عصر کرد

آخرين مطالب

فواد حسین: مفاد توافق امنیتی با ایران به طور کامل اجرا شده است سیاسی

فواد حسین: مفاد توافق امنیتی با ایران به طور کامل اجرا شده است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - وزیر امور خارجه عراق تاکید کرد که مفاد توافق امنیتی با ایران در مورد بازگشت شبه نظامیان حاضر در مرز بین دو کشور در اقلیم کردستان عراق به کمپ‌های آوارگان، به طور کامل توسط طرف عراقی اجرا شده است.
فواد حسین، وزیر خارجه عراق در خصوص توافقنامه امنیتی که اخیرا بین عراق و ایران امضا شده اظهار داشت که مفاد آن در مورد بازگشت شبه نظامیان حاضر در مرز بین دو کشور در اقلیم کردستان عراق، به کمپ‌های آوارگان، به طور کامل توسط طرف عراقی اجرا شده است.
وی به شبکه الحره درباره اهمیت سیاسی و امنیتی این توافق تاکید کرد که ایران بمباران مناطق اقلیم کردستان عراق را که شرط توافق بود، در ازای خروج شبه نظامیان از آن سوی مرز متوقف کرده و این کار توسط دولت فدرال عراق و با همکاری دولت اقلیم کردستان در یک فرآیند مهم و موفق برای هر دو طرف انجام شد.
وزیر خارجه عراق در خصوص روابط ایران و عربستان نیز خاطر نشان کرد: دو کشور پس از تبادل سفرا و دیدار وزرای خارجه روابط قوی و علنی داشته اند. وی همچنین اشاره کرد که بغداد در احیای روابط ایران و عربستان نقش داشته، اما گفتگو‌های میان آن‌ها اکنون مستقیم است.
فواد حسین درباره احتمال امضای توافقنامه‌ای مشابه با ترکیه در خصوص گروه‌های مسلح کرد که آنکارا خواستار خروج آن‌ها از مرز است، اظهار داشت: بغداد همیشه طرفدار گفتگو بوده است. وی ابراز امیدواری کرد که گفتگو‌های فشرده با همان شیوه با طرف ترکیه‌ای انجام شود.
وی افزود که آنکارا هنوز جایی برای بحث در مورد راه حل این مشکل به روشی دیگر و به دور از استفاده از سلاح و خشونت باز نکرده است.
فواد حسین اعلام کرد که رئیس جمهور عراق پس از بمباران اخیر فرودگاه عربت در سلیمانیه، سفیر ترکیه در بغداد را احضار کرد تا یادداشت اعتراضی به وی بدهد.
این مقام عراقی وجود هرگونه توافق با ترکیه برای اجازه دادن به این کشور در انجام حملات مکرر به نیرو‌های حزب کارگران کردستان (پ. ک. ک) در شمال عراق را رد کرد.
وی در خصوص روابط با کویت توضیح داد که نخست وزیر عراق با همتای کویتی خود نشست مهمی برگزار کرد و در آن بر تعهد کامل عراق به تمام قطعنامه‌های شورای امنیت و توافق‌های دوجانبه و احترام به حاکمیت کویت تاکید کرد.
وزیر خارجه عراق در بازگشت به موضوع روابط با آمریکا اعلام کرد: از جمله پرونده‌های مهمی که در سطح گفتگو با واشنگتن مطرح شد، مسئله پیوند بازار و ارز عراق به دلار و ورود ارز آمریکایی به کشور است.
وی خاطرنشان کرد که این یک موضوع مالی و بانکی مربوط به وضعیت مالی و اقتصادی عراق است.
پیشتر، «تحسین الخفاجی» سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق در گفتگو با پایگاه العربی الجدید اظهار کرد: نیرو‌های امنیتی روند اعمال قانون و حاکمیت نظام در تمام نقاط مرزی با ایران را آغاز کرده‌اند. وی افزود: هدف از این اقدام، برای جلوگیری از استفاده از خاک عراق برای حمله به هر یک از کشور همسایه است و در قانون اساسی عراق بر این امر تأکید شده است.
سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران دیروز در مراسم رژه آغاز هفته دفاع مقدس بیان‌کرد: خلع سلاح نیرو‌های تجزیه طلب در اطراف مرز‌های جمهوری اسلامی ایران، حرکت مثبتی است که دولت عراق آغاز کرده است. هیچ گروه تجزیه‌طلبی در نزدیکی مرز‌های ایران اجازه داشتن سلاح و فتنه علیه جمهوری اسلامی نخواهد داشت.
باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/742830/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

انتقاد از ریاست 50 ساله در هیئت فوتبال اراک

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

توصیه‌های سرمربی تیم ملی فوتسال زنان برای دیدار با هنگ‌کنگ

ریوالدو: اشتباهات دفاعی بارسلونا غیرقابل قبول است

عصبانیت پوستکوگلو: نتایج یونایتد چه ربطی به من دارد!

بزرگترین نگرانی بارسا در آستانه ال‌کلاسیکو

سعید دقیقی: کارتال نگاه مغرورانه و از بالا داشت!

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

مهاجرت در زمان؛ وقتی یک آرزو تبدیل به فیلم می‌شود

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

برای نریمان جهان پوستر زدند!

چند بازیکن گرانقیمت در لیست فروش سپاهان

تعیین تکلیف تیم امید در جلسه مهم؛ اصرار عجیب یک سرمربی لیگ برتری

پرسپولیس محتاج استقلال شد!

گلر باتجربه، مدعیان صعود را ناکام گذاشت

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

کارشناسی: اخراج بیرانوند رای نیاورد

واکاوی اطلاعیه بانک مرکزی؛ حوزه رمرز ارز نیازمند شفافیت است/ ایجاد چارچوب‌های جدید به مثابه سنگ‌اندازی نیست

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

حکم فیفا برای مشت‌زنی و کتک‌کاری

نگرانی تارتار از مصدومیت ستاره گل‌گهر

واکنش گوهری به درخواست آب قند!

پنجاهمین بازی فرید امیری در شب گلزنی

گل‌گهر از VAR بلژیکی رونمایی کرد

مصلح: فصل عجیبی بود با 7 رباط صلیبی!

گلر استقلال با کلین‌شیت به نیمکت برمی‌گردد!

تحول عجیب در نیم فصل دوم لیگ یک!

پیشکسوت استقلال: مشخص شد، زدن 5 گل به آلومینیوم اتفاقی بوده است

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

کارشناسی صحنه‌های جنجالی خیبر - پرسپولیس

کارشناسی دو تصمیم مهم داوری علیه سپاهان!

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!