يکشنبه ۷ تير ۱۴۰۵
گفتگو

جای توخل بودم، هری کین را بیرون می‌کشیدم

جای توخل بودم، هری کین را بیرون می‌کشیدم
عصر کرد - ورزش ۳ /وین رونی از برنامه‌های انگلیس برای هری کین در جام جهانی ناراحت است. هری کین پس از به ثمر رساندن گل دوم انگلیس در پیروزی ۲ بر ۰ مقابل پاناما در آخرین ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /وین رونی از برنامه‌های انگلیس برای هری کین در جام جهانی ناراحت است.
هری کین پس از به ثمر رساندن گل دوم انگلیس در پیروزی ۲ بر ۰ مقابل پاناما در آخرین بازی گروه L، همچنان به شکستن رکوردها در جام جهانی ۲۰۲۶ ادامه می‌دهد.
مهاجم بایرن مونیخ در دقایق پایانی بازی با ثبت یازدهمین گل خود در ادوار جام جهانی و سومین گلش در این تورنمنت در آمریکا، پیروزی تیمش را قطعی کرد. این گل او را بالاتر از گری لینکر به بهترین گلزن تاریخ انگلیس در جام‌های جهانی تبدیل کرد تا او همچنان نقشی حیاتی در امیدهای سه‌شیرها برای کسب اولین عنوان قهرمانی بزرگ از سال ۱۹۶۶ ایفا کند.
نقش کلیدی کین باعث شده توماس توخل پس از دو فصل فشرده باشگاهی که این مهاجم در هر کدام ۵۱ بار به میدان رفته، در مدیریت زمان بازی او در موقعیت حساسی قرار بگیرد.

عصر کرد

این بازیکن ۳۱ ساله در دو بازی ابتدایی انگلیس ۹۰ دقیقه کامل در زمین حضور داشت؛ او در پیروزی ۴ بر ۲ مقابل کرواسی دو بار گلزنی کرد اما در تساوی بدون گل برابر غنا موفق به باز کردن دروازه حریف نشد.
توخل در بازی مقابل پاناما، او را در دقیقه ۸۴ یعنی ۱۷ دقیقه پس از گلزنی‌اش تعویض کرد؛ موضوعی که نگرانی وین رونی، کاپیتان سابق انگلیس را در پی داشته است، چرا که او معتقد است از کین بیش از حد کار کشیده می‌شود.
رونی در گفتگو با بی‌بی‌سی اسپورت گفت: «در تورنمنت‌های قبلی، کین در مراحل پایانی کمی خسته به نظر می‌رسید. او در دیدار مقابل پاناما تا دقیقه ۸۴ در زمین ماند. همان لحظه‌ای که او گل زد و انگلیس ۲ بر ۰ جلو افتاد، کار بازی تمام شده بود. من اگر بودم او را همان موقع بیرون می‌کشیدم.»
او در ادامه افزود: «این کار باعث می‌شد او در ۲۰ دقیقه پایانی استراحت کند؛ چرا که خستگی دقیقاً در همین دقایق به سراغ بازیکن می‌آید و بازی انرژی زیادی از شما می‌گیرد. ما این رویه را در زمان گرت ساوتگیت هم دیدیم. او هیچ‌وقت کین را تعویض نمی‌کرد و من امیدوارم توخل از آن ماجرا درس بگیرد و هر زمان که می‌تواند به او استراحت دهد.»
کین در جام جهانی ۲۰۱۸ در پنج بازی از هفت مسابقه انگلیس، ۹۰ دقیقه یا بیشتر بازی کرد و در سال ۲۰۲۲ نیز در سه بازی از پنج مسابقه به طور کامل در زمین حضور داشت. با این حال، ساوتگیت در فینال یورو ۲۰۲۴ اقدام به تعویض او کرد؛ مسابقه‌ای که با شکست ۲ بر ۱ انگلیس مقابل اسپانیا در مونیخ به پایان رسید.


نظرات شما