پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴
اقتصادی

فیلم/ فرودگاه کرمانشاه غرق در شادی؛ استقبالی در حد قهرمانان المپیک از آتوسا گلشادنژاد

فیلم/ فرودگاه کرمانشاه غرق در شادی؛ استقبالی در حد قهرمانان المپیک از آتوسا گلشادنژاد
عصر کرد - ایرنا / فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه شامگاه چهارشنبه شاهد یکی از پرشورترین مراسم‌های استقبال تاریخ ورزش استان بود؛ بازگشت آتوسا گلشادنژاد، نخستین بانوی ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه شامگاه چهارشنبه شاهد یکی از پرشورترین مراسم‌های استقبال تاریخ ورزش استان بود؛ بازگشت آتوسا گلشادنژاد، نخستین بانوی کاراته‌کای ایرانی که موفق به کسب مدال طلای مسابقات جهانی مصر شد، موجی از شادی و افتخار را با خود به زادگاهش آورد.
آتوسا گلشادنژاد که با کسب طلای مسابقات جهانی مصر هم اکنون به نخستین بانوی طلایی کاراته ایران در جهان تبدیل شده است شامگاه چهارشنبه از طریق فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه به همراه پگاه زنگنه مربی کرمانشاهی خود و سعید نصراللهی رییس هیات کاراته کرمانشاه و نایب رییس فدراسیون کاراته و سرپرست تیم اعزامی کشورمان به مصر با استقبال ویژه و پرشور مردم شهرش به زادگاهش بازگشت.
ازدحام بی‌سابقه مردم، مسوولان و ورزشکاران در حد استقبال از مدال‌آوران المپیک در این مراسم از اهمیت این دستاورد تاریخی و جایگاه ویژه‌ این قهرمان جوان حکایت داشت.
بازار
در مراسم استقبال از این مدال آور جهانی که با نواختن مارش و اجرای گروه موزیک نظامی همراه بود بهرام سلیمانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه، وحید خسروی مشاور و مدیرکل حوزه استاندار، حمیدرضا عزتی مدیرکل ورزش و جوانان استان، جمعی از مسوولان ادارات مختلف، روسای هیات های مختلف ورزشی، جمعی از مسوولان و شمار زیادی از علاقه مندان به ورزش به ویژه رشته کاراته و جمعی از خانواده های اینن ورزشکاران حضور داشتند.
ازدحام استقبال کنندگان که با دسته ها و سبدهای گل در سالن انتظار فرودگاه شهید اشرفی آنچنان زیاد بود که نیروهای انتظامی مجبور به بستن بخشی از سالن برای جلوگیری و ازدحام برای تسهیل خروج مسافران هواپیما شدند.
حضور دختران کاراته کا و بانوان در حالی که بنرهای خوش آمدگویی، جعبه های شیرینی و شاخه های گل برای استقبال از آتوسا و کادر فنی همراهش در میان استقبال کنندگان بیشتر از همه جلب توجه می کرد.
ازدحام ورزش دوستان کرمانشاهی برای استقبال از این قهرمانان ورزشی آنچنان زیاد بود که به گفته شماری از استقبال کنندگان نظیر آن تنها در استقبال از آرین سلیمی تکواندوکار کرمانشاهی قهرمان المپیک پاریس دیده شده بود.
آتوسا گلشادنژاد، کاراته‌کار جوان کرمانشاهی، در رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان با غلبه بر حریفان قدرتمند خود توانست نخستین مدال طلای بانوان ایران را در تاریخ پیکارهای جهانی بزرگسالان به نام خود ثبت کند.
در رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان که با حضور نمایندگانی از 87 کشور جهان در قاهره مصر برگزار شد در فینال وزن 61 - کیلوگرم بانوان، آتوسا گلشادنژاد برابر لی گنگ‌ قهرمان جهان و دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی هانگژو از چین رفت و در حالی که 2 بر صفر عقب بود با شایستگی کامل به برتری دست یافت و طلایی شد.
وی در این مسابقات ابتدا یومبی‌ نلی از کامرون را هشت بر صفر و سپس اوتوبایوآ از ازبکستان را 2 بر یک شکست داد، سپس در مبارزه سوم مقابل گیرویسیا از لتونی‌ به تساوی صفر بر صفر رسید تا با دو پیروزی و یک تساوی راهی یک‌هشتم شود.
گلشادنژاد در یک‌چهارم مقابل باربارا از شیلی و پس از تساوی صفر بر صفر در وقت قانونی، با رأی داوران برنده شد و سپس برابر ماریا آرزوا از بلاروس پنج بر صفر به پیروزی رسید تا راهی نیمه‌نهایی شود.
ستاره کاراته ایران که اخیرا مدال طلای مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض را نیز کسب کرده است در نیمه‌نهایی مقابل وفا محجوب از تونس به پیروزی چهار بر یک دست یافت و سزاوارانه‌ فینالیست شد تا با شکست حریف خود در فینال به این موفقیت تاریخی دست پیدا کند.
آتوسا گلشادنژاد متولد سال 1382 بیستون کرمانشاه یکی از ملی پوشان باسابقه تیم ملی کاراته بانوان ایران به شمار می رود که کسب مدال هایی چون طلای لیگ جهانی 2024 پاریس و لیگ جهانی 2025 چین و مدال برنز جایزه بزرگ مسکو، طلای مسابقات قهرمانی آسیا آلماتی در رده سنی زیر 21 سال و طلای مسابقات قهرمانی آسیا 2023 اردن را در کارنامه خود دارد.


نظرات شما