دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵
ورزشی

پیشکسوت استقلال: سهراب هنوز کم‌تجربه‌ است / استقلال باید برنامه ویژه‌ برای مهار سردار داشته باشد

پیشکسوت استقلال: سهراب هنوز کم‌تجربه‌ است / استقلال باید برنامه ویژه‌ برای مهار سردار داشته باشد
عصر کرد - آخرین خبر/پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت:سهراب اگر بخواهد بین مربیان موفق قرار بگیرد، باید در وهله اول جایگاه تیم را در لیگ برتر حفظ کند علی لطیفی در گفت‌وگو با ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - آخرین خبر /پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت:سهراب اگر بخواهد بین مربیان موفق قرار بگیرد، باید در وهله اول جایگاه تیم را در لیگ برتر حفظ کند
علی لطیفی در گفت‌وگو با آخرین خبر درباره شرایط کلی استقلال در فصل جاری گفت: اگر مجموع فصل را در نظر بگیریم، بختیاری‌زاده تا اینجای کار خوب کار کرده و حتی فراتر از انتظار ظاهر شده است. با این حال او اگر می خواهد بین مربیان موفق قرار بگیرد، باید در وهله اول جایگاه تیم را در لیگ برتر حفظ کند.
وی با اشاره به تجربه سرمربی فعلی استقلالی ها تصریح کرد: سهراب علی‌رغم اینکه در عرصه بازی بسیار باتجربه بود و جزو بهترین‌ها بوده، اما در عرصه مربیگری مربی کم‌تجربه‌ای محسوب می‌شود اما مهم نتیجه ای است که می گیرد.
لطیفی با اشاره به فشار روانی حضور در صدر جدول تصریح کرد: وقتی تیم بالای جدول باشد، فشار روانی مضاعفی به بازیکنان وارد می‌شود. سهراب و بازیکنان باتجربه باید این فشار را از دوش بازیکنان جوان بردارند. بدشانسی سهراب این است که بازیکنان بزرگ و بین‌المللی که بتوانند به جوان‌ها آرامش بدهند، کم هستند.
وی درباره تقابل با شباب الاهلی گفت: در آسیا قصه فرق می‌کند. چیزی که می‌تواند به استقلال کمک کند، شخصیت تیمی این تیم است که به عنوان پرافتخارترین تیم تاریخ ایران در آسیا می‌تواند ۵۰ درصد کار را پیش ببرد. اما مشکل اینجاست که بار روانی روی بازیکنان استقلال است، چون آن‌ها در بازی‌های اخیر مقابل شباب الاهلی به پیروزی نرسیده‌اند و این کار را سخت می‌کند.
لطیفی در تحلیل فنی تیم اضافه کرد: کادرفنی استقلا توانسته انجام بدهد، ساختار دفاعی استقلال را درست کرده است.
لطیفی درباره تقابل استقلال با سباب الاهلی که سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی را در اختیار دارد نیز اظهار نظر کرد و گفت: کی‌روش یک جمله طلایی داشت و می‌گفت جزئیات هستند که باعث موفقیت می‌شوند. یکی از دلایل ناکامی تیم ملی، غیبت سردار آزمون بود. سردار یک بازیکن فوق‌العاده است و برگ برنده تیم شباب الاهلی محسوب می‌شود که فصل موفقی را هم سپری کرده است. او حفظ توپ دارد و یک رابط عالی بین حمله و دفاع است. همچنین سعید عزا اللهی در بازی‌گردانی عالی است. هر دو بازیکن تعیین‌کننده هستند.
لطیفی در پایان خاطرنشان کرد: استقلال فارغ از اینکه از نظر فیزیکی باید الشباب را کنترل کند، این است که به طور ویژه برنامه کاملی برای خنثی کردن سردار آزمون داشته باشد.


نظرات شما