شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

ژکو مثل یک افسانه خداحافظی کرد

ژکو مثل یک افسانه خداحافظی کرد
عصر کرد - ورزش ۳/مهاجم بوسنیایی در تساوی خانگی یک بر یک مقابل سوئد با گارد احترام بدرقه شد، اما پیش و در جریان مسابقه نیز جشن‌هایی برای دوران ملی او برگزار شد. نقطه پایان ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /مهاجم بوسنیایی در تساوی خانگی یک بر یک مقابل سوئد با گارد احترام بدرقه شد، اما پیش و در جریان مسابقه نیز جشن‌هایی برای دوران ملی او برگزار شد.
نقطه پایان بر یک دوران ملی به یادماندنی. ادین ژکو روز جمعه با انجام آخرین بازی خود برای کشورش در تساوی یک بر یک مقابل سوئد در دیدار سوم لیگ ملت‌ها، از تیم ملی بوسنی خداحافظی کرد. کریم آلایبگوویچ گل بوسنیایی‌ها را به ثمر رساند و ویکتور گیوکرش برای سوئدی‌ها گلزنی کرد.
مهاجم باتجربه 40 ساله که در حال حاضر برای شالکه آلمان بازی می‌کند، پیش از این اعلام کرده بود که مسابقه روز دوم اکتبر نشان‌دهنده خداحافظی او خواهد بود.

عصر کرد

ژکو که در این دیدار در ترکیب اصلی حضور داشت، 61 دقیقه بازی کرد و یکی از به یادماندنی‌ترین لحظات شب را زمانی تجربه کرد که در لحظاتی که تیمش با یک گل عقب بود، جای خود را به هاریس تاباکوویچ داد.
هنگام ترک چمن ورزشگاه بیلینو پولی در زنیتسا، کاپیتان با گارد افتخار تشکیل‌شده توسط هم‌تیمی‌هایش تجلیل شد و از سوی هواداران هر دو سکو در جایگاه‌ها به طور ایستاده تشویق شد. ملی‌پوش بوسنیایی با چشمانی گریان از محبت هواداران تشکر کرد و با در آغوش کشیدن صمیمانه کادر فنی خود خداحافظی کرد.

عصر کرد

تجلیل از برترین گلزن تاریخ فوتبال بوسنی فراتر از زمین مسابقه ادامه یافت. ساعت‌ها پیش از سوت آغاز بازی، یک پیراهن غول‌پیکر با شماره 11 در مرکز سارایوو به نمایش درآمد؛ شهری که در جریان مسابقه با آتش‌بازی روشن شد.
یک خداحافظی شایسته و در خور جایگاه مهاجمی که سابقه حضور در باشگاه‌های برتری همچون منچسترسیتی، رم و اینتر را در کارنامه دارد.

عصر کرد


نظرات شما