ماموستا رستمی: مردم کردستان به خوبی پاسخ معاندان و اغتشاشگران را دادند
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مردم بعد از اغتشاشات امسال علیرغم همه فضاسازیها به میدان آمدند و در پشتیبانی نظام به وظیفه خود عمل کردند، اکنون نوبت خدمتگزاری مسئولان است.
ماموستا فایق رستمی، نماینده مردم کردستان ضمن قدردانی از حضور باشکوه و معنادار مردمان این دیار در همه صحنهها به ویژه 22 بهمن امسال اظهار داشت: بابت این اتحاد، اخوت و برادری در این مرکز وحدت خداوند متعال را شکر کرده و لازم دانسته که از همه مردم تقدیر و تشکر کنم.
وی مشارکت مردم در جشن ملی امسال را قابل تقدیر توصیف کرد و گفت: کردستانیها با حضور در راهپیمایی 22بهمن امسال بار دیگر نشان دادند که بعد از 44سال از انقلاب، هنوز مقاومت، استقامت و صبوریت مردم پاپرجاست و همچنان مدافع نظام و ادامهدهنده راه شهدایی که از ناموس و شرافت مردم دفاع کردند، هستند.
امام جمعه سنندج با بیان اینکه مردم کردستان در مقابل رژیم ظالم 2500 ستمشاهی و در هشت سال جنگ ظالمانه دشمنان جانانه ایستادند و در طول تاریخ فداکاریهای بزرگی در راه کشور انجام دادهاند، تصریح کرد: همه اینها سرمایه و ظرفیت بزرگی است که اجازه ندادند خون شهدا پایمال شود، میطلبد که اکنون دولت و نظام نیز در برابر این همه رشادت، صبورت و فداکاری ملت ایران و کردستانیها، تمام توان خود را برای توسعه، عمران و آبادانی کشور بهکار گیرند.
منتخب مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کردستانیها با مشارکت 100 درصدی بار دیگر تثبیت امنیت و استقلال کشور و محافظت از خون شهدا را به دنیا نشان دادند، عنوان کرد: شایستهسالاری در گرو خدمت به مسئولان است، مسئولان استانی در این راستا گام بردارند.
ماموستا رستمی بیان کرد: بعد از اغتشاشات امسال با وجود همه فضاسازیها، مردم به وظیفه خود عمل کردند؛ اکنون نوبت مسئولان است.
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/307332/