عصر کرد - ورزش 3 /وضعیت فدریکو والورده برای بازی مقابل راسینگ سانتاندر همچنان نامشخص است.
رئال مادرید پس از پیروزی در الکلاسیکو مقابل بارسلونا، روز یکشنبه در هفته جدید لالیگا به مصاف راسینگ سانتاندر میرود. این اولین مسابقه از سه بازی رئال پیش از وقفه بازیهای ملی خواهد بود.
پیروزی مقابل بارسلونا روحیه شاگردان ژوزه مورینیو را بالا برده و آنها با پنج برد متوالی در شرایط خوبی قرار دارند. با این حال، فدریکو والورده در جریان الکلاسیکو دچار مصدومیت شد و در نیمه دوم زمین را ترک کرد.
او که در بخشی از نیمه اول نیز با این مشکل بازی کرده بود، همچنان در حال بهبودی است. این هافبک اروگوئهای امروز بهصورت اختصاصی در والدبباس تمرین کرد و فردا در آخرین ارزیابی، وضعیت آمادگیاش برای دیدار با راسینگ مشخص خواهد شد.
در مقابل، آردا گولر و تیبو کورتوا بدون مشکل در تمرینات گروهی شرکت کردند. کورتوا نیز از بیماریای که باعث غیبتش مقابل بارسلونا شده بود، بهبود یافته است. انتظار میرود هر دو بازیکن در فهرست نهایی رئال برای این مسابقه حضور داشته باشند.