جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

فسخ دسته‌جمعی همه ستاره‌های منچسترسیتی!

فسخ دسته‌جمعی همه ستاره‌های منچسترسیتی!
عصر کرد - ورزش ۳/طبق ادعای رسانه‌های انگلیسی، در صورت سقوط، تمامی ستاره‌های منچسترسیتی می‌توانند قراردادهای خود را فسخ کنند و به عنوان بازیکن آزاد جدا شوند. بازیکنان با ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /طبق ادعای رسانه‌های انگلیسی، در صورت سقوط، تمامی ستاره‌های منچسترسیتی می‌توانند قراردادهای خود را فسخ کنند و به عنوان بازیکن آزاد جدا شوند.
بازیکنان با بازگشت به تمرینات در هفته آینده خواستار شفاف‌‌سازی خواهند شد، زیرا باشگاه به دلیل بزرگ‌نمایی درآمدهای بیش از ۹۰۰ میلیون پوند از طریق توافق‌های ساختگی مقصر شناخته شده است. ارلینگ هالند و هم‌تیمی‌هایش بند سقوط به دسته‌بندی پایین‌تر در قرارداد ندارند، اما می‌توانند علیه باشگاه اقدام قانونی انجام دهند و برای پیوستن به رقیبی دیگر جدا شوند.
پاول گیلروی، وکیل برجسته، در این باره گفت: « بازیکن می‌تواند ادعا کند باشگاه اصل اعتماد و اطمینان متقابل را نقض کرده و این حق را به او می‌دهد تا قرارداد را پاره کند و برود.»

عصر کرد

باشگاه همچنین با ادعاهای غرامت تا سقف یک میلیارد پوند از سوی رقبا روبرو است و تعدادی از باشگاه‌ها پس از محکومیت توسط کمیسیون انضباطی مستقل به دنبال مشاوره حقوقی هستند. نمایندگان پارلمان نیز فشارها را افزایش داده و از اداره مالیات خواسته‌اند به مسائل مالیاتی ادعایی رسیدگی کند.
پیچیدگی‌های پرونده با مصونیت دیپلماتیک خلدون المبارک، رئیس باشگاه، در بریتانیا بیشتر شده است. بر اساس گزارش فایننشال تایمز، او از سال ۲۰۲۰ در فهرست دیپلمات‌های تأییدشده قرار دارد و از مصونیت در برابر تحقیقات کیفری و روند حقوقی برخوردار است. با این حال خلدون المبارک در بیانیه‌ای تأکید کرد که باشگاه بارها با چالش‌ها روبرو شده و پیروز بیرون آمده است و اجازه نمی‌دهد افرادی که قصد تضعیف روند باشگاه را دارند به هدف خود برسند.
منچسترسیتی در مجموع با ۱۳۰ اتهام مواجه است که شامل پنهان کردن درآمدهای مالی، ارائه نکردن جزئیات کامل دستمزد کادر فنی و بازیکنان، رعایت نکردن قوانین بازی جوانمردانه مالی یوفا، نقض قوانین سود و پایداری لیگ برتر و خودداری از همکاری با تحقیقات می‌شود.

عصر کرد

باشگاه روز جمعه درخواست تجدیدنظر خود را ارائه می‌دهد و معتقد است شواهد غیرقابل انکاری برای اثبات بی‌گناهی خود در اختیار دارد. مدیران باشگاه اصرار دارند مبالغ دریافتی از سوی دولت ابوظبی تأمین شده است، نه مالک باشگاه، اما کمیسیون این ادعا را رد کرده و آن را ساختگی دانسته است.
فرآیند تجدیدنظر باید ظرف ۱۲ هفته به پایان برسد و جلسه استماع حداکثر ۵ روز به طول می‌انجامد. با این حال کارشناسان حقوقی هشدار داده‌اند که حل‌وفصل نهایی این پرونده ممکن است سال‌ها زمان ببرد و حتی به ۵ فصل آینده کشیده شود. در این میان، مدیران منچسترسیتی مصمم هستند تا نام باشگاه را پاک کنند و از منافع خود در برابر اتهامات مطرح‌شده دفاع نمایند.


نظرات شما