عصر کرد

آخرين مطالب

سرگردانی 154 تانکر سوخت در مرز باشماق /بحران در کمین تانکرهای حامل سوخت است مقالات

سرگردانی 154 تانکر سوخت در مرز باشماق /بحران در کمین تانکرهای حامل سوخت است
  بزرگنمايي:

عصرکرد- از چهل روز گذشتە تاکنون، 1٥0 کامیون حامل سوخت بە دلیل عدم انطباق بار با استاندارد و عدم تایید آن‌ها از سوی ادارە استاندارد در مرز باشماق زمین‌گیر شدە و حق عودت بار و یا خروج از مرز هم بە آنان دادە نمی‌شود.

محمول سوختی کە مبدأ آن از سلیمانیە عراق و بە مقصد شرکت نفت تبریز بە ایران وارد شدە، حالا بە دلیل عدم انطباق بار با معیارهای استاندارد، موجب سرگردانی رانندگان و کامیون‌ها در مرز باشماق شدە است.

کامیون‌هایی با بارهای سوخت اما خطرناک کە هرآن ممکن است بە دلیل کوچکترین اشتباه و ضربەای شعلەور شود.

سرگردانی 154 تانکر سوخت در مرز باشماق /بحران در کمین تانکرهای حامل سوخت است



پس از گذشت ٤0 روز از معطلی و خوابیدن کامیون‌ها و شکایت رانندگان و عدم پاسخگویی بە آن‌ها سبب تجمع آن‌ها مقابل درب ساختمان استانداری شد.

سیروس، یکی از کامیون دارهای حاضر در مرز باشماق در گفت‌وگو با ایسنا گفت: ٤0 روز از معطلی کامیون‌ها در مرز باشماق می‌گذرد و همچنان در مرز سرگردان و بلاتکلیف هستیم.

وی یکی از دلایل توقف ماشین‌ها در مرز باشماق را عدم تأیید استاندارد بیان کرد و گفت: متأسفانە در این چهل روز معطلی، هیچگونە هزینەای بابت خواب کامیون‌ها پرداخت نشدە است.

عباسی افزود: متأسفانە در این مدت ضرر و زیان‌های بسیاری گریبانگیر رانندگان شدە و در مرز از آن‌ها سرقت شدە است.

رشید، یکی‌دیگر از کامیون‌داران عنوان کرد: از 1٥0 کامیون حامل سوخت 22 ماشین خروج خوردە؛ اما هنوز کە هنوز است مشخص نشدە کە این بارها کجا باید تخلیە شود و در حال حاضر کسی هم جوابگوی وضعیت ما نیست.

در ادامە خسروی از دیگر رانندگان معترض گفت: این بارها کاملاً دولتی است و از سلیمانیە عراق بارگیری و بە مقصد شرکت نفت تبریز وارد شدە و بە هیچ‌وجە بار شخصی نیست.

وی دلیل توقف کامیون‌ها را اینگونە بیان کرد و افزود: یکی از دلایل ادارە استاندارد برای توقف کامیون‌ها این است کە این بار برای مصرف داخل بودە و طبق شاخص‌های استاندارد نبودە و سبب آلودگی هوا می‌شود.

حال این رانندگان مدعی هستند کە پس از گذشت چهل روز هیچ ارگانی پاسخگوی مشکلات آنان نبوده و خواستار رسیدگی هرچە بیشتر بە حل مشکل آنان شدند.

سرگردانی 154 تانکر سوخت در مرز باشماق /بحران در کمین تانکرهای حامل سوخت است

ایجاد بحران مهمترین مسئله بلاتکیلیفی کامیون های حامل سوخت مرز باشماق است

حمیدرضا عبدالملکی مدیر پایانه مرزی باشماق، در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: حدود بیش از یک ماه پیش تعداد 154 تانکر مواد سوختی وارد مرز باشماق شد که آنالیز و استاندارد محموله توسط اداره کل استاندارد تأیید نشده است.

وی افزود: با توجه به اینکه این تانکرها در محوطه مرز جایگاه مناسبی ندارند، احتمال وجود بحران و هرگونه حادثه آتش سوزی وجوددارد چرا که بار این تانکرها مواد سوختنی است.

مدیر پایانه مرزی باشماق، عنوان کرد: بر اساس ماده 105 گمرکی اگر این کالا استاندارد کافی ندارد یا باید مرجوعی شود و یا بر اساس ماده 27 گمرکی این کالا در مخزن تحت نظر گمرک تخلیه شود تا رنندگان هم از بلاتکلیفی خلاص شوند.

به گفته وی، بیش از 40 روز است که کامیون این رانندگان به عنوان مخزن استفاده شده و در مرز باشماق بلاتکلیف مانده اند که باید حق الحساب خواب آنها پیگیری شود و سازمان های متولی جوابگوی رانندگان باشند تا دچار ضرر و زیان نشوند.

وی مسئله اصلی را در این زمینه احتمال بحران و به وجود آمدن هر نوع حادثه ذکر و تاکید کرد: این مسئله باید هرچه سریعتر پیگیری و رفع شود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/301225/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازخواست سرمربی توسط مالک در زمین!

اشلوت: انگیزه داشتیم و نزدیک بود آرسنال را ببریم

تمجید توتومرکاتو؛ او حالا طارمی دیگری است!

فریادشیران: کمیته انضباطی خودش را به خواب زده

کونته با لوکاکو به‌سمت قهرمانی؛ گل اول ناپولی به جنوا

مهرۀ مار در فوتبال؛ مربی اخراج می‌شود، جادوگر می‌ماند

شکایت جنجالی باشگاه اماراتی از سردار آزمون!

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران - کره شمالی

با دست گرفت و با پا گل‌به‌خودی زد؛ گل اول جنوا به ناپولی

گل‌های بازی بارسلونا 4 - رئال مادرید 3

جنجال داوری ال‌کلاسیکو: شوامنی ظاهرا دروازه‌بان است

طرح فروش سوخت مازاد در سیستان و بلوچستان با رویکردی نوین اجرا می‌شود

مریوان؛ بهشت گردشگری با طبیعت بکر

توسعه زنجیره ارزش تولید گوشت مرغ در کردستان در سال 1404

برنامه قطعی برق کردستان روز دوشنبه 22 اردیبهشت + جدول

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ـ کرمانشاه چهار کشته بر جا گذاشت

پیش‌بینی کاهش ارزش دلار جهانی در آینده نزدیک

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

تعیین وضعیت بنزین سه نرخی به صورت رسمی اعلام شد

بیش از 1500 فقره سرقت در شهرستان کرمانشاه کشف شد

آخرین بازی خانگی بعثت کرمانشاه در لیگ یک مقابل پارس جنوبی جم

تمرین مدیریت بحران با مشارکت دستگاه‌های امدادی در کرمانشاه برگزار شد

17 هزار کارت ملی هوشمند در دفاتر پیشخوان کرمانشاه معطل دریافت است

مرز خسروی ظرفیت تردد دو میلیون زائر اربعین را دارد

مرز خسروی ظرفیت تردد 2 میلیون زائر اربعین را دارد

استقرار تیم سیار انتقال خون کرمانشاه در ثلاث باباجانی

رسانه‌ها بازوی توسعه استان کرمانشاه در مسیر امیدآفرینی و شفافیت هستند

نفوذ امواج ناپایدار و احتمال رگبارهای پراکنده بهاری در کرمانشاه

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

آمارهای حوزه جوانان در کردستان واقعی شود

پیشرفت 95 درصدی مهار آب‌های سطحی و هدایت آن به دشت‌های تشنه در کردستان

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

جنجال داوری ال‌کلاسیکو؛ شوامنی ظاهرا دروازه‌بان است

16 گل در چهار بازی؛ بارسا دفاع رئال را اتوبان کرد!

بارندگی شدید بازی اینتر را قطع کرد!

بردن رئال اشک شزنی را درآورد!

خداحافظ؛ پایان حضور نورافکن در ملوان

سورپرایز حاج‌صفی در آخرین بازی!

ماجرای عجیب و غریب مصدومیت وینی در ال‌کلاسیکو!

تمرینات پرسپولیس با یک لشکر مصدوم شروع شد

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

گریه احساسی نقی معمولی در پشت صحنه سریال پایتخت + فیلم

افشاگری وحشتناک در مورد ستاره بزرگ موسیقی؛ پای تیلور سوئیفت به پرونده اخلاقی هالیوود باز شد

خداخافظی تلخ آلونسو با چهار گل خورده!

سازمان امور مالیاتی جزئیات توقیف اموال مودیان مالیاتی را منتشر کرد