عصر کرد -
به گزارش خبرنگار مهر ، بابک هدائی ظهر یکشنبه با اعلام این خبر به رسانههای کردستان از وقوع حادثه مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در شهرستان سقز خبر داد و اظهار کرد: این حادثه روز ۳۰ آذرماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۱ صبح به دیسپچ اورژانس ۱۱۵ گزارش شد و بلافاصله پس از دریافت تماس، دو دستگاه آمبولانس عملیاتی فوریتهای پزشکی به محل اعزام شدند.
هدائی افزود: بررسیهای اولیه کارشناسان اورژانس حاکی از آن بود که نشتی گاز خانگی در یک منزل مسکونی، منجر به انتشار گاز مونوکسیدکربن و مسمومیت چهار نفر از ساکنان شده است که همگی دچار ضعف و بیحالی بودند.
رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی استان کردستان ادامه داد: مصدومان پس از انجام اقدامات درمانی اولیه در محل، برای دریافت خدمات تکمیلی به مراکز درمانی منتقل شدند و خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.
وی در پایان با هشدار نسبت به خطرات گاز مونوکسیدکربن تأکید کرد: شهروندان باید با سرویس و بررسی دورهای وسایل گرمایشی، استفاده از دودکشهای استاندارد و تأمین تهویه مناسب، از بروز حوادث مشابه جلوگیری کنند