عصر کرد

آخرين مطالب

دیپلماسی اقتصادی با اقلیم کردستان می‌تواند مدل موفقی برای تعامل با سایر کشورها باشد سیاسی

  بزرگنمايي:

عصر کرد - اسماعیل زارعی‌ کوشا روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در نشست 2 روزه استانداران استان‌های مرزی ایران و اقلیم کردستان عراق و هیات‌های همراه که اواخر هفته قبل در ارومیه برگزار شد مسایل و مشکلات پیش روی مبادلات بازرگانی و تجاری مطرح و راهکارهای عملی برای توسعه این مبادلات بررسی شد.
وی افزود: حضور «احمد وحیدی» وزیر کشور و معاونین وزیر امور خارجه در این نشست علاوه بر ارتقای سطح نشست، باعث قوت قلب و جدیت بیشتر هیات‌های ایرانی و عراقی حاضر بود که برای نخستین بار در این سطح در غرب کشور برگزار می‌شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
استاندار کردستان با بیان اینکه این نشست نتایج مطلوبی برای استان‌های مرزی در برداشت، گفت: توافق در زمینه حمل یکسره بار تا مقصد، تسهیل در امر مبادلات مرزی، تسهیل در حوزه تجار و بازاریان، حمایت قانونی از کارگران ماهر و جذب توریسم درمانی از جمله نتایج خوب این نشست 2 روزه بود.
زارعی کوشا با اشاره به اینکه این کردستان یکی از استان‌های موفق غرب کشور در جذب سرمایه گذار خارجی (بویژه از اقلیم کردستان عراق) است، یادآور شد: هم اکنون چندین پروژه اقتصادی توسط سرمایه گذاران خارجی که بیشتر از اقلیم کردستان عراق هستند در شهرهای سنندج و سقز در بخش‌های مختلف صنعتی و گردشگری در دست اجرا است.

عصر کرد

وی ادامه داد: به تازگی یک سرمایه گذار خارجی فعالیت 200 میلیون دلاری خود را در صنعت فولاد شهر دیواندره آغاز کرده و درخواست یکی از شرکت‌های برند و موفق ساخت لوازم خانگی نیز برای احداث کارخانه در سنندج تایید شده است.
استاندار کردستان افزود: یکی از گام‌های مهم کردستان در زمینه جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی منطقه ویژه اقتصادی بانه و مریوان است که طرح جامع آن به تایید نهایی رسیده به زودی هیات مدیره آن معرفی می‌شود.
زارعی کوشا تاکید کرد: هم اکنون طرح اولیه (پروپزال) بیش از 50 طرح اقتصادی برای منطقه ویژه اقتصادی بانه و مریوان تهیه شده که بیشتر آنان سرمایه گذار اقلیم کردستان عراق هستند.
وی با اشاره به ابتکار دیگر استان کردستان در زمینه جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی گفت: هم اکنون چندین بسته بی نام سرمایه گذاری در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی، معدنی و گردشگری تهیه شده و هر سرمایه گذاری که قصد فعالیت اقتصادی در این منطقه را داشته باشد این بسته‌ها در اختیارش قرار داده می‌شود.

عصر کرد

به گزارش ایرنا ، نشست استانداران مرزی جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق با حضور احمد وحیدی وزیر کشور روز پنجشنبه در ارومیه برگزار شد.
در این آیین علاوه بر وزیر کشور، نصرالله رشنودی سرکنسول ایران در اربیل، محمد رضوانی فر رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، برخی از نمایندگان آذربایجان‌غربی در مجلس شورای اسلامی و استانداران آذربایجان‌غربی، کردستان و کرمانشاه از کشورمان و استانداران اربیل، دهوک و سلیمانیه عراق هم حضور دارند.
همچنین در این اجلاس که روز جمعه هم ادامه دارد، هیات‌های بلند پایه سیاسی و اقتصادی کشورمان و اقلیم کردستان عراق از 2 واحد صنعتی و بیمارستان میلاد ارومیه بازدید کردند.
گسترش روابط تجاری و تسهیل در واردات و صادرات کالا و همچنین افزایش مبادلات تجاری، گسترش بازارچه های مرزی و تعمیق روابط مختلف از جمله اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ورزشی از اهداف برگزاری این اجلاس است.
آذربایجان غربی 250 کیلومتر با اقلیم کردستان عراق مرز مشترک دارد و شهرستان‌های اشنویه، پیرانشهر و سردشت، مناطق مرزی این استان با این اقلیم را تشکیل می‌دهند.
استان‌ها آذربایجان غربی 0 نفر برچسب‌ها اسماعیل زارعی کوشا مبادلات تجاری آذربایجان غربی توسعه صادرات اقلیم کردستان عراق ارومیه تجارت

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/715462/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جشن امضای کتاب «قاسم» برگزار می‌شود

نخستین شوک مادریدی به ژابی آلونسو!

نخستین جداشده سرشناس النصر در تابستان

رونالدو جونیور هم به تیم ملی دعوت شد!

حمایت اینتر از طارمی به «زبان فارسی»

یک راه برای نجات کاسمیرو در یونایتد!

آمریکا با 10 مدال قهرمان کشتی آزاد پان‌آمریکن شد

بازسازی دوباره‌ خنده معروف تیری هانری توسط تری کروز پس از ال‌کلاسیکو

درس‌های فوتبالی از عربستان

چهارمین شکست متوالی رئال مقابل بارسا

از انتخاب فابرگاس به عنوان بهترین مربی ماه ایتالیا تا علاقه الهلال به جذب رافینیا در حواشی فوتبال جهان

لاله واژگون کردستان، در معرض آسیب جدی

پاس گل دایی به توسعه کردستان، یک دیدار و چند فرصت

سرمربی اسکواش: ملی پوشان باید مقابل بهترین‌های آسیا برای برد بجنگند

چینش دیواره دفاعی پرسپولیس مقابل هوادار با بازیکن 19 ساله

یوتایتد این فصل را فدای لیگ قهرمانان بعدی کرد!

پیشتازی سرپرست کاراته با بدهی میلیاردی

واکنش قلی زاده به درخشش در لهستان

دستمزد 500 هزار یورویی ستاره یونایتد با قهرمانی!

ضعف مدیریتی در استقلال؛ «زمان طلایی» انتخاب سرمربی گذشت!

مرهمی برای ناکامی‌های کیلیان ام‌باپه

حمایت دوباره وزیر ورزش از تیم ملی فوتبال ساحلی

دست برتر سپاهان در دیدارهای رو در رو مقابل استقلال

هشدار نارنجی در  5 استان | گرد و خاک عراق در غرب و جنوب غرب

زمان قطعی برق سنندج امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

جشنواره کلاسی «جوانی جمعیت و نه به تک‌فرزندی» در سنندج برگزار شد

مازندران در خط مقدم تولید کلزا؛ از برداشت تا رونق اقتصاد

زمان قطعی برق کرمانشاه امروز 22 اردیبهشت 1404

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

در ستایش اقدام تحسین برانگیز میلان

حمید درخشان: جنجال درست می‌کنید تا پست بگیرید

کامبک طلایی طارمی با نقش اولی اینتر

پیروزی تیم بسکتبال طبیعت برابر نماینده کویت در غرب آسیا

آخرین جلسات تمرینی تراکتور برای جشن قهرمانی

انریکه و دمبله بهترین‌های لیگ یک فرانسه

یک آتش‌سوزی حال فیل فودن را به هم ریخت!

آزادکار روسی: فکر کردم رحمان بی‌رحم را شکست دادم

استقبال از عبدالرزاق حمدالله با پرتاب بطری

تصمیمات جزیره‌ای عامل طولانی شدن روند ترخیص کالا

برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز دوشنبه 22 اردیبهشت + لیست مناطق

قانون عجیب کواچ در تمرین دورتموند؛ شوت‌زنی ممنوع

مطرح کردن تغییر نام خلیج‌فارس نشانه خوی استبدادی آمریکا است

چرا معرفی وزیر اقتصاد به مجلس به تأخیر افتاد؟

جنجال در کشتی ایران: سکوت سنگین فدراسیون در قبال داوری بحث‌برانگیز مبارزه معصومی و زارع؛ آیا حق‌کشی شده؟

کرمانشاه فردا دوشنبه 22 اردیبهشت در خاموشی: جدول قطعی برق سراسری استان منتشر شد

انتشار فایل صوتی VAR جنجالی‌ترین صحنه ال‌کلاسیکو

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

افشاگری غیرمنتظره در مورد ستاره بزرگ موسیقی؛ پای تیلور سوئیفت به پرونده اخلاقی هالیوود باز شد