عصر کرد

آخرين مطالب

بیش از 260 هزار نفر زائر اربعین تاکنون از مرز خسروی عازم عراق شده اند گفتگو

بیش از 260 هزار نفر زائر اربعین تاکنون از مرز خسروی عازم عراق شده اند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - محمد حیدری روز پنجشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار  افزود: همچنین تاکنون 100 هزار نفر از گذرگاه رسمی خسروی به کشور بازگشته اند که آمادگی کامل برای ورود و خروج زائران از این مرز رسمی وجود دارد.
وی اظهار داشت: روز گذشته پنج هزار نفر از مرز خسروی عازم عراق شدند و حدود 18 هزار نفر از این مرز وارد کشور شدند که با توجه به شبانه روزی بودن بازگشت زائران آمار زائرانی که از مرز خسروی به کشور وارد می شوند، روند افزایشی دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی اضافه کرد: تردد در مرز رسمی خسروی روان و ورود و خروج زائران از این مرز رسمی تسهیل شده است و هیچ مشکل و محدودیتی در عزیمت زائران از مرز رسمی خسروی به عراق و یا بازگشت به کشور وجود ندارد و همه خدمتگزار زائران و مشتاقان اباعبدالله الحسین (ع) هستیم و همه دستگاه ها و نهادها جهادی خدمتگزار زائران اربعین هستیم.
نماینده عالی دولت در قصرشیرین گفت: شرایط برای اسکان و پذیرایی از زائران چه هنگام عزیمت به عراق و چه در بازگشت به کشور در مرز خسروی هنگام ورود به کشور فراخم شده است و تمامی دستگاه ها و نهادها پای کار هستند تا به زائران خدمات رسانی کنند.
وی گفت: هم اکنون تمام مسیرهای منتهی به مرز خسروی باز است و از زواری که به کشور برمی گردند درخواست می کنیم با توجه به خستگی حتما در موکب ها استراحت داشته باشند ضمن اینکه اتوبوس نیز به تعداد کافی برای انتقال زائران و جابجایی آن ها به مرز خسروی وجود دارد.
خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی
امسال مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین برای تردد زائران اربعین بازگشایی شده است.
مرز رسمی خسروی در فاصله 15 کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از 27 هزار نفر جمعیت و بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
در این شهرستان 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با 322 اتاق و یک هزار و50 تخت از اوایل دهه 80 ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.
زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند. همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/285733/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

سه شنبه، میعادگاه پرسپولیس و خیبر!

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

خداحافظی کوتاه سنگربان استقلال پس از جدایی

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

بارسا تکذیب کرد؛ اجازه خرید بازیکن صادر نشده!‏

اگر لازم بود حاضر بودم پای پیاده به اتلتیکو بروم!‏

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود

ادعای پنتاگون درباره برنامه هسته‌ای ایران

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

اولین شب مراسم عزاداری محرم در حسینیه امام خمینی(ره)؛ کدام چهره‌های سیاسی حضور داشتند؟

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

روانخواه زیر 21 ساله‌های امید را تمرین داد

تمرینات انفرادی آنتونی در تعطیلات تابستانی برای ثبت یک فصل درخشان دیگر

کواچ و روح تازه در دورتموند

باارزش‌ترین هافبک دنیا رئالی است!‏

جذب 5 بازیکن جدید برای تیم تازه تاسیس

ژائو پدرو، به چلسی خوش آمدی!

با پول فروش ویرتز، بایرن مونیخ را به زیر می‌کشیم!‏

شروع تمرینات آلومینیوم اراک برای فصل جدید لیگ برتر

وقتی برادر کوچک‌تان جنبه باخت ندارد با او فیفا بازی نکنید!

عجیب‌ترین انتقال عربستان؛ دشمن در خانه الهلال!

آماده‌باش 286 موکب در مسیر کنگاور تا مرز خسروی

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

واکنش عراقچی به گزافه‌گویی‌های ترامپ؛ در 12 روز نشان دادیم که بلدیم چطور از خودمان دفاع کنیم

فرزند شهید سلیمانی: هر وقت با سردار حاجی‌زاده صحبت می‌کردم، شدت دلتنگی‌اش برای حاج قاسم را می‌دیدم

همسر شهید سلامی: خودم را شاگرد او می‌دانستم

اولین گفت‌وگوی دختر شهید سلامی پس از شهادت پدر

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

سه روشی که می‌توان امام حسین (ع) را در کتاب به کودکان معرفی کرد

19 سال از چشمک جنجالی رونالدو گذشت؛ صعود پرتغال به نیمه نهایی جام جهانی با غلبه بر انگلیس در ضربات پنالتی

25 سال از شکست دردناک ایتالیا گذشت؛ قهرمانی فرانسه در یورو 2000 با گل طلایی دیوید ترزگه

اولیویه بوسکالی به برایتون پیوست

کمال الدین سلیمانا به آتالانتا پیوست

پیوس: به غلامپور گفتم کاش توپم را نمی‌گرفتی!

ستاره‌های جوان شروع کردند

پیشنهاد هنگفت بایرن برای هایجک نیکو از بارسا

ستاره سابق بارسا دستیار اشلوت شد

سورپرایز لیگ ملت‌ها؛ مدعی و رقیب خطرناک ایران

قلی‌زاده بعد از استقلالی شدن: تحقق رؤیای کودکی

گزینه استقلال تصمیم نهایی خود را می‌گیرد