عصر کرد

آخرين مطالب

رویای رونق گردشگری آبی در کرمانشاه در ازدحام وعده‌ها! مقالات

رویای رونق گردشگری آبی در کرمانشاه در ازدحام وعده‌ها!
  بزرگنمايي:

عصر کرد -   امروزه گردشگری آبی، یکی از انواع پرطرفدار گردشگری در دنیا محسوب می شود که روز به روز بر تعداد علاقمندان به آن اضافه می‌شود.
این مسئله مسئولین میراث فرهنگی کرمانشاه را از چندسال پیش به تکاپو انداخت تا باتوجه به وجود منابع آبی متعدد در استان همچون سدها، به فکر راه اندازی این نوع از گردشگری در استان بیافتند.
از آنجایی که سدهای جامیشان و سلیمانشاه در سنقر و شیان در اسلام آبادغرب منبع تامین آب شرب نبودند، برای همین این سه سد در اولویت ایجاد طرح های گردشگری آبی در سطح استان قرار گرفتند.
به گزارش ایسنا، حدود چهار سال پیش بود که برای اولین بار مسئولین میراث فرهنگی استان اعلام کردند که چند سرمایه گذار علاقمند به ایجاد طرح های گردشگری آبی در سد جامیشان هستند و اقدامات اولیه برای سرمایه گذاری آنها در این سدها انجام گرفت و حتی کلنگ زنی اجرای این پروژه ها با حضور مسئولین استانی انجام گرفت.
پس از آغاز عملیات اجرایی پروژه های گردشگری در سد جامیشان، چند باری از سوی مسئولین میراث فرهنگی وعده‌هایی برای افتتاح این پروژه‌ها داده شد و هرسال این وعده ها تکرار می شد، اما در عمل هیچ اتفاقی نمی افتاد.
حالا پس از گذشت چندین سال از شروع پروژه های گردشگری در سد جامیشان سنقر و کلیایی به سراغ مدیرکل میراث فراهنگی استان کرمانشاه رفتیم تا در خصوص چرایی عدم تحقق وعده هایی که در این رابطه داده شده، بپرسیم.
داریوش فرمانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه طی سالهای گذشته سد جامیشان چند سرمایه گذار متقاضی اجرای پروژه های گردشگری داشته، اظهارکرد: شیوع بیماری کرونا و نبود برخی زیرساخت ها مانند تاسیسات برق و ...برای اجرای پروژه ها یکی از دلایل تاخیر در اتمام آنها بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یکی از سرمایه گذاران در سد جامیشان در حال اجرای پروژه های گردشگری است، افزود: خوشبختانه با فروکش کردن بیماری کرونا و ایجاد زیرساخت هایی مانند تامین برق مورد نیاز، اجرای پروژه های گردشگری سد جامیشان از سال گذشته آغاز شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اضافه کرد: البته برخی زیرساخت های دیگر همچون ساماندهی راه دسترسی به سد هم باید انجام شود که در این راستا سال گذشته از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان حدود 2.5 میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یافت.
وی در ادامه پیشرفت پروژه های گردشگری سد جامیشان را 30 درصد اعلام کرد و افزود: ظرفیت سرمایه گذاری در این سد بیش از 100 میلیارد تومان است و امیدواریم تا سال 1403 بخشی از این پروژه ها به بهره برداری برسد.
فرمانی احداث سوئیت های اقامتی، تفریحی، پذیرایی، پیست دوچرخه سواری، قایق سواری، پیاده راه و .... را از جمله پروژه های گردشگری تفریحی در نظر گرفته شده برای این سد اعلام کرد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/732860/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روزگار از من گرفت

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

قایقرانان ایران صاحب 3 مدال نقره و برنز آسیا شدند

مارک کاسادو: هانسی فلیک زندگی‌ام را تغییر داد

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

مومنی: بخش حقوقی باشگاه مس رفسنجان جوابیه محکمی به مالک نساجی می‌دهد

کنایه‌های پیمان یوسفی به برخی افراد سیاسی با کری‌خوانی‌های عجیب در فوتبال

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

یک نیمه‌ کلین شیت به نام گلر جوان پرسپولیس

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

«پایتخت» را امشب روی آنتن تلویزیون ببینید

پایتخت 7 امشب روی آنتن می‌رود

نظر کارشناسان داوری درباره گل اورونوف در بازی پرسپولیس - گل گهر: هند بود!؟ / یک اخراج هم سوخت!؟

قالیباف: اقتصاد کشور را باید به دست مردم بسپاریم نه مدیران ضعیف

هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

عدم صدور مجوز فشارافزایی پارس جنوبی از سوی شورای اقتصاد تکذیب شد

اقتصاد ایران در برزخ مذاکرات؛ وقتی همه منتظرند/ کندی روند صادرات و واردات به دلیل ابهام در مذاکرات

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

6 تیم انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا!

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

بیستمین آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم در سنندج برگزار شد

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

انتقاد از ریاست 50 ساله در هیئت فوتبال اراک

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

توصیه‌های سرمربی تیم ملی فوتسال زنان برای دیدار با هنگ‌کنگ

ریوالدو: اشتباهات دفاعی بارسلونا غیرقابل قبول است

عصبانیت پوستکوگلو: نتایج یونایتد چه ربطی به من دارد!

بزرگترین نگرانی بارسا در آستانه ال‌کلاسیکو

سعید دقیقی: کارتال نگاه مغرورانه و از بالا داشت!

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

مهاجرت در زمان؛ وقتی یک آرزو تبدیل به فیلم می‌شود

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

برای نریمان جهان پوستر زدند!

چند بازیکن گرانقیمت در لیست فروش سپاهان

تعیین تکلیف تیم امید در جلسه مهم؛ اصرار عجیب یک سرمربی لیگ برتری

پرسپولیس محتاج استقلال شد!