بیش از 16 کیلومتر شبکه آب در کردستان اصلاح شد
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان گفت: امسال 16.1 کیلومتر شبکه آب در نقاط شهری و روستایی استان اصلاح و بازسازی شد.
محمد فرهاد در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار، در سال جاری 8.2 کیلومتر شبکه آب شهری و 7.9 کیلومتر شبکه روستایی در استان اصلاح شد.
وی بیشترین عملیات اصلاح شبکه آب شهری را مربوط به شهرستان سنندج با چهار هزار و 150 متر اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان اصلاح شبکه آب روستایی هم در شهرستان دهگلان با یک هزار و 110 متر بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان یادآور شد: در سال جاری 21 هزار و 400 متر عملیات توسعه شبکه آب شهری و 13 هزار و 940 متر توسعه شبکه آب روستایی انجام شد.
فرهاد ادامه داد: بیشترین عملیات توسعه شبکه آب شهری در شهرستان مریوان با 9 هزار و 260 متر و بیشترین میزان توسعه شبکه آب روستایی در شهرستان سنندج با هفت هزار و 500 متر بوده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر طول شبکه آب شهری و روستایی استان پنج هزار و 792 کیلومتر و طول شبکه فاضلاب در استان نیز 2 هزار و 400 کیلومتر است.
در حال حاضر بیش از 545 هزار مشترک در کردستان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهره مند هستند.
-
سه شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۸:۳۲:۴۶ AM
-
۷۴ بازديد
-
خبربان
-
محمد فرهاد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/292636/