عصر کرد

آخرين مطالب

برگزاری نشست هم اندیشی زنان کارآفرین با معاون رییس جمهور معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری نشست هم اندیشی زنان کارآفرین با معاون رییس جمهور
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون رییس جمهور در نشست مشترکی با زنان کارآفرین، از نزدیک در جریان مشکلات و چالش های آنان در این حوزه قرار گرفت.

معاون رییس جمهور در نشست مشترکی با زنان کارآفرین، از نزدیک در جریان مشکلات و چالش های آنان در این حوزه قرار گرفت. در این نشست که روز چهارشنبه 26 آبان ماه برگزار شد، خانم دکتر خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان کارآفرینی که در زمینه خلاهای موجود جامعه و در مسیر تولید قدم بر می دارند در حقیقت مجاهدت می کنند .
وی با اشاره به روایتی مبنی بر اینکه کسی که کار سالم می کند، در حقیقت در راه خدا مجاهدت می کند، ادامه داد: با همان نگاه مجاهدت باید با کسانی که در مسیر تولید قدم بر می دارند و برای افراد دیگر زمینه جهاد و کسب نان حلال را فراهم می‌کنند، برخورد کرد .
خانم دکتر خزعلی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم قدم کوچکی برای برداشتن موانع و قدم بزرگ برای تسهیل و تسریع این مسیر برداریم .
وی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم با کمک شما وعده رئیس جمهور که ایجاد سالانه یک میلیون شغل است را عملی کنیم .

عصر کرد


در ادامه؛ دکتر مفتح قائم مقام وزارت صمت نیز ضمن استماع مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی زنان کارآفرین، به بیان راهکارهایی برای تسهیل شرایط موجود پرداخت.
وی با تاکید بر وجود موانع متعدد در حوزه اقتصاد و کارآفرینی گفت: گذر از این موانع نیازمند یک برنامه ریزی دقیق و منسجم است.
دکتر مفتح ادامه داد: ظرفیت لازم برای فعالیت بانوان در این وزارتخانه فراهم شده است، اما ضروری است زنان کارآفرین نیز با برنامه مدون همراه با یک تشکل منسجم طرح های خود را ارائه کنند.
در ادامه ی نشست هم اندیشی زنان کارآفرین؛ حسینی مشاور وزیر صمت در امور زنان و خانواده توضیحاتی در خصوص صنایع کوچک، کارخانجات، مشاغل خانگی، ظرفیت های اتاق بازرگانی، بخش های خصوصی و نحوه ی حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان زن ارائه کرد.
سپس زنان کارآفرین به بیان مسائل، مشکلات، ایده ها و طرح های خود در حوزه توانمندسازی زنان و اشتغالزایی پرداختند.
فخرموسوی یکی از زنان کارآفرین در زمینه تولید آسانسور و پله برقی، مشکلات و موانع موجود برای دریافت تسهیلات را بیان کرده و به ارائه راهکارها و پیشنهادهای خود در این صنعت پرداخت.
یکی دیگر از کارآفرینان حاضر در نشست؛ نصیری کارآفرین برتر جوان آسیا درصادرات صنایع غذایی روستایی بود که با اشتغالزایی برای حدود 1000 کشاورز، به کشورهای اروپایی و آسیایی محصولات خود را صادر می کند. وی پیشنهاد تهیه بسته حمایتی از زنان کارآفرین و کارخانه دار را به معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ارائه کرد.
در ادامه، باقری کارآفرین و تولیدکننده پوشاک و صاحب سه برند در زمینه پوشاک؛ عمده ترین مشکل خود را اخذ مجوز برای صادرات عنوان کرد.
همچنین حسینی یکی دیگر از کارآفرینان و طراح و تولیدکننده اتاق کودک و نوجوان درخواست برگزاری نمایشگاه تولیدات زنان کارآفرین برتر را عنوان کرد.
بختیاری از دیگر کارآفرینان حاضر در نشست، به لزوم تسهیل شرایط صدور مجوزها اشاره کرد و از سازو کارهای طولانی موجود در صدور مجوزهای گوناگون انتقاد کرد.
غالب کارآفرینان معتقدند که مشکلات زنان کارآفرین با مردان در این حوزه مشترک است، اما وجود موانع عرفی و برخی تبعیضات موجود در دستگاه های اجرایی چالش های متعددی را ایجاد می کند. به عنوان مثال اشتغال زنان سرپرست خانوار در شهرک های صنعتی با موانع فراوانی روبروست.
یکی از مهمترین درخواست های کارآفرینان؛ حضور رایگان و یا دریافت خدمات و یا تسهیلاتی که فعالیت آنان را در رویداد بین المللی اکسپو تسهیل نماید، بود.
از دیگر مشکلات زنان کارآفرین کارمزدهای بالای تسهیلات بانکی عنوان شد که برخی از کارآفرینان حاضر در نشست از معاون رییس جمهور درخواست ارائه تسهیلات برای زنان را در این حوزه خواستار شدند.
همچنین کارآفرینان نسبت به امتیاز حق رای و حمایت از مشارکت فعال زنان کارآفرین در اتاق تعاون ایران درخواست هایی مطرح نمودند.
در ادامه ی این نشست؛ یکی دیگر از دغدغه های بیان شده عدم مشارکت نهادهای دولتی در زیان احتمالی کارآفرینان، همسو با مشارکت در سود آنها از قبیل پرداخت مالیات و ... بود.
لازم به ذکر است که این نشست به بهانه آغاز هفته کارآفرینی (28 آبان تا 4 آذر) و با هدف هم اندیشی با کارآفرینان برتر در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب و بیانیه گام دوم و تحقق نگاه برون سپاری رییس جمهوری برگزار شد .

عصر کرد


لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/257542/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واحد ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ورق خودرو، در سی‌وششمین جشنواره ملی امتنان، به عنوان گروه کار نمونه استان چهارمحال و بختیاری انتخاب شد

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

دقیقی: به شرافت هواداران‌مان درود می‌فرستم؛ می‌خواهیم مقابل پرسپولیس دل آن‌ها را شادتر کنیم

برونو فرناندز صاحب رکورد جدیدی در مراحل حذفی لیگ اروپا شد

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز معلم

راز پنالتی یونایتد: قانون به کمک آموریم آمد!

توسعه سامانه‌های هوشمند بنادر، گامی مهم به سوی اقتصاد دریامحور

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

آقای گل لیگ یک درباره صحنه مشکوک چه می‌گوید

اتابک:کارگر رکن تولید و تولید اساس پیشرفت‌کشور درهمه ابعاد حاکمیتی‌است

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

کارشناسی داوری بازی مس رفسنجان – پرسپولیس؛ یک صحنه مهم دیده نشد

ارزیابی عملکرد تیم داوری دیدار پرسپولیس – مس رفسنجان + فیلم

همدردی آقای گل پرسپولیس با مردم بندرعباس

صحنه‌های ترسناک برای آموریم: کل بیلبائو علیه یونایتد!

دقیقی: به اندازه‌ای خلق موقعیت داشتیم که برنده بازی بشویم اما نشد

اعتراض خیبر به داوری: پنالتی‌ ما سوخت

دقیقی: پرسپولیس را برای هوادارانمان می‌بریم

جهش 7 درصدی در تردد بین استانی کردستان در فروردین 1404

شهرداری مریوان مسیر توسعه و آبادانی را با جدیت دنبال می‌کند

جنجال قعرنشین لیگ یک به خاطر گلزنی مدعی صعود؛ پیروزی ارزشمند صنعت نفت

خط فقر را با خط مرگ اشتباه می‌گیرند

سفر استاندار اربیل به قزوین با هماهنگی وزارت کشور انجام شد

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

بدشانسی بزرگ شماره 6؛ کنعانی مصدوم شد

تارتار: بازیکنانم کاری به پیشنهاداتشان ندارند

کارترون: اگر معجزه هست، چرا برای سپاهان نباشد!

آل کثیر مقابل دروازه مس توپ را به آسمان فرستاد

آخرین موقعیت مس مقابل دروازه پرسپولیس از دست رفت

تساوی چادرملو و فولاد؛ هوادار سقوط کرد

دست رد پیکان به افزایش فاصله و برد مهم صنعت نفت آبادان

دروازه‌بان پرسپولیس در رویای لغزش بیرانوند!