عصر کرد

آخرين مطالب

​مسکنی در میز اقتصاد شبکه خبر سیما اعلام کرد:

افزایش 8 برابری مشارکت مردم در بخش تعاون وزارت رفاه

افزایش 8 برابری مشارکت مردم در بخش تعاون
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش 8 برابری مشارکت مردمی در بخش تعاون طی هفت ماه گذشته خبر داد و گفت: در دو سال دولت سیزدهم به اندازه یک دهه تسهیلات در حوزه تعاون پرداخت شده است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «مهدی مسکنی» در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر سیما اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در حوزه مردمی‌سازی باید انجام می‌شد، ارتقای باور تعاون بود زیرا این مدل می‌تواند مقوله مشارکت مردم را برای کشور رقم بزند و مردم را پای کار بیاورد. خوشبختانه طی 6 ماه گذشته میزان مشارکت های مردمی هشت برابر افزایش یافته و در این مدت زمانی به 44 هزار میلیارد تومان رسیده است. وی ادامه داد: در شهریور 1400 بخش تعاون تقریباً 3/3 درصد مشارکت مردم را جلب کرد. در بهمن‌ماه سال 1400 که دولت جدید مستقر شده این عدد به 2/7 همت کاهش یافت و دلیلش این بود که دولت جدید روی کار آمده و مدیران و ساز‌وکارها تغییر کرده بود. مسکنی تصریح کرد: اما در شهریورماه 1401 عدد به 4/1 همت افزایش یافت و در بهمن‌ماه سال گذشته و به فاصله شش‌ماه این عدد به 5/2 همت رسید و مشارکت مردم افزایش یافت. وی‌ گفت: در حال حاضر با اراده‌ای که در بخش تعاون شکل گرفت و با کمک تعاونگران و بازیگران وزارت تعاون از اتاق‌ها و اتحادیه‌ها تعاونی و بانک توسعه تعاون این عدد به رقم 44 همت رسیده و 8 برابر ارتقای سطح مشارکت‌های مردمی را در کشور شاهد بودیم. معاون امور تعاون در توضیح دلیل افزایش مشارکت در این گفت‌وگوی تلویزیونی گفت: با تقویت زیرساخت‌های بخش تعاون به این مشارکت رسیدیم. مثلاً بانک توسعه تعاون از سال 1389 هیچ افزایش سرمایه‌ای نداشت ولی در کمتر از دو سال افزایش بیش از 140 درصدی سرمایه بانک را شاهد بودیم و با تسهیلاتی که به تعاونی‌ها پرداخت شد زمینه تقویت بخش تعاون به وجود آمد. در دو سال گذشته به اندازه 10 سال قبل از سال 1400 تا سال 1402 پرداخت تسهیلات به تعاونی‌ها داشتیم. به گفته مسکنی، 30 همت نیز توسط 24 بانک به بخش تعاون تسهیلات اختصاص یافته که برای اولین بار در کشور صورت گرفته است. وی با اشاره به پیش‌بینی اختصاص دو خط اعتبار 2 هزار میلیارد تومانی و 3 هزار میلیارد تومانی برای بخش تعاون اظهار کرد: برای اولین بار توانستیم دو خط اعتباری بگیریم که خط اعتباری 3 هزار میلیارد تومانی اجرایی شد و توانستیم طرح‌های تعاونی را توسعه بدهیم. معاون وزیر تعاون ادامه داد: در حوزه صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون معادل 30 درصد کل سنوات گذشته صدور ضمانت‌نامه داشتیم هرچند که نتوانستیم سرمایه صندوق را افزایش بدهیم ولی امیدواریم که در سال 1402 خروجی کار این باشد. مسکنی، فعالیت 10 هزار تعاونی زنان در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر سهم قابل توجهی از تعاونی‌ها را زنان تشکیل می‌دهند که به لحاظ ثبتی حدود 6 هزار تعاونی زنان و از نظر تعدادی حدود 10 هزار تعاونی در کشور وجود دارد. وی در خاتمه افزود: خوشبختانه در دولت سیزدهم توانستیم 7 درصد آمار ثبت تعاونی‌های زنان را افزایش بدهیم و معتقدیم که مدل تعاونی‌های زنان یکی از موفق‌ترین مدل‌هاست.
6 شهریور 1402 17:39
کد خبر : 319,932
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/735774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قانون عجیب کواچ در تمرین دورتموند؛ شوت‌زنی ممنوع

مطرح کردن تغییر نام خلیج‌فارس نشانه خوی استبدادی آمریکا است

چرا معرفی وزیر اقتصاد به مجلس به تأخیر افتاد؟

جنجال در کشتی ایران: سکوت سنگین فدراسیون در قبال داوری بحث‌برانگیز مبارزه معصومی و زارع؛ آیا حق‌کشی شده؟

کرمانشاه فردا دوشنبه 22 اردیبهشت در خاموشی: جدول قطعی برق سراسری استان منتشر شد

انتشار فایل صوتی VAR جنجالی‌ترین صحنه ال‌کلاسیکو

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

افشاگری غیرمنتظره در مورد ستاره بزرگ موسیقی؛ پای تیلور سوئیفت به پرونده اخلاقی هالیوود باز شد

اخبار WWE | نشست خبری بکلش به صحنه خشونت جان سینا تبدیل شد

نمایشگاه نفت و گاز تهران، صحنه نمایش قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی است

گلزنی کریم بنزما برابر فیحا

عثمان دمبله، برترین بازیکن فصل لیگ فرانسه 25-2024

تیم منتخب فصل لیگ فرانسه 25-2024

لوکاس شوالیه دروازه بان لیل بالاتر از دوناروما برترین دروازه‌بان فصل لیگ فرانسه 25-2024 شد

کیلیان امباپه، برترین لژیونر فرانسوی فصل 25-2024

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

بازخواست سرمربی توسط مالک در زمین!

اشلوت: انگیزه داشتیم و نزدیک بود آرسنال را ببریم

تمجید توتومرکاتو؛ او حالا طارمی دیگری است!

فریادشیران: کمیته انضباطی خودش را به خواب زده

کونته با لوکاکو به‌سمت قهرمانی؛ گل اول ناپولی به جنوا

مهرۀ مار در فوتبال؛ مربی اخراج می‌شود، جادوگر می‌ماند

شکایت جنجالی باشگاه اماراتی از سردار آزمون!

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران - کره شمالی

با دست گرفت و با پا گل‌به‌خودی زد؛ گل اول جنوا به ناپولی

گل‌های بازی بارسلونا 4 - رئال مادرید 3

جنجال داوری ال‌کلاسیکو: شوامنی ظاهرا دروازه‌بان است

طرح فروش سوخت مازاد در سیستان و بلوچستان با رویکردی نوین اجرا می‌شود

مریوان؛ بهشت گردشگری با طبیعت بکر

توسعه زنجیره ارزش تولید گوشت مرغ در کردستان در سال 1404

برنامه قطعی برق کردستان روز دوشنبه 22 اردیبهشت + جدول

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ـ کرمانشاه چهار کشته بر جا گذاشت

پیش‌بینی کاهش ارزش دلار جهانی در آینده نزدیک

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

تعیین وضعیت بنزین سه نرخی به صورت رسمی اعلام شد

بیش از 1500 فقره سرقت در شهرستان کرمانشاه کشف شد

آخرین بازی خانگی بعثت کرمانشاه در لیگ یک مقابل پارس جنوبی جم

تمرین مدیریت بحران با مشارکت دستگاه‌های امدادی در کرمانشاه برگزار شد

17 هزار کارت ملی هوشمند در دفاتر پیشخوان کرمانشاه معطل دریافت است

مرز خسروی ظرفیت تردد دو میلیون زائر اربعین را دارد

مرز خسروی ظرفیت تردد 2 میلیون زائر اربعین را دارد

استقرار تیم سیار انتقال خون کرمانشاه در ثلاث باباجانی

رسانه‌ها بازوی توسعه استان کرمانشاه در مسیر امیدآفرینی و شفافیت هستند

نفوذ امواج ناپایدار و احتمال رگبارهای پراکنده بهاری در کرمانشاه