عصر کرد - ورزش 3 /سه ستاره جوان استقلال بعد از چند روز استراحت به تمرینات آبیپوشان اضافه شدند و کارشان را از سر گرفتند.
تمرین امروز استقلال با اتفاقی خوشایند برای سهراب بختیاریزاده همراه بود؛ سرمربی استقلال که دور جدید تمرینات تیمش را در تعطیلی لیگ برتر با غایبان فراوان استارت زده بود، حالا کمکم شاهد تکمیل نفرات استقلال است.
تمرین عصر امروز(دوشنبه) آبیپوشان در حالی برگزار شد که سه ملی پوش حاضر در اردوی تیم امید و بازی های آسیایی ناگویا در کمپ ناصر حجازی حضور یافتند و تیم باشگاهی خود را همراهی کردند.
سعید سحرخیزان، اسماعیل قلیزاده و امیرمحمد رزاقینیا سه بازیکن جوان استقلال که همراه تیم امید به بازی های آسیایی رفته بودند، در بازگشت از ژاپن با کسب اجازه از بختیاریزاده چند روز به استراحت پرداختند و امروز بار دیگر در محل تمرین حضور پیدا کردند.

حالا با اضافه شدن سه ملی پوش امید استقلال، بختیاریزاده منتظر بازگشت صالح حردانی ، عارف آقاسی و سامان فلاح سه ملی پوش حاضر در اردوی تیم بزرگسالان است. بازیکنانی که امروز در دیدار دوستانه با روسیه حضور داشتند و به زودی در بازگشت به تهران دوباره به تمرینات آبیها برمی گردند.
