جمعه ۵ دي ۱۴۰۴
اقتصادی

قرارداد رسمی مشارکت ایران در اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد به امضا رسید

قرارداد رسمی مشارکت ایران در اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد به امضا رسید
عصر کرد -
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / قرارداد رسمی مشارکت جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه جهانی اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد با حضور یاگودا لازارویچ وزیر تجارت داخلی و خارجی جمهوری صربستان امروز (پنجشنبه) به امضا رسید. 
به گزارش وزارت صمت، ایران پس از اسلواکی و روسیه، سومین کشور از میان ۱۲۷ کشور متقاضی مشارکت قطعی در این رویداد می‌باشد که حضور خود در این رویداد بین‌المللی را به‌طور رسمی نهایی کرده است.
این قرارداد با حضور صدیف بیک‌زاده کمیسر ژنرال جمهوری اسلامی ایران در اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد و محمدمهدی تندگویان معاون کمیسر ژنرال و رئیس کمیته اجرایی حضور ایران در اکسپو بلگراد از طرف جمهوری اسلامی ایران و همچنین یاگودا لازارویچ وزیر تجارت داخلی و خارجی و کمیسر کل اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد و دانیلو یرینیچ مدیر اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد از طرف کشور میزبان به امضا رسید.
بازار
در این مراسم، محمدصادق فضلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلگراد، فراز چمنی رایزن بازرگانی و دیگر مسئولان حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند.
نمایشگاه جهانی اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد بر اساس موافقت مجمع جهانی نمایشگاه‌های بین‌المللی (BIE) و با رای کشورهای عضو با انتخاب کشور صربستان به عنوان میزبان به مدت سه ماه و با مشارکت بیش از ۱۳۰ کشور و سازمان بین‌المللی در بلگراد برگزار خواهد شد.
موضوع این دوره از نمایشگاه «بازی برای انسانیت؛ ورزش و موسیقی برای همه» است و فرصتی مهم برای معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فرهنگی، اقتصادی و فناورانه کشورها در حوزه بازی، ورزش و موسیقی در سطح جهانی محسوب می‌شود.
بر اساس این قرارداد بین المللی، جمهوری اسلامی ایران با اختصاص سالن نمایشگاهی ویژه، دستاوردها و ظرفیت‌های خود را در قالب پاویون ملی ایران در اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد در حوزه‌های محوری شعار اکسپو به نمایش خواهد گذاشت.
حضور ایران در این رویداد جهانی گامی مهم در جهت توسعه دیپلماسی عمومی، اقتصادی و فرهنگی، گسترش تعاملات بین‌المللی و معرفی ظرفیت‌های ایران در عرصه جهانی ارزیابی می‌شود.
اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد با حضور بیش از ۱۳۰ کشور و سازمان بین‌المللی، از ۲۵ اردیبهشت تا ۲۴ مرداد ۱۴۰۶ با شعار «بازی برای انسانیت؛ ورزش و موسیقی برای همه» در بلگراد پایتخت صربستان برگزار می‌شود.


نظرات شما