سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵
سیاسی

تعطیلی ادارات کردستان برای مدیریت مصرف انرژی در اوج گرما

تعطیلی ادارات کردستان برای مدیریت مصرف انرژی در اوج گرما
عصر کرد - سنندج_ در پی افزایش دمای هوا و با هدف مدیریت مصرف بهینه انرژی، تمامی ادارات، دستگاه‌های اجرایی و عمومی، بانک‌ها به‌جز شعب کشیک و بیمه‌های کردستان روز چهارشنبه ۱۴ مرداد تعطیل اعلام شد.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - سنندج_ در پی افزایش دمای هوا و با هدف مدیریت مصرف بهینه انرژی، تمامی ادارات، دستگاه‌های اجرایی و عمومی، بانک‌ها به‌جز شعب کشیک و بیمه‌های کردستان روز چهارشنبه ۱۴ مرداد تعطیل اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عظیم‌ملک ظهر سه شنبه با اعلام این خبر به رسانه‌های کردستان اظهار کرد: تعطیلی ادارات استان در روز چهارشنبه ۱۴ مردادماه با پیشنهاد کارگروه مدیریت مصرف بهینه انرژی و موافقت استاندار کردستان انجام می‌شود.
وی افزود: این تصمیم با توجه به افزایش دمای هوا، ضرورت مدیریت ناترازی انرژی و جلوگیری از مصرف غیرضروری برق اتخاذ شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کردستان بیان کرد: دستگاه‌های امدادی، خدماتی، عملیاتی و مراکز درمانی از این تعطیلی مستثنی بوده و همچنان مطابق روال عادی به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
نظارت بر کاهش مصرف برق ادارات
ملک با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی و مدیریت مصرف انرژی، از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست بر خاموش بودن سامانه‌های سرمایشی، روشنایی‌ها و تجهیزات برقی غیرضروری در زمان تعطیلی ادارات نظارت دقیق داشته باشند.
وی ادامه داد: اکیپ‌های اتفاقات و عملیات شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان نیز در این روز به صورت میدانی پایش مصرف برق ادارات و دستگاه‌ها را انجام خواهند داد.
معاون استاندار کردستان همچنین با اشاره به اهمیت تداوم خدمات ضروری به مردم، از مدیران بانک‌های استان خواست نسبت به تعیین و اطلاع‌رسانی شعب کشیک برای روز چهارشنبه اقدام کنند.
ملک خاطرنشان کرد: با فعال بودن شعب کشیک، خدمات بانکی مورد نیاز شهروندان بدون وقفه ارائه خواهد شد و مردم می‌توانند امور ضروری خود را از طریق این شعب پیگیری کنند.


نظرات شما