عصر کرد

آخرين مطالب

کانون خانواده بهترین محل برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی است سياسي

کانون خانواده بهترین محل برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نماینده ولی‌فقیه در کردستان گفت: ترویج مطالعه به شکل خانوادگی امری بسیار مؤثر است و کانون خانواده می‌تواند بهترین محل برای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی باشد.
  حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، امروز _یکشنبه بیست‌وهشتم آبان_ در مراسم بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی در کتابخانه امام خامنه‌ای شهر سنندج اظهار کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دو نهاد تأثیرگذار در ترویج مطالعه و کتابخوانی هستند که تاکنون اقدامات خوبی را نیز انجام داده‌اند اما نیازمند کارهای عمقی و ریشه‌ای هستیم.
وی افزود: شرط اول برای ترویج کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه این است که از خودمان شروع کنیم و اول خود کتابداران، مسئولان و صاحب نظران جامعه باید کتاب‌خوان باشند تا سایر اقشار جامعه نیز از آن‌ها تأثیر بپذیرند.
نماینده ولی‌فقیه در کردستان با بیان اینکه در حال حاضر مقوله مطالعه در جامعه دانش‌آموزی و دانشجویی ما به صرف خواندن کتب درسی خلاصه شده است، گفت: حدود یک میلیون و 680 هزار نفر جمعیت استان کردستان است که از این تعداد فقط 47 هزار نفر عضو کتابخانه‌های عمومی هستند و این رقم پایینی است.
حجت‌الاسلام پورذهبی ادامه داد: ترویج مطالعه به شکل خانوادگی نیز امری بسیار مؤثر است و کانون خانواده می‌تواند بهترین محل ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی باشد.
وی به ترویج فرهنگ اهدای کتاب نیز تاکید کرد و افزود: فرهنگ اهدای کتاب باید در جامعه ما ترویج پیدا کند و کتاب‌هایی ارزشمندی که در خانه‌ها و قفسه کتابخانه‌ها خاک می‌خورد به افراد دوستدار کتاب اهدا شود.
نماینده ولی‌فقیه در کردستان خاطرنشان کرد: داشتن علاقه نسبت به مطالعه کتاب، کتاب شناسی، هدایت و معرفی نوجوانان و جوانان به سمت کتاب‌های ارزشمند و عمق بخشی به فعالیت‌های حوزه کتاب از دیگر مسائل حائز اهمیت در ترویج فرهنگ مطالعه است که کتابداران، کتاب‌خوانان و والدین می‌توانند در این زمینه نقش مؤثری را ایفا کنند.
بزرگترین معجزه دین اسلام کتاب است ماموستا فایق رستمی، امام جمعه شهر سنندج نیز در این مراسم اظهار کرد: بزرگترین معجزه پیامبر اکرم (ص) و دین اسلام، کتاب قرآن کریم که هر روز برای ما تازگی دارد و کهنه نمی‌شود.
وی با اشاره به اینکه کتاب قرآن کریم همه مسائل را در برمی‌گیرد، افزود: این کتاب بزرگترین مبلغ، پیام رسان و روشنگر مسائل مختلف بوده که پیشرفت و آبادانی جوامع و حفظ کرامت انسانی را توصیه کرده است.
امام جمعه شهر سنندج خاطرنشان کرد: خداوند متعال قرآن کریم را برای سعادت و پیشرفت جامعه بشری نازل کرده است که اگر به دقت این کتاب مطالعه می‌شد این همه جنگ و کشتار را ما امروز شاهد نبودیم.
 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/757345/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مقابله با جنگ اقتصادی نیازمند کار جهادی مسئولان است

دانشجویان بسیجی، منادیان جهاد تبیین علمی و عملی

شهید استوار مبتکری خلاق بود که در هر صحنه‌ای حضور داشت

موش به اندازه دلفین باهوش است؟

(ویدئو) خوانندگی محسن تنابنده در پشت صحنه سریال شاهگوش

مجوز مدارس غیردولتی در کردستان با دقت و حساسیت صدور شود

بزودی، بهره برداری از خانه محیط زیست در رباط پشت بادام

تشدید برخورد با عاملان تیراندازی و قاچاقچیان سلاح در کرمانشاه

کشف زمین خواری 200 میلیاردی در رباط کریم

یک روز بد برای گولسیانی؛ سمبل قهرمانی پرسپولیس، تبدیل به مظهر شکست شد

ایران قدرت برتر و بازیگر اصلی صحنه در منطقه است

دستگاه قضائی و پلیس 2 نهاد امنیت‌آفرین

تشدید برخورد با تیراندازی و قاچاق سلاح در کرمانشاه

راه‌اندازی ایستگاه راه‌آهن قروه نیازمند 200 میلیارد تومان است

جشن روز دانشجو در دانشگاە کردستان/دانشجویان چه مطالباتی از مسئولان دارند؟

نمایشگاه عکس گروهی عکاسان در بانه گشایش یافت

تکمیل ایستگاه راه آهن قروه نیازمند 200 میلیارد تومان اعتبار است

برگزاری رقابت‌های ورزشی ویژه افراد دارای معلولیت در محلات منطقه22

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: وظیفه اصلی دانشجو دیده‌بانی و بصیرت‌بخشی است

برگزاری پویش مستورا در شهرستان هرسین

تبعید در انتظار مجرمان جرائم خشن

مظهر صلابت ایران اسلامی مشارکت حداکثری در انتخابات است

پذیرش بیمار در مرکز پت اسکن بیمارستان امام رضا(ع) آغاز شد

کرمانشاه میزبان اردوی تیم ملی شمشیر بازی

️پیکر شهید مدافع حرم، سید مصطفی صادقی در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) آرمید

تولید انحصاری 6 قلم دارو مورد نیاز کشور در دانش بنیان‌های کرمانشاه

آغاز طرح مطالبه وظایف دستگاه‌های اجرایی توسط پلیس

کشف لوازم یدکی غیر استاندارد خودرو در مریوان

میز خدمت ستاد ارتباطات مردمی در استان البرز برگزار شد

تشدید برخورد با ‌قاچاقچیان سلاح و مهمات در کرمانشاه‌

ضرورت هم افزایی دستگاه‌های خدمت‌رسان در حادثه‌ها

کاهش 20 درصدی سرقت‌های مهم در استان کرمانشاه

لزوم هم‌افزایی دستگاه قضا و پلیس برای ایجاد امنیت عمومی جامعه

توسعه طرح ترویجی کشاورزی در مریوان ضروری است

مانورهای مدیریت بحران، گامی برای افزایش تاب‌آوری صنعت آب و برق

روایت تسنیم از یادواره‌ای برای همرزم حاج قاسم شهید پاشاپور

اختصاص 100 میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز مجتمع توانبخشی ایثارگران البرز

دانشجو الگویی برای جامعه

توسعه بخش‌های زیر ساختی و حمل ونقل به تلاش جهادی نیاز دارد

شیرخوارگاه معتضدی ظرفیت نگهداری 50 کودک را دارد

نمایش ویژه ایام فاطمیه در تماشاخانه مهر روی صحنه می‌رود

فیلم| کنه‌خوار با موهای ایمپالا صاحب سبیل شد!

اهدای اعضای بدن جوان سنندجی به 8 نفر زندگی بخشید

احداث دهکده لجستیک در منطقه آزادماکو

دومین روز میز خدمت اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز همزمان با سفر ریاست جمهور به استان البرز

استان البرز یکی از استان‌های فعال کشور ازنظر جمعیت ایثارگری است

جهادگران تبیین همچون رزمندگان دفاع مقدس هستند

کاهش 15 درصدی حوادث ناشی از کار در استان کرمانشاه

تبعید در انتظار مجرمان خشن کرمانشاه

از ظرفیت اربعین برای اقدامات فرهنگی بهره گرفته شود