عصر کرد

آخرين مطالب

زیرگذر همدان-کرمانشاه هفته آینده به بهره برداری می رسد گفتگو

زیرگذر همدان-کرمانشاه هفته آینده به بهره برداری می رسد
  بزرگنمايي:

عصر کرد -  صفر صادقی راد در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد: در دو سال گذشته اعتبارات ملی داهداری رشد خوبی داشته است که با توجه به این اعتبارات پیشرفت خوبی نیز داشته ایم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان افزود: با وجود رشد کم اعتبارات استانی پیگیری‌های خوبی انجام شده و مقرر شد از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به همدان، 300 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته به راهداری، نقاط حادثه‌خیز با شناسنامه و بدون شناسنامه در استان را طی دو تا سه سال رفع کنیم.
 
وی در ادامه گفت: با ابلاغ اعتبارات علاوه بر نگهداری راه های اصلی و فرعی می توان اقداماتی برای راه های روستایی نیز انجام داد.
صادقی راد با اشاره به اینکه همدان 40 مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی دارد، بیان کرد: سه مجتمع تا پایان سال به بهره برداری می رسد و 17 مجتمع نیز در استان در دست احداث است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان در مورد "طرح ابرار"، با بیان اینکه در چندین سال گذشته این طرح به صورت ملی بود، عنوان کرد: مقرر شد که از ظرفیت قرارگاه امام حسن مجتبی در خصوص راهسازی روستایی و آب روستا استفاده شود، اما نه در همدان بلکه در هیچ استانی هنوز این قرارگاه تشکیل نشده است.
وی با بیان اینکه 13 میلیون وسیله نقلیه به استان وارد و به همان میزان از استان خارج شده‌اند که نسبت به سال قبل چهار درصد افزایش یافته است، اظهار کرد: 66 سامانه کنترل سرعت در استان وجود دارد که 33 سامانه نیز اضافه خواهد شد.صادقی راد با اشاره به فعالیت 76 دستگاه تردد شمار و 370 سامانه راه‌یاب ماهواره‌ای در استان، افزود: چهار سامانه توزین در حال حرکت در استان فعال است.
صادقی با تاکید بر اینکه بر اساس ارزیابی سه تا شش ماهه از تمامی راه های کشور، همدان جزو سه استان برتر در نگهداری سامانه هوشمند است، ادامه داد: 67 سامانه هوشمند کنترل سرعت داریم و امسال مجوز 31 سامانه را گرفتیم تا با اضافه شدن آن میانگین همدان سه برابر سامانه کشوری باشد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همدان درباره وضعیت ماشین آلات استان گفت: در حال حاضر 372 دستگاه ماشین آلات سبک -سنگین موجود است که 19 دستگاه نیز از صفر تا صد بازسازی شده و 17 دستگاه نیز از مدار کار خارج شده‌اند.
وی با بیان اینکه راهداری آمادگی کامل برای راهداری زمستانی را دارد، گفت: تعمیر راهدارخانه ها، پاسگاه، نمازخانه های بین راه و تهیه دیزل ژنراتور در چند گذرگاه برای راهداری زمستانی و سوله های نمک در گردنه اسدآباد، شانه سازی ها، افزایش ایمنی، حفاظ های میانی به خصوص در گردنه اسدآباد از جمله اقدامات است.
صادقی راد در پایان با اشاره به اینکه در بحث زیرگذر های استان که از چند سال پیش بدون اعتبار مسکوت مانده بود خاطرنشان کرد: 13 زیرگذر که از مهمترین آن زیرگذر حیاتی همدان-کرمانشاه است هفته آینده به بهره برداری می رسد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/292780/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازخواست سرمربی توسط مالک در زمین!

اشلوت: انگیزه داشتیم و نزدیک بود آرسنال را ببریم

تمجید توتومرکاتو؛ او حالا طارمی دیگری است!

فریادشیران: کمیته انضباطی خودش را به خواب زده

کونته با لوکاکو به‌سمت قهرمانی؛ گل اول ناپولی به جنوا

مهرۀ مار در فوتبال؛ مربی اخراج می‌شود، جادوگر می‌ماند

شکایت جنجالی باشگاه اماراتی از سردار آزمون!

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران - کره شمالی

با دست گرفت و با پا گل‌به‌خودی زد؛ گل اول جنوا به ناپولی

گل‌های بازی بارسلونا 4 - رئال مادرید 3

جنجال داوری ال‌کلاسیکو: شوامنی ظاهرا دروازه‌بان است

طرح فروش سوخت مازاد در سیستان و بلوچستان با رویکردی نوین اجرا می‌شود

مریوان؛ بهشت گردشگری با طبیعت بکر

توسعه زنجیره ارزش تولید گوشت مرغ در کردستان در سال 1404

برنامه قطعی برق کردستان روز دوشنبه 22 اردیبهشت + جدول

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ـ کرمانشاه چهار کشته بر جا گذاشت

پیش‌بینی کاهش ارزش دلار جهانی در آینده نزدیک

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

تعیین وضعیت بنزین سه نرخی به صورت رسمی اعلام شد

بیش از 1500 فقره سرقت در شهرستان کرمانشاه کشف شد

آخرین بازی خانگی بعثت کرمانشاه در لیگ یک مقابل پارس جنوبی جم

تمرین مدیریت بحران با مشارکت دستگاه‌های امدادی در کرمانشاه برگزار شد

17 هزار کارت ملی هوشمند در دفاتر پیشخوان کرمانشاه معطل دریافت است

مرز خسروی ظرفیت تردد دو میلیون زائر اربعین را دارد

مرز خسروی ظرفیت تردد 2 میلیون زائر اربعین را دارد

استقرار تیم سیار انتقال خون کرمانشاه در ثلاث باباجانی

رسانه‌ها بازوی توسعه استان کرمانشاه در مسیر امیدآفرینی و شفافیت هستند

نفوذ امواج ناپایدار و احتمال رگبارهای پراکنده بهاری در کرمانشاه

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

آمارهای حوزه جوانان در کردستان واقعی شود

پیشرفت 95 درصدی مهار آب‌های سطحی و هدایت آن به دشت‌های تشنه در کردستان

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

جنجال داوری ال‌کلاسیکو؛ شوامنی ظاهرا دروازه‌بان است

16 گل در چهار بازی؛ بارسا دفاع رئال را اتوبان کرد!

بارندگی شدید بازی اینتر را قطع کرد!

بردن رئال اشک شزنی را درآورد!

خداحافظ؛ پایان حضور نورافکن در ملوان

سورپرایز حاج‌صفی در آخرین بازی!

ماجرای عجیب و غریب مصدومیت وینی در ال‌کلاسیکو!

تمرینات پرسپولیس با یک لشکر مصدوم شروع شد

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

گریه احساسی نقی معمولی در پشت صحنه سریال پایتخت + فیلم

افشاگری وحشتناک در مورد ستاره بزرگ موسیقی؛ پای تیلور سوئیفت به پرونده اخلاقی هالیوود باز شد

خداخافظی تلخ آلونسو با چهار گل خورده!

سازمان امور مالیاتی جزئیات توقیف اموال مودیان مالیاتی را منتشر کرد