عصر کرد

آخرين مطالب

واکنش اقلیم کردستان به ادعای ارسال سلاح به ایران سیاسی

واکنش اقلیم کردستان به ادعای ارسال سلاح به ایران
  بزرگنمايي:

عصر کرد - آفتاب‌‌نیوز :
جوتیار عادل، سخنگوی دولت اقلیم کردستان عراق در بیانیه‌ای تاکید کرد که برخی رسانه‌های ایرانی اخیرا اظهاراتی منسوب به جان بولتون که درحال حاضر هیچ منصبی در آمریکا ندارد منتشر کردند؛ اظهاراتی مبنی بر اینکه از طریق اقلیم کردستان اسلحه به کشور ایران قاچاق می‌شود.
  وی خاطرنشان کرد که اقلیم کردستان این اتهامات که چندین بار تکرار شده است را به طور کامل رد می‌کند.
 
عادل تاکید کرد که دولت اقلیم کردستان اجازه نخواهد داد که خاکش خطری برای امنیت کشور‌های همجوار تشکیل دهد.
بر اساس این گزارش، جان بولتون اخیرا در گفتگو با بخش فارسی شبکه بی‌بی‌سی، درباره اتفاقات اخیر ایران مدعی شد: اگر به انتخابات سال 1388 در ایران و سرکوب‌هایی که در آن‌جا شد نگاه کنید، می‌بینید که چگونه الان سرکوب‌ها گسترده‌تر شده‌اند و در بعضی مناطق شدت گرفته‌اند. من فکر می‌کنم فرقش الان این است که اپوزیسیون ایران حالا دارد با اسلحه‌هایی که از پایگاه بسیح گرفته، با اسلحه‌هایی که از نقاط کردستان عراق وارد ایران می‌شود، مسلح می‌شود. بنابراین، فکر می‌کنم که چشم‌انداز یک تلاش سیستماتیک اپوزوسیون، نه فقط اعتراض، بلکه به کارگیری زور و قوه قهریه علیه حکومت با این پیام که، ما دیگر غیر مسلح نیستیم، ما می‌توانیم با سپاه پاسداران مقابله بکنیم، همه این‌ها نشان می‌دهد که جایگاه حکومت ایران الان بسیار بیشتر در مخاطره است.
او در پاسخ به این که خبرنگار بی‌بی‌سی گفت، «شواهدی نداریم که نشان دهد، معترضان در خیابان مسلح هستند»، گفت: بگذارید من به شما بگویم که گزارش‌هایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و ویدیو‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی از ایران منتشر می‌شود که اتفاقا نشان می‌دهد سلاح در دست اپوزوسیون هست. نشان می‌دهد که بسیاری از نیرو‌های امنیتی از دست اپوزوسیون فرار می‌کنند و در برخی موارد، تبادل آتش هم وجود داشته است. من فکر نمی‌کنم که مخصوصا در کردستان، مردم برخورد‌ها را تحمل بکنند.
مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا در پاسخ به تاکید دوباره خبرنگار بی‌بی‌سی بر «مسلح نبودن معترضان» در ایران، گفت: ببینید من تصاویری دیده‌ام از نیرو‌های کرد که خارج از ایران، در عراق در حال آموزش دیدن هستند. متاسفم که ایران یک متمم قانون اساسی ندارد، همان طوری که آمریکا دارد تا مردم حق مالکیت اسلحه داشته باشند وگرنه همین الان مردم اسلحه می‌داشتند و این می‌تواند تفاوت بزرگی را ایجاد کند. ایران احتیاج به یک اپوزوسیون دارد.
سید محمد مرندی، مشاور تیم مذاکره‌کننده ایران در واکنش به اظهارات جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا درباره اتفاقات اخیر ایران، در صفحه توییترش نوشت: تروریست‌ها و اغتشاشگران شکست خورده‌اند، اما ایرانی‌ها کسانی را که به تروریسم کمک کردند، مجازات خواهند کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/290681/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از «تاریخ تحلیلی ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی»

رونمایی از زندگی‌نامه شهید قاسم سلیمانی به زبان قزاقی

کلید انتقال آنچلوتی به برزیل؛ ستاره سابق رئال!

فهرست فروش بارسلونا مشخص شد

حریف تیم والیبال فولاد سیرجان در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

امین اسماعیل‌نژاد دومین مهاجم برتر لیگ لهستان

تغییرات در هیات مدیره باشگاه سپاهان؛ 2 نفر از اعضای جدید مشخص شدند

اینتر با وینگر برزیلی تمام کرد!

فوتبال هلند یادآور نمایش‌های جذاب و البته مملو از بازیکنان خاص است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ صعود ژاپن و تایلند به نیمه‌نهایی

کین: قهرمان شدم، حالا چه می‌خواهند بگویند؟

سایت کره‌ای: طارمی جوکر فینال می‌شود

سخنگوی استقلال: انتخاب سرمربی با مشورت سیدورف خواهد بود

شرح وظایف سیدورف در استقلال

توضیح کارشناس داوری در مورد کشتی جنجالی زارع و معصومی؛ چه کسی حق دارد؟

بهمن فرمان آرا شاهکار بزرگ علوی را می‌سازد

هشدار سرلشکر باقری به تهدیدکنندگان ایران؛ در صورت آغاز درگیری، خاتمه، نحوه، زمان و مکان درگیری و توسعه صحنه نبرد را جمهوری اسلامی مشخص خواهد کرد

نمایشگاه صنایع دستی بهزیستی سقز گشایش یافت

برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه گذاری خارجی در کردستان

بارقه امید در امیرآباد؛ افتتاح سرپناه برای خانواده دارای فرزندان معلول

چه کسانی رئیس‌جمهور را در سفر به کرمانشاه همراهی می‌کنند؟

گروه مالی هلدینگ خلیج فارس، مجوز گرفت

دعوت به سرمایه‌گذاری در افقی نو از اقتصاد شهری؛ آرامستان‌ها، بستری امن و پایدار برای مشارکت‌های اقتصادی

بی‌توجهی به انتقادها مانع نوآوری است

کسری بودجه، زخم قدیمی اقتصاد ایران

برگزاری دوره آموزشی «رهبری در سازمان‌ ها» در دانشگاه شریف

چه کسانی رئیس جمهور را در سفر به کرمانشاه همراهی می‌کنند؟

مطالبه‌گری دانشجویی در آستانه سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه

آماده باش فرودگاه کرمانشاه برای عملیات حج

تعویق دیدار مردمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه

زمان دیدار مردمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه اعلام شد

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

ثبت جهانی آوای عرفان؛ «هزار دف پالنگان» در تقویم گردشگری ملی ماندگار شد

برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی در کردستان

دعوت ازمربی و بوکسور کردستانی به اردوی تیم ملی نوجوانان

تارتار تیم دومش را به زمین می‌فرستد

توضیح سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان در مورد آخرین وضعیت تیم

خشم وینی از ستاره‌های رئال؛ لعنتی‌ها!

غیبت مدعیان دو وزن در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی

همراهی مایکل اوون با آرنولد؛ بیش از همه او را درک می‌کنم

نمونه‌گیری خونی از 16 ورزشکار

یراهن جدید سیتی؛ پلی میان گذشته و آینده!‌

جدول اصلی هفته دوم تور جهانی تنیس خلیج فارس قرعه‌کشی شد

روایت هاشمی‌مقدم از پیشنهاد استقلال و حضور سیدورف در ایران

کایل اسنایدر بازداشت شد!

کارنامه سیاه گروهک تروریستی پ‌ک‌ک در کردستان+ عکس

کشف 5 کبک وحشی و دستگیری سوداگران در کامیاران

مراسم هزار دف پالنگان در تقویم ملی رویداد‌های گردشگری کشور ثبت شد

ثبت مراسم هزار دف پالنگان در تقویم ملی رویدادهای گردشگری کشور

هلال احمر کردستان سلامت امدادگران را در اولویت قرار داد