عصر کرد

آخرين مطالب

تعداد ورزشکاران آمادگی جسمانی کرمانشاه به 5000 نفر می‌رسد ورزشي

تعداد ورزشکاران آمادگی جسمانی کرمانشاه به 5000 نفر می‌رسد
  بزرگنمايي:

عصر کرد -  رئیس هیات آمادگی جسمانی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت حدود 3330 ورزشکار بیمه شده آمادگی جسمانی در کرمانشاه، وعده داد تا پایان امسال این تعداد به حدود پنج هزار نفر افزایش پیدا کند.
امیر حیرتی در نشستی خبری، با اشاره به گذشت قریب 40 سال از فعالیت ورزش های آمادگی جسمانی در ایران، اظهار کرد: سال 1384 این ورزش به صورت یک فدراسیون مستقل در کشور در آمد، اما در اوایل دهه 90 علیرغم اینکه فدراسیون آمادگی جسمانی یکی از فدراسیون های پرمخاطب به شمار می رفت، منحل و به زیرمجموعه فدراسیون همگانی اضافه شد.
وی اضافه کرد: باتوجه به اهمیت ورزش های آمادگی جسمانی و گسترده بودن مخاطبان آن، سال 1398 به یک سازمان تبدیل شد و در نهایت در سال 1401 مجددا پس از گذشت حدود یک دهه دوباره به شکل یک فدراسیون درآمد.
رئیس هیات آمادگی جسمانی کرمانشاه با تاکید براینکه آمادگی جسمانی در دو بُعد قهرمانی و همگانی فعالیت می کند، گفت: پس از شکل گیری هیات آن در بهمن سال گذشته و انتصابم به عنوان سرپرست این هیات، برنامه ریزی های جامعی را برای هر دو بخش همگانی و حرفه ای آمادگی جسمانی کرمانشاه در دستور کار قرار دادم.
وی با اشاره به کمبود داوران و مربیان رشته های آمادگی جسمانی در کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به وجود چنین چالشی، چندین دوره مربیگری و داوری و سمینارها و کارگاه های مختلف را برگزار کردیم و مقدمات برگزاری چندین دوره دیگر هم درحال اجرا است.
حیرتی در ادامه با بیان اینکه تا سال گذشته هیچ بانک اطلاعاتی از تعداد مربیان و داوران آمادگی جسمانی در کرمانشاه وجود نداشت، عنوان کرد: در این راستا توانستیم تا حد زیادی لیست مربیان و داوران فعال استان را با کمک فدراسیون تهیه کنیم، بگونه ای که در حال حاضر 1507 مربی - 399 مرد و 1108 زن - و 81 داور -36 مرد و 45 زن - در رشته های آمادگی جسمانی کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.
وی در ادامه یکی از رسالت های این هیات را ارتقاء سطح مربیان آمادگی جسمانی استان دانست و گفت: از تعداد کل 1507 مربی آمادگی جسمانی استان 1469 مربی درجه سوم هستند که حجم قابل توجهی را شامل می شود، لذا با برگزاری دوره های مربیگری درجه بالاتر به دنبال ارتقاء سطح درجه آنها هستیم.
رئیس هیات آمادگی جسمانی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش بااشاره به فعالیت 28 رشته ورزشی در زیرمجموعه فدراسیون آمادگی جسمانی، اظهار کرد: تمام این رشته ها در کرمانشاه هم فعال هستند که آمادگی جسمانی، ایروبیک بانوان، پیلاتس، تمرینات معلق و فانکشنال فیتنس از پرمخاطب ترین این رشته ها به شمار می روند.
وی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون شش دوره مسابقات قهرمانی استان در هر دو بخش بانوان و آقایان در رشته های آمادگی جسمانی برگزار شده، گفت: باتوجه به اینکه 17 مهرماه مسابقات المپیاد استعدادهای آمادگی جسمانی کشور برگزار می شود، بدنبال اعزام تیم هایی از استان به این مسابقات هستیم.
حیرتی افزود: باتوجه به اینکه رشته فانکشنال فیتنس رشته ای جهانی است، برای همین در این بخش تمرکز ویژه ای داریم و قرار است برای اولین بار در کشور مسابقات این رشته را در بخش کودکان 10 مهر در کرمانشاه برگزار کنیم.
به گفته این مسئول، همچنین قرار است برای اولین بار در کشور مسابقات ماراتن ایروبیک در اواخر مهرماه در دو رده سنی 7 تا 9 و 10 تا 12 سال بین دختران دانش آموز کرمانشاهی برگزار شود. 
وی در بخش دیگری از سخنانش بااشاره به رشد قابل توجه بیمه شده های ورزشی آمادگی جسمانی عنوان کرد: حدود هفت ماه پیش که هیات را شکل دادیم، تعداد کل بیمه شده های این رشته در استان تنها 479 نفر بود که با تلاش های صورت گرفته این آمار در اواخر شهریورماه با رشد 600 درصدی به 3330 نفر رسید. تا پایان امسال هم این آمار را به پنج هزار نفر افزایش خواهیم داد.
رئیس هیات آمادگی جسمانی کرمانشاه در ادامه یکی از چالش ها و مشکلات کنونی این هیات را نداشتن یک سالن اختصاصی عنوان کرد و گفت: هرچند مسئولین ورزش و جوانان فضایی را به عنوان محل دفتر هیات در اختیار ما قرار داده اند که بابت این موضوع قدردان آنها هستیم، اما به یک فضا و سالن اختصاصی هم برای برگزاری تمرینات قهرمانان و مسابقات این رشته ها نیاز داریم که امیدواریم این امر محقق شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/743157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روزگار از من گرفت

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

مارک کاسادو: هانسی فلیک زندگی‌ام را تغییر داد

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

مومنی: بخش حقوقی باشگاه مس رفسنجان جوابیه محکمی به مالک نساجی می‌دهد

کنایه‌های پیمان یوسفی به برخی افراد سیاسی با کری‌خوانی‌های عجیب در فوتبال

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

یک نیمه‌ کلین شیت به نام گلر جوان پرسپولیس

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

«پایتخت» را امشب روی آنتن تلویزیون ببینید

پایتخت 7 امشب روی آنتن می‌رود

نظر کارشناسان داوری درباره گل اورونوف در بازی پرسپولیس - گل گهر: هند بود!؟ / یک اخراج هم سوخت!؟

قالیباف: اقتصاد کشور را باید به دست مردم بسپاریم نه مدیران ضعیف

هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

عدم صدور مجوز فشارافزایی پارس جنوبی از سوی شورای اقتصاد تکذیب شد

اقتصاد ایران در برزخ مذاکرات؛ وقتی همه منتظرند/ کندی روند صادرات و واردات به دلیل ابهام در مذاکرات

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

6 تیم انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا!

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

بیستمین آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم در سنندج برگزار شد

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

انتقاد از ریاست 50 ساله در هیئت فوتبال اراک

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

توصیه‌های سرمربی تیم ملی فوتسال زنان برای دیدار با هنگ‌کنگ

ریوالدو: اشتباهات دفاعی بارسلونا غیرقابل قبول است

عصبانیت پوستکوگلو: نتایج یونایتد چه ربطی به من دارد!

بزرگترین نگرانی بارسا در آستانه ال‌کلاسیکو

سعید دقیقی: کارتال نگاه مغرورانه و از بالا داشت!

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

مهاجرت در زمان؛ وقتی یک آرزو تبدیل به فیلم می‌شود

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

برای نریمان جهان پوستر زدند!

چند بازیکن گرانقیمت در لیست فروش سپاهان

تعیین تکلیف تیم امید در جلسه مهم؛ اصرار عجیب یک سرمربی لیگ برتری

پرسپولیس محتاج استقلال شد!