عصر کرد

آخرين مطالب

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت ورزشي

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / روز نخست از چهل‌وپنجمین دوره مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد جام تختی با حرارت و انرژی بالا در نصف‌جهان پیگیری شد.
مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد جام جهان‌پهلوان تختی از روز پنجشنبه 18 اردیبهشت به‌میزبانی استان اصفهان آغاز شد و چهل‌وپنجمین دوره این رقابت‌ها با حضور 10 کشور در سالن 25 آبان مجموعه‌ورزشی نقش‌جهان با استقبال قابل‌توجه تماشاگران، غیبت چند ستاره نام‌دار و رقابت‌های جذاب و نزدیک، دوستداران کشتی را میخکوب کرد.
این رقابت‌ها که پس از بیشتر از سه‌دهه در خارج از پایتخت و به‌میزبانی نصف‌جهان برگزار شد، از ساعت 10 صبح در سالن نقش‌جهان استارت خورد و کشتی‌گیران همه کشورها در اوزان 57، 65، 79، 86 و 97 کیلوگرم مقابل یکدیگر سرخاش شدند.
جذابیت ناب کشتی آزاد شاید همچون سال‌های گذشته نبود، اما هیجان بالایی داشت و روز داغ کشتی آزاد در نصف‌جهان هواداران را به‌ وجد آورد. نکته مهم این است که نه فقط مردم اصفهان، بلکه هواداران کشتی از همه استان‌های ایران ازجمله مازندران در سالن نقش‌جهان حضور داشتند.
 استاندار اصفهان، رئیس فدراسیون کشتی، عضو هیئت‌رئیسه اتحادیه جهانی کشتی، مدیرکل اداره ورزش‌وجوانان استان اصفهان، شهردار اصفهان به‌همراه تعدادی از اعضای شورای شهر اصفهان در سالن 25 آبان، محل برگزاری رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام تختی حاضر شدند.
زنده کردن یاد و خاطره شهیدان حسین قجه‌ای، حاج ‌حسین خرازی و ابراهیم همت، یکی از جذاب‌ترین اتفاقات در جریان مراسم افتتاحیه و رقابت‌های روز نخست کشتی آزاد جام جهان‌پهلوان تختی بود.
بازار
هادی عامل که سال‌ها است به‌عنوان گزارشگر تخصصی رشته کشتی، مهم‌ترین مسابقات در این رشته را برای علاقه‌مندان به کشتی آزاد و فرنگی گزارش کرده است، همراه با کاروان‌های تیم‌های ملی در سالن 25 آبان مجموعه‌ورزشی نقش‌جهان حضور داشت و بازی‌ها را همانند همیشه برای بینندگان به‌صورت زنده گزارش می‌کرد تا شور و هیجان رقابت‌ها را بیش‌از پیش بالا ببرد.
حضور قابل‌توجه خبرگزاری‌ها و رسانه‌های تخصصی کشتی، ازجمله اتفاقات جذاب و مهم در مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد جام تختی بود که خبرنگاران، گزارشگران و عکاسان را از صبح تا غروب، در سالن نگه‌داشت و آن‌ها به پوشش جامع و دقیق این تورنمنت می‌پرداختند.
بیشتر از چهار هزار هوادار و علاقه‌مند به کشتی در سالن 25 آبان مجموعه‌ورزشی نقش‌جهان حضور داشتند و یکی از پرتماشاگرترین تورنمنت‌هایی که این سالن تاکنون میزبانی کرده را به‌نام خود رقم زدند.
علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی که در استان اصفهان حضور دارد، در نخستین گام پس از سفر به نصف‌جهان برای مسابقات کشتی آزاد جام تختی، به کارخانه ذوب‌آهن که اسپانسر رقابت‌ها شده رفت و با مدیران این شرکت خصولتی به گفت‌وگو نشست. دبیر سپس به شهرستان لنجان اصفهان رفت و خانه کشتی شهید قجه‌ای را افتتاح کرد و پس از آن برای تماشای مسابقات به سالن نقش‌جهان رسید.
جایگاه کشتی‌گیران در پنج وزن نخست رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام تختی به‌شرح زیر است:
وزن 57 کیلوگرم: 1- علی مومنی 2- میلاد والی زاده 3- عبدیمالک کاراچوف (قرقیزستان) و علی یحیی پور 5- مقیب اله نظامی (افغانستان) و مالیک سومیت (هند) 7- علیرضا سرلک 8- ماگومد ماگومدوف (روسیه) 9- عمر شوکت خطاب (عراق) 10- هادی رضایی
وزن 65 کیلوگرم: 1- جاسکران سینگ (هند) 2- یاسین رضایی 3- پیمان نعمتی و اکرام جان حاجی مورادوف (قرقیزستان) 5- جاوید غیاثی (افغانستان) و ابراهیم خواری 7- سجاد پیردایه 8- پویا کاکویی 9- آندرانیک آوتیسیان (ارمنستان) 10- داریوش حضرتقلی زاده
وزن 79 کیلوگرم: 1- فریبرز بابایی 2- مهدی یوسفی 3- علیرضا کریمی و عرفان الهی 5- ابوالفضل شمسی پور و جمال عبادی 7- عبداله شیخ اعظمی 8- سبحان رحمانی 9- بکژان ژامبولوف (قرقیزیستان) 10- ابراهیم متحان بایراک (ترکیه)
وزن 86 کیلوگرم: 1- ابوالفضل رحمانی 2- امیرحسین کاووسی 3- بکزات رحیم اف (قرقیزستان) و رضا سلیمانیان 5- محمدحسین نوروزیان و فرزاد جهانشاهی 7- محسن کوچ نژاد 8- محسن رضایی 9- محمدداود سلطانی (افغانستان) 10- امیرحمد سعادت
وزن 97 کیلوگرم: 1- احمد بذری 2- ابوالفضل بابالو 3- مجتبی گلیج و ارشک محبی 5- عرفان علیزاده و سرگئی سارگسیان (ارمنستان) 7- علیرضا رکابی 8- موجاهیت جلیک (ترکیه) 9- رفعت گیداک (ترکیه) 10- امید کریمی

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/998220/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی

علم نوری الهی است که انسان را به قنوت و بندگی خدا سوق می‌دهد

دختران در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارند

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به شهدای بندر رجایی

اولویت تامین انرژی صنعت و تولید/ پیشران توسعه و اقتصاد در نوبت اول تامین برق قرار می‌گیرد

چرا ترامپ به توافق با ایران نیازمند است؟

اثر موج جدید تعرفه‌ها؛ اقتصاد آمریکا در مسیر طوفانی؟

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

افتخارآفرینی کشتی‌گیر کردستانی

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

آقایی‌پور برای دیدار با استقلال آماده شد

بازی خیرخواهانه تیم ملی پیشکسوتان

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

گتفگو با امیر قلعه نویی در حاشیه دیدار دوستانه

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند(عکس)

چه کسی وزیر پیشنهادی اقتصاد را به مجلس معرفی می‌کند؟

معماری نوین مالی، پیش‌نیاز بازآفرینی در اقتصاد هوانوردی است

ظرفیت‌های مغفول وزارت اقتصاد در توسعه تأمین مالی نوین کسب‌وکارها

تقوا، اقتصاد، جمعیت و سازندگی؛ مسیر تعالی جامعه

یکی از خواسته های کرمانشاهیان از رئیس جمهور رفع عقب افتادگی این استان است

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!