بازدید نیم میلیون نفر از اماکن تاریخی کرمانشاه در نیمه اول امسال
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - ایسنا/کرمانشاه به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در 6 ماهه امسال بیش از نیم میلیون نفر از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کردند.
داریوش فرمانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رشد آمار بازدید گردشگران از جاذبههای تاریخی استان، اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان شهریور 525 هزار و 720 گردشگر از جاذبه های تاریخی دارای ورودی استان بازدید کردند.
وی افزود: بیشترین بازدید از اماکن تاریخی استان مربوط به مجموعه فرهنگی تاریخی تاق بستان است که 317 هزار و 183 نفر از آن بازدید داشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه مجموعه جهانی بیستون، تکیه معاون الملک، تکیه بیگلربیگی و معبد آناهیتا را در رتبه های بعدی بازدید گردشگران از اماکن تاریخی استان دانست.
وی اضافه کرد: طی این مدت 156 هزار و 217 نفر از مجموعه جهانی بیستون، 23 هزار و 79 نفر از تکیه معاون الملک، 16 هزار و 391 نفر از تکیه بیگلربیگی و 12 هزار و 250 نفر از معبد آناهیتا بازدید کردند.
فرمانی تصریح کرد: تعداد گردشگران خارجی که طی این مدت از این اماکن تاریخی استان بازدید کردند نیز 2011 نفر بوده است.
به گفته این مسئول، طی 6 ماهه سال گذشته جمعا 471 هزار و 316 نفر از اماکن تاریخی استان بازدید کرده بودند که این آمار امسال رشد داشته است.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴:۴۶
-
۱۷ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/743475/