شهردار سنندج:
پروژه تعریض پل قشلاق سنندج به زودی به بهره برداری می رسد
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - سنندج- شهردار سنندج گفت: عملیات پروژه تعریض لاین خروجی پل قشلاق سنندج در حال حاضر 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تابستان امسال به بهره برداری می رسد.
سید انور رشیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: افزایش شبکه معابر، تسهیل شبکه عبور و مرور، کاهش ترافیک و افزایش ایمنی از مهمترین اهداف اجرای پروژه تعریض لاین خروجی پل قشلاق سنندج است.
وی تصریح کرد: قرارگیری پل قشلاق در ورودی شهر و به علت تردد بسیار زیاد ترافیک و نبود عرض مناسب سوارهرو در پل موجود شاهد ترافیک در ساعتهای اوج و به وجودآمدن قیف ترافیکی هستیم.
شهردار سنندج اعلام کرد: این پروژه با مشخصات تعریض پل قشلاق به طول 300 متر به عرض 9 متر، 3 دهنه 20 متری و 2 دهنه 18.5 متری، 20 عدد تیر بتنی پیش ساخته پیش تنیده، 12 عدد شمع به عمق 7 تا 23 متر و 12 عدد ستون به ارتفاع 5 متر و اجرای روسازی با پیشرفت 80 درصدی در حال اجراست.
رشیدی خاطرنشان کرد: تاکنون عملیات شمع گذاری، بتن ریزی ، عملیات اجرای سرستون و تیرگذاری این پروژه به اتمام رسیده و روند اجرا نیز با سرعت در حال انجام است.
وی اعلام کرد: بر اساس پیش بینیهای به عمل آمده برای اجرای این پروژه 25 میلیارد تومان اعتبار هزینه در نظر گرفته شده و بدون شک نقش مهمی در کاهش ترافیک ورودی شهر خواهد داشت.
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/716611/