دوره گردشگری غذا در کردستان برگزار میشود
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - منصور مهرزاد در گفتوگو با خبرنگار اظهار داشت: امروزه برای توسعه و رونق گردشگری در استان باید بر روی تقویت و توسعه انواع گردشگری برنامهریزی کرد.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اظهار کرد: کردستان از تنوع غذایی بسیار زیادی برخوردار است که با برنامهریزی در این حوزه میتوان گردشگری غذایی را در استان توسعه داد.
وی عنوان کرد: در این راستا دورههایی مرتبط با گردشگری خوراک توسط موسسه آموزشی کابان و زیر نظر این ادارهکل برگزار خواهد شد.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از صدور نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان خبر داد.
مهرزاد افزود: این دورهها بهصورت کوتاهمدت و با هدف ارتقاء سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا برگزار میشود.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان یادآور شد: امید است با بهرهگیری از این ظرفیت بتوانیم بیش از پیش در رونق اقتصاد جوامع محلی و توسعه گردشگری استان موثر باشیم.
-
سه شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۹:۰۶:۰۸ AM
-
۷۸ بازديد
-
فارس
-
منصور مهرزاد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/315100/