های رژیم صهیونیستی به صداوسیما

فیدان: تداوم آتش‌بس میان ایران و اسرائیل از اولویت‌های راهبردی ما است

توسعه نسل پنجم اینترنت در استان

تصمیم مسی؛ لئو 6 ماه به اروپا برمی‌گردد!‏

رقیب قدر برای بارسا؛ بایرن لوئیس دیاز را می‌خواهد

واکنش خیابانی به ادعای پیوس در قول قهرمانی پرسپولیس

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

انیمیشن جالب از پیروزی بایرن مقابل فلامینگو

احسان محروقی جدیدترین خرید یحیی

روانخواه: با قدرت سیاسی سرمربی تیم امید نشدم

نامه آفر رسمی از فرانسه به ستاره جوان ایرانی

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

پایان شایعات بازگشت یحیی به پرسپولیس

مدیر مرکز اسلامی: موضع اهل سنت کرمانشاه در مقابله با رژیم صهیونیستی، قابل تقدیر بود

تشییع و تدفین 61 شهید جنگ 12 روزه در کرمانشاه

پیکر دانشمند هسته‌ای به همراه 6 عضو دیگر خانواده‌اش به خاک سپرده شد

واکنش قوچانی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت به تهدیدهای اسرائیل برای ترور وزیر خارجه

تخت‌روانچی خطاب به مجری بی‌بی‌سی: اگر شجاعت انتقاد از آمریکا را ندارید باید سکوت کنید!

خضریان: شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران ضربه‌ جدی دیده است

کشف یک لاشه دیگر پهپاد صهیونیستی در کوه‌های لرستان

متن پیام وزیر امور خارجه که در آستانه اشرفیه توسط بقائی قرائت شد

فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است

بقائی در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای: ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

محمود واعظی: تا زمانیکه رئیس آژانس رویه‌اش را عوض نکند، باید درباره عضویت‌مان در NPT تجدید نظر کنیم

نماینده مجلس سنای پاکستان: آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر سیاسی و مرجع تقلید ماست

پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است

حضور پزشکیان در مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید محمد باقری

توضیحات معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره شایعه استعفای پزشکیان

حضور دریابان شمخانی در مراسم بزرگداشت سردار شهید غلامرضا محرابی

قرائت پیام عراقچی در جمع مردم آستانه‌ اشرفیه در تشییع شهدا

ابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت توسط سفیر ایران

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر

ماجرای حمله به جلسه سران قوا از زبان معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور

فرماندار سنندج: سرمایه‌گذاری در حوزه کتابخانه منشا تحولات فکری است

سرپرست استقلال: ساپینتو دل شیر دارد؛ پیگیر لغو محرومیت او هستیم

درخواست 35-40 میلیون یورویی اینتر برای چالهان اوغلو؛ چه کسی جایگزین هاکان خواهد شد؟

جایی برای موسیمانه نیست؛ سرمربی سابق استقلال از گزینه های هدایت الزمالک خط خورد