عصر کرد

آخرين مطالب

استاندار کرمانشاه: پرچم انقلاب اسلامی را به دست امام زمان (عج) می‌رسانیم اجتماعی

استاندار کرمانشاه: پرچم انقلاب اسلامی را به دست امام زمان (عج) می‌رسانیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «بهمن امیری مقدم» روز پنجشنبه در مراسم رژه نیروهای مسلح که به میزبانی ارتش جمهوری اسلامی در بزرگراه امام خمینی (ره) کرمانشاه برگزار شد، افزود: اقتدار امروز نظام اسلامی مرهون تلاش، زحمات و مجاهدت های نیروهای مسلح است.
وی با اشاره به اینکه این اقتدار تحت فرماندهی مقام معظم رهبری به دست آمده است، گفت: اگر امروز جمهوری اسلامی مانند نگین و به عنوان قدرت برتر منطقه می درخشد، مرهون ایثارگرانی است که در همه حال پای نظام و انقلاب ایستادند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مقام عالی دولت در استان کرمانشاه در ادامه اظهار داشت: همه ما باید قدردان این قدرت و اقتدار باشیم و لذا دشمنان امروز بدانند که نیروهای مسلح و آحاد مردم در مسیر ولایت قرار دارند و اجازه نمی دهند کسی به نظام و انقلاب اسلامی چشم طمع داشته باشد.
امیری مقدم با اشاره به حوادث چند روز اخیر در پی درگذشت خانم مهسا امینی هم، گفت: برخی از کشورها از اتفاقات اخیر در کشور خوشحال هستند و خود را طرفدار مردم می دانند و این در حالی است که خودشان بدترین رفتارها را با زنان و کودکان دارند که مستندات آن هم موجود است اما در شعار خود را حامی مردم نشان می دهند.
رژه نیروهای مسلح و فرود چتربازان ارتش جمهوری اسلامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس امروز پنجشنبه با حضور مقامات استانی در بزرگراه امام خمینی (ره) کرمانشاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، استاندار، فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان، فرمانده قرارگاه نجف اشرف، فرمانده نیروی انتظامی استان، فرمانده مرزبانی استان و عموم مردم برگزار شد، رژه نیروهای ارتش جمهوری اسلامی با فرود موفق چند چترباز و همچنین رژه یگان های رزمی در مقابل جایگاه در جمع مردم به خوبی انجام شد.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت، 371 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان 30 هزار ایثارگر شامل 9 هزار و 800 شهید، 19 هزار جانباز و هزار و 776 آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین تقدیم 850 زن شهیده، 1550 بانوی جانباز و 750 شهید زیر 15 سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.
بیش از 27 عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر 10، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.
برچسب‌ها استانداری کرمانشاه جنگ تحمیلی انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس مقام معظم رهبری هفته دفاع مقدس بهمن امیری‌مقدم کرمانشاه

عصر کرد

منبع: ایرنا
اخبار استان کرمانشاه
اخبار کرمانشاه
کلیدواژه: استانداری کرمانشاه جنگ تحمیلی انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس مقام معظم رهبری هفته دفاع مقدس بهمن امیری مقدم کرمانشاه استانداری کرمانشاه جنگ تحمیلی انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس مقام معظم رهبری هفته دفاع مقدس بهمن امیری مقدم کرمانشاه انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی نیروهای مسلح دفاع مقدس
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد 36069744 را به همراه موضوع به شماره 100010022100 پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/286320/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

آغاز همکاری بیمه دی و فدراسیون فوتبال از امروز

کوسه های جزیره کیش؛ زیبا و بی خطر

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

توسعه زیرساخت‌ها با هدف تردد آسان زائران اربعین از مرز باشماق

روزانه هزار تماس با مرکز راهبری ارتباطات اورژانس پیش بیمارستانی

برگزاری آزمون پذیرش دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگیان

تصویب تامین زمین اراضی نهضت ملی و جوانی جمعیت

خرید خدمت سربازی در صندوق‌های بیمه روستاییان و عشایر استان

تأکید بر رویکرد کیفی در سوادآموزی

تولید 100 اثر فاخر درباره شهدای کردستان

26 و 27 تیرماه، برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری

کیش در مسیر معماری نوین فرهنگی؛ از زیرساخت و هویت تا عدالت و مشارکت

رهروان واقعی سیره شهدا باشیم

جنبه مردمی انقلاب مردم را پای‌کار ایران نگه‌داشت

تقویت اتحاد و وفاق ملی در کشور نتیجه جنگ 12 روزه

ادامه گرما و ناپایداری‌های محلی در هرمزگان همراه با احتمال وقوع رگبار و تندباد

بسته خبرهای کوتاه

تابستان، فرصت طلایی برای مهارت آموزی

انتصاب «سرپرست اداره‌کل امور مشاورین وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی»

سند آمایش ورزش، رفع چالش ها

غرق شدن دو نوجوان در سد وحدت سنندج

بارش های رگباری و سیلابی شدن مسیلها

اداره مالیات، سنگر راهبردی در مسیر جذب سرمایه‌گذاران است

سرپرست مدیریت حسابرسی مالیاتی منطقه آزاد کیش منصوب شد.

پیوند موفق مغز استخوان بر روی بیمار مبتلا به سرطان خون

طرح های مهارتی از برنامه های مراکز فنی وحرفه ای

موفقیت بانوی مخترع کردستانی در حوزه هوش مصنوعی

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

تشییع باشکوه پیکر شهید حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس ایران اسلامی در زاهدان

دانشگاه خوب می‌تواند ملت خود را به سعادتی واقعی برساند/ دانشگاه شاهد باید در مسیر توسعه علومی گام بردارد که برای جامعه منفعت داشته باشد

خرد و کلان گزارش می دهد/ رشد 72 درصدی حق بیمه تولیدی بیمه دی در بهار

دنیای پرداخت گزارش می دهد/ اپلیکیشن دی‌دار راهی نوین برای ارائه خدمات بیمه‌ای

رئیس بنیاد شهید: خانواده‌های شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی تحت پوشش بیمه دی قرار می‌گیرند

برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری 1404 همزمان با سراسر کشور در کیش

شور تابستانی کودکان و نوجوانان در فرهنگسراهای کیش

برنامه کامل 36 دیدار هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال

لشگری: دورسون بیماری داشت ولی الان در اردو است

وینگر مس راهی ملوان شد

لشگری: به زودی جذب دو بازیکن خارجی نهایی می‌شود

توضیحات سخنگوی پرسپولیس به چگونگی اقاله شدن قرارداد کارتال

لشگری: رفتن و ماندن گندوز با نظر کادرفنی است

صحبت‌های سخنگوی باشگاه پرسپولیس در خصوص پرونده بیرانوند

لشگری: بادامکی علاقه داشت که مربیگری کند و با پیشنهادی که داشت از پرسپولیس جدا شد

اولین گل آنتونیو کاسانو در سری آ؛ به بهانه 43 سالگی پسر طلایی ایتالیا

خشم فرانسه از رفتار انریکه؛ منزجرکننده!