چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

بیایید به او اعتماد کنیم؛ مربیان ما مثل کاناوارو نیستند!

بیایید به او اعتماد کنیم؛ مربیان ما مثل کاناوارو نیستند!
عصر کرد - ورزش ۳/ فابیو کاناوارو تنها چند ماه است هدایت تیم ملی ازبکستان را برعهده گرفته اما تصمیم‌های او درباره نسل جدید فوتبال این کشور با واکنش‌های متفاوتی روبرو شده ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 / فابیو کاناوارو تنها چند ماه است هدایت تیم ملی ازبکستان را برعهده گرفته اما تصمیم‌های او درباره نسل جدید فوتبال این کشور با واکنش‌های متفاوتی روبرو شده است. در همین شرایط سنات شخوف، بازیکن سابق تیم ملی ازبکستان در دفاع از سرمربی ایتالیایی صحبت‌های جالبی مطرح کرده و مدعی شده مربیان داخلی ازبکستان توان انجام کاری که کاناوارو در حال انجام آن است را ندارند.
شخوف درباره تصمیم کاناوارو برای استفاده از بازیکنان جوان گفت: «اینکه بازیکنان جوان به تیم ملی دعوت می‌شوند، اقدام بسیار خوبی است. به ‌طور کلی هر مربی برنامه تاکتیکی و نگاه خاص خودش را دارد و بر اساس آن بازیکنان موردنظرش را انتخاب می‌کند.»
او معتقد است مسئولیت نتایج مستقیما برعهده سرمربی است و به همین دلیل نباید دائما درباره اینکه چرا یک بازیکن دعوت نشده یا بازیکن دیگری در ترکیب قرار گرفته، در کار مربی دخالت کرد.
شخوف تاکید کرد که باید شرایط لازم برای فعالیت سرمربی فراهم شود و کاناوارو فرصت داشته باشد ایده‌هایش را در تیم ملی پیاده کند. اما بخش جنجالی صحبت‌های بازیکن سابق تیم ملی ازبکستان زمانی مطرح شد که او درباره مقایسه مربیان داخلی با کاناوارو صحبت کرد.
شخوف گفت: «باید قبول کنیم که مربیان داخلی ما نمی‌توانند چنین کار جدی‌ و مهمی را انجام بدهند.»
اظهارنظری که در شرایط فعلی فوتبال ازبکستان قابل توجه است؛ کشوری که برای نخستین بار راهی جام جهانی شده و حالا در آستانه یکی از مهم‌ترین دوره‌های تاریخ فوتبالش قرار دارد.
شخوف در ادامه از شرایط تیم زیر ۲۳ سال ازبکستان نیز تمجید کرد و گفت این تیم در حال حاضر ساختار خوبی پیدا کرده و نتایجش نیز این موضوع را نشان می‌دهد.

عصر کرد

از نگاه او، یکی از دلایل موفقیت این تیم، جوان‌تر بودن ترکیب ازبکستان نسبت به بسیاری از رقبایش است. او معتقد است همین بازیکنان جوان می‌توانند در آینده به تیم ملی بزرگسالان برسند و خودشان را در بالاترین سطح فوتبال کشور نشان دهند.
این رویکرد البته با سیاستی که در ماه‌های اخیر در تیم ملی ازبکستان دیده شده نیز همخوانی دارد؛ کاناوارو در بازی‌های دوستانه اخیر تلاش کرده ضمن حفظ هسته اصلی تیم، فرصت بیشتری در اختیار بازیکنان جوان قرار دهد.
کاناوارو بعد از ایران؛ اعتماد بیشتر به ایده ایتالیایی؟
اظهارات شخوف در شرایطی منتشر شده که ازبکستان در آخرین مسابقه خود مقابل ایران، نمایشی درخشان داشت و با نتیجه ۳ - یک به پیروزی رسید؛ مسابقه‌ای که نخستین رویارویی کاناوارو و امیر قلعه‌نویی نیز بود.
سرمربی ایتالیایی پس از آن مسابقه نیز از ساختار تیمش دفاع کرد و گفت ایران تنها پس از ضربات ایستگاهی توانست برای ازبکستان خطر ایجاد کند.
حالا در فوتبال ازبکستان، بخشی از بحث‌ها نه فقط درباره نتایج، بلکه درباره مسیر جدیدی است که کاناوارو برای ساخت تیم ملی در پیش گرفته است؛ مسیری که به گفته سنات شخوف، برای موفقیت به زمان و اعتماد نیاز دارد.


نظرات شما