عصر کرد - فارس /۹ بازیکن تیم ملی فوتبال کیپ ورد که امشب بزرگترین شگفتی جام بیست و سوم را مقابل اسپانیا رقم زدند در تورنمنت العین مقابل ایران هم به زمین رفتند.
تیم ملی فوتبال کیپورد که امشب نخستین بازی خود را در ادوار جام جهانی مقابل اسپانیا برگزار کرد توانست در نهایت با تساوی بدون گل مقابل ماتادورها که از اصلیترین مدعیان قهرمانی جام بیست و سوم هستند، بزرگترین شگفتی جام را ثبت کرد.
بازار ![]()
نکته قابل توجه این است کیپ ورد که در رتبه ۶۷ رنکینگ فیفا قرار گرفت در شرایطی توانست تیم دوم رتبهبندی جهانی را با تساوی متوقف کند که در مسیر آمادهسازی برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶، در فیفادی نوامبر ۲۰۲۵ در العین به مصاف ایران رفت که پس از تساوی بدون گل در جریان آن مسابقه، شاگردان امیر قلعهنویی در ضربات پنالتی توانستند حریف را شکست داده و به فینال تورنمنت برسند.
ووزینها(دروازهبان ۴۰ ساله چاوز پرتغال) دینی بورگس(دفاع وسط ۳۱ ساله البطائح عربستان) لوپس کابرال(دفاع وسط ۳۳ ساله شامرورک راورز ایرلند) جامیرو مونتیرو(هافبک وسط ۳۲ ساله زووله هلند) رایان مندس(وینگر راست ۳۶ ساله ایغدیر ترکیه) دایلون لیورامنتو(مهاجم ۲۵ ساله کاسا پیا پرتغال) و کوین پینا(هافبک دفاعی ۲۹ ساله کراسنودار روسیه) جزو نفرات تیم کیپ ورد بودند که در هر ۲ مسابقه در ترکیب اصلی این تیم حضور داشتند.
همچنین لاروس دوارته که مقابل لاروخا در جمع ۱۱ بازیکن اصلی کیپ ورد قرار داشت، مقابل ایران به عنوان بازیکن ذخیره به بازی آمد.ویلی سمدو هم که در بازی با ایران در ترکیب اصلی تیمش حضور داشت، امشب از دقیقه ۶۱ به زمین آمد.