سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
سیاسی

دومین نشست شعر «واژه‌های سپید» در کردستان برگزار شد

دومین نشست شعر «واژه‌های سپید» در کردستان برگزار شد
عصر کرد - سنندج- دومین نشست شعر «واژه‌های سپید» به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان برگزار و دانش‌آموزان آثار خود را ارائه کردند.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - سنندج- دومین نشست شعر «واژه‌های سپید» به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان برگزار و دانش‌آموزان آثار خود را ارائه کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست شعر «واژه‌های سپید» و آیین اهدای احکام پشتیبانی به دبیران همکار طرح سیمرغ، در سالن جلسات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان با حضور مدیرکل کانون و معاونان آموزش و پرورش برگزار شد.
در این نشست، اعضای طرح سیمرغ به خوانش آثار شعری و داستانی خود پرداختند و آثار ارائه‌شده توسط دبیران و سرگروه‌های ادبیات فارسی مورد نقد و بررسی تخصصی قرار گرفت.
همچنین در راستای تفاهم‌نامه طرح سیمرغ در واحد آفرینش‌های ادبی کانون و مقطع متوسطه اول آموزش و پرورش، احکام پشتیبانی به ۱۰ نفر از دبیران همکار اهداء شد تا زمینه آموزش هدفمند و منسجم شعر و داستان برای دانش‌آموزان فراهم شود.
حمیدرضا گوهری، مدیرکل کانون پرورش فکری استان کردستان، در این مراسم گفت: کانون و آموزش و پرورش دو بال یک پرنده‌اند که نقش مهمی در آسمان زندگی دانش‌آموزان ایفا می‌کنند و هم‌راستایی این دو نهاد، زمینه‌ساز تربیت جامعه‌ای موفق خواهد بود.
در ادامه، یزدانی، معاون آموزش متوسطه اول آموزش و پرورش استان کردستان نیز، بر اهمیت تلاش دانش‌آموزان در تقویت مهارت‌های ادبی تأکید کرد و ادبیات را پایه و زیربنای سایر دروس معرفی کرد.
این ویژه‌برنامه با اهدای جوایز و لوح تقدیر به اعضای باشگاه سیمرغ پایان یافت و از تلاش‌های آنان قدردانی شد.


نظرات شما