جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵
ورزشی

گلر منچستریونایتد لالیگایی شد

گلر منچستریونایتد لالیگایی شد
عصر کرد - ورزش ۳/آلتای باییندیر، دروازه‌بان ملی‌پوش ترکیه‌ای، امرروز جمعه به چهارمین خرید سلتا برای فصل ۲۷-۲۰۲۶ تبدیل شد. این سنگربان جدید ۲۸ ساله به صورت قرضی از منچستر ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /آلتای باییندیر، دروازه‌بان ملی‌پوش ترکیه‌ای، امرروز جمعه به چهارمین خرید سلتا برای فصل 27-2026 تبدیل شد.
این سنگربان جدید ۲۸ ساله به صورت قرضی از منچستر یونایتد می‌آید، اگرچه باشگاه گالیسیایی گزینه خرید دائمی در قرارداد منعقدشده با باشگاه انگلیسی گنجانده است.
باییندیر که پرورش‌یافته رده‌های پایه بورسا اسپور و آنکاراگوچو است، پیش از آنکه در طول چهار فصل حضورش در فنرباغچه ثبات برسد، نخستین بازی حرفه‌ای خود را با آنکاراگوچو انجام داد.
او در سال ۲۰۲۳ به منچستر یونایتد پیوست و به نخستین بازیکن ترکیه‌ای تاریخ این باشگاه انگلیسی تبدیل شد؛ تیمی که در آن بیش از ۱۵۰۰ دقیقه در رقابت‌های داخلی و اروپایی به میدان رفته است.

عصر کرد

سلتا در بیانیه خبری خود اعلام کرد که آلتای باییندیر مستقیماً به ایتالیا سفر خواهد کرد تا به اردوی پیش‌فصل سلتا ملحق شود؛ تیمی که روز جمعه تور خود در خاک ایتالیا را با یک بازی دوستانه مقابل ناپولی به پایان خواهد رساند.
این ملی‌پوش ترکیه‌ای به بالائیدوس می‌آید تا برای رسیدن به ترکیب اصلی با یونوت رادو رومانیایی رقابت کند؛ بازیکنی که از زمان ورودش در تابستان گذشته، مهره‌ای تعویض‌ناپذیر برای کلودیو گیرالدز، سرمربی سلتا، بوده است.


نظرات شما