عصر کرد - ورزش 3 /اسپانیا در حالی انگلیس را در ومبلی با نتیجه ۳-۲ شکست داد که بازی در نیمه دوم کاملاً از کنترل خارج شده بود و هر دو تیم موقعیتهای زیادی برای گلزنی داشتند. الکس بائنا پس از ورود به زمین توانست با حفظ آرامش به اسپانیا کمک کند تا دوباره کنترل بازی را در دست بگیرد و گل تساوی را هم به ثمر رساند که زمینهساز بازگشت اسپانیا و پیروزی نهایی این تیم شد. الکس بائنا، در گفتوگو با تلهدپورته درباره بازی صحبت کرد.
شرایط تیم؟
«میبینید که شکست دادن ما خیلی سخت است، چون ما تیمی هستیم که بهعنوان یک تیم واحد هم حمله میکنیم و هم دفاع. قرار است از تمام این مسیر لذت ببریم.»
صحبتهای بین دو نیمه؟
«به کمی مکث و آرامش نیاز داشتیم. از روی نیمکت میدیدیم که بازی به یک آشوب تبدیل شده، توپهای زیادی را از دست داده بودیم و ما بازیکنانی که وارد زمین شدیم، دوباره آن آرامش را به تیم برگرداندیم و سعی کردیم سبک بازی خودمان را در زمین پیاده کنیم. مهم است بازیکنانی که وارد زمین میشوند، بتوانند چنین چیزی به تیم اضافه کنند.»
گلی که زدی؟
«وقتی دیدم توپ به سمتم میآید، از قبل صحنه را در ذهنم داشتم؛ اینکه توپ را کنترل کنم و ضربه بزنم. ما در تیم ملی خیلی روی شوتهای خارج از محوطه تمرین میکنیم و خوشحالم که توانستم به تیم کمک کنم.»
