عصر کرد

آخرين مطالب

همایش «دیپلماسی ایثار» با محور شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

همایش «دیپلماسی ایثار» با محور شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی برگزار شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - همایش «دیپلماسی ایثار» با محور شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران سه‌شنبه 23 اسفندماه در سالن شهید رسول‌زاده برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، سید محمدصادق هاشمی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با اشاره به رونمایی از «سامانه اسناد افتخار»، گفت: اسناد خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و جانبازان بالای 70 درصد که حدود 9 میلیون فایل بود شب گذشته با حضور رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد و همه مردم دنیا و کشور می‌توانند از سامانه اسناد افتخار استفاده کنند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ضمن گرامی‌داشت روز شهید و فرا رسیدن 22 اسفندماه گفت: امسال با حضور تشکل‌های مردمی پویش دیدار با خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد و خود مردم به دیدار خانواده‌های شهدا رفتند. قله ایثار به فرموده رهبر معظم انقلاب شهادت است، کشورهای غربی تلاش می‌کنند این طور القا کنند که فردگرایی از همه چیز مهم‌تر است در حالی که این ذهنیت باعث تقلب و انحلال خانواده‌ها می‌شود.
هاشمی تصریح کرد: فردگرایی در تقابل با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و برای جمع‌گرایی و زندگی مسالمت‌آمیز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است. لذا امروز علاوه بر قله‌های ایثار و شهادت که شهدا هستند باید دامنه این قله‌ها را هم معرفی کرد و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بر اساس عملکرد افراد است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، با اشاره به شهدایی که در عرصه‌های بین‌الملل فعال هستند، خاطرنشان کرد: شهید «صادق گنجی» را امروز همه در کشور پاکستان و شهید «حاج قاسم سلیمانی» را در کشور عراق می‌شناسند. عملکرد این افراد را فرهنگ ایثار و شهادت معرفی می‌کند در حالی که امروز دنیای غرب با تولیدات خود قهرمان‌های غیر واقعی را معرفی می‌کند قهرمان‌هایی که وجود خارجی ندارند اما ما قهرمانان‌های خودمان را به درستی به دنیا معرفی نکرده‌ایم.
هاشمی با اشاره به ظرفیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران برای تولیداتی در قالب کتاب، فیلم و سریال در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: بنیاد محدودیتی در انتشار کتاب ندارد اما باید با کمک ناشر کتاب‌ها را ترجمه کرد زیرا ناشران می‌توانند این کتاب‌ها را در سطح دنیا توزیع و فرهنگ ایثار و شهادت را به مردم دنیا معرفی کنند و تشکل‌های فعال مردمی نقش مهمی برای معرفی ایثار اجتماعی دارند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، با تأکید بر نقش رایزن‌های فرهنگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: بسیاری از مردم در کشورهای دیگر مشتاق هستند که در رابطه با شهدا بدانند و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اصلی‌ترین وظیفه بنیاد شهید و امور ایثارگران است و باید تلاش کرد که این اتفاق رخ دهد زیرا برکات فراوان برای نظام خواهد داشت.
رحیم نریمانی، مدیرکل اسناد و انتشارت بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران که بیش از 40 سال از تأسیس آن می‌گذرد در عرصه فرهنگ ایثار و شهادت و گسترش آرمان‌های انقلابی با بیش از 230 هزار شهید و بیش از 17 هزار شهید ترور و همچنین عرصه‌های بین‌الملل و دیپلماسی عمومی و دیپلماسی ایثار اقدامات زیادی داشته است.
مدیرکل اسناد و انتشارت بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای همکاری با بنیاد شهید و امور ایثارگران در زمینه دیپلماسی ایثار، گفت: رایزنان فرهنگی بهترین سفیران و مروجان فرهنگ ایثار و شهادت هستند و برگزاری نمایشگاه‌ها در کشورهای دیگر از جمله حوزه‌های کاری مشترک بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است.
نریمانی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر سه اصل توسعه فردی، توسعه اجتماعی و تمدن نوین اسلامی گفت: یکی از شاخصه‌های مورد نظر بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و در این زمینه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نقش مهمی به ویژه در حوزه رسانه دارد و در این زمینه همایش شهدای رسانه کشورهای مقاومت را بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار کرد.
مدیرکل اسناد و انتشارت بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ظرفیت‌های بنیاد در حوزه کتاب، فضای مجازی و سایبری گفت: برگزاری هفته فرهنگ ایثار و شهادت و نمایشگاه‌ها و اکسپوها از جمله برنامه‌هایی است که می‌توان در کشورهای دیگر انجام داد، ما در برنامه عملیاتی که در سال آینده پیش رو داربم نمایشگاه کتابی را در کشورهای تونس و لبنان برگزار خواهیم کرد.
در این مراسم با حضور رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی در کشورهای اسپانیا و تونس نشست هم‌اندیشی برگزار شد و در پایان از ترجمه انگلیسی و عربی کتاب «ققنوس فاتح» و 15 عنوان کتاب ترجمه شده نشر شاهد رونمایی شد.
در این مراسم از خانواده شهیدان «حجت‌الاسلام شهید ابراهیم انصاری»، «محمدعلی رحیمی» و «صادق گنجی» و «محدثه اسدی موحد» مترجم انگلیسی کتاب «ققنوس فاتح» تقدیر و تجلیل به عمل آمد
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/436838/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از «تاریخ تحلیلی ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی»

رونمایی از زندگی‌نامه شهید قاسم سلیمانی به زبان قزاقی

کلید انتقال آنچلوتی به برزیل؛ ستاره سابق رئال!

فهرست فروش بارسلونا مشخص شد

حریف تیم والیبال فولاد سیرجان در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

امین اسماعیل‌نژاد دومین مهاجم برتر لیگ لهستان

تغییرات در هیات مدیره باشگاه سپاهان؛ 2 نفر از اعضای جدید مشخص شدند

اینتر با وینگر برزیلی تمام کرد!

فوتبال هلند یادآور نمایش‌های جذاب و البته مملو از بازیکنان خاص است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ صعود ژاپن و تایلند به نیمه‌نهایی

کین: قهرمان شدم، حالا چه می‌خواهند بگویند؟

سایت کره‌ای: طارمی جوکر فینال می‌شود

سخنگوی استقلال: انتخاب سرمربی با مشورت سیدورف خواهد بود

شرح وظایف سیدورف در استقلال

توضیح کارشناس داوری در مورد کشتی جنجالی زارع و معصومی؛ چه کسی حق دارد؟

بهمن فرمان آرا شاهکار بزرگ علوی را می‌سازد

هشدار سرلشکر باقری به تهدیدکنندگان ایران؛ در صورت آغاز درگیری، خاتمه، نحوه، زمان و مکان درگیری و توسعه صحنه نبرد را جمهوری اسلامی مشخص خواهد کرد

نمایشگاه صنایع دستی بهزیستی سقز گشایش یافت

برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه گذاری خارجی در کردستان

بارقه امید در امیرآباد؛ افتتاح سرپناه برای خانواده دارای فرزندان معلول

چه کسانی رئیس‌جمهور را در سفر به کرمانشاه همراهی می‌کنند؟

گروه مالی هلدینگ خلیج فارس، مجوز گرفت

دعوت به سرمایه‌گذاری در افقی نو از اقتصاد شهری؛ آرامستان‌ها، بستری امن و پایدار برای مشارکت‌های اقتصادی

بی‌توجهی به انتقادها مانع نوآوری است

کسری بودجه، زخم قدیمی اقتصاد ایران

برگزاری دوره آموزشی «رهبری در سازمان‌ ها» در دانشگاه شریف

چه کسانی رئیس جمهور را در سفر به کرمانشاه همراهی می‌کنند؟

مطالبه‌گری دانشجویی در آستانه سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه

آماده باش فرودگاه کرمانشاه برای عملیات حج

تعویق دیدار مردمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه

زمان دیدار مردمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه اعلام شد

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

ثبت جهانی آوای عرفان؛ «هزار دف پالنگان» در تقویم گردشگری ملی ماندگار شد

برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی در کردستان

دعوت ازمربی و بوکسور کردستانی به اردوی تیم ملی نوجوانان

تارتار تیم دومش را به زمین می‌فرستد

توضیح سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان در مورد آخرین وضعیت تیم

خشم وینی از ستاره‌های رئال؛ لعنتی‌ها!

غیبت مدعیان دو وزن در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی

همراهی مایکل اوون با آرنولد؛ بیش از همه او را درک می‌کنم

نمونه‌گیری خونی از 16 ورزشکار

یراهن جدید سیتی؛ پلی میان گذشته و آینده!‌

جدول اصلی هفته دوم تور جهانی تنیس خلیج فارس قرعه‌کشی شد

روایت هاشمی‌مقدم از پیشنهاد استقلال و حضور سیدورف در ایران

کایل اسنایدر بازداشت شد!

کارنامه سیاه گروهک تروریستی پ‌ک‌ک در کردستان+ عکس

کشف 5 کبک وحشی و دستگیری سوداگران در کامیاران

مراسم هزار دف پالنگان در تقویم ملی رویداد‌های گردشگری کشور ثبت شد

ثبت مراسم هزار دف پالنگان در تقویم ملی رویدادهای گردشگری کشور

هلال احمر کردستان سلامت امدادگران را در اولویت قرار داد