چهارشنبه ۱۷ دي ۱۴۰۴
اجتماعی

تشدید رصد بازار کرمانشاه برای مقابله با احتکار و گران‌فروشی

تشدید رصد بازار کرمانشاه برای مقابله با احتکار و گران‌فروشی
عصر کرد - ایسنا / معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از اعمال نظارت‌های شدیدتر بر بازار جهت مقابله با احتکار و گران‌فروشی خبر داد. سعید جوادی، معاون ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از اعمال نظارت‌های شدیدتر بر بازار جهت مقابله با احتکار و گران‌فروشی خبر داد.
سعید جوادی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت مستمر اکیپ‌های نظارتی جهاد کشاورزی در سطح استان، اظهار کرد: نظارت بر مراکز عرضه کالاهای اساسی در استان تقویت شده است.
بازار
وی با بیان اینکه با هدف کنترل قیمت‌ها و کمک به اجرای مطلوب برنامه‌های جدید دولت، ۱۲ اکیپ جدید به تیم‌های نظارتی شهر کرمانشاه اضافه شده‌، افزود: در شهرستان‌ها نیز تعداد نیروهای بازرسی افزایش یافته است.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: تلاش بر این است بازار هم به‌صورت محسوس و هم نامحسوس رصد شود، در این راستا از تمامی واحدهای زیرمجموعه جهاد کشاورزی برای نظارت بر بازار نیرو گرفته شده و نیروها در دو شیفت صبح و بعدازظهر بازار را زیر نظر دارند.
جوادی اضافه کرد: علاوه بر نیروهای این سازمان، تیم‌هایی از سازمان صمت، اتاق اصناف و بسیجیان نیز برای نظارت بر بازار بسیج شده‌اند.
وی با تأکید بر تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در استان، گفت: نظارت‌ها تشدید شده و با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. 
جوادی افزود: وظیفه اکیپ‌ها بررسی دقیق انبارها و تشکیل پرونده برای متخلفان جهت برخورد لازم است.


نظرات شما