دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴
سیاسی

سرمربی عربستان: دوست دارم با فرانسه بازی کنیم

سرمربی عربستان: دوست دارم با فرانسه بازی کنیم
عصر کرد - ورزش ۳سرمربی تیم ملی عربستان درباره قرعه‌کشی جام جهانی و شرایط تیمش برای این رقابت‌ها صحبت کرد. هروه رنار که تیم ملی عربستان را برای حضور در جام عرب آماده کرده ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3سرمربی تیم ملی عربستان درباره قرعه‌کشی جام جهانی و شرایط تیمش برای این رقابت‌ها صحبت کرد.
 هروه رنار که تیم ملی عربستان را برای حضور در جام عرب آماده کرده است، در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل عمان در دوحه، از آغاز یک رقابت مهم برای عربستان گفت. او اظهار داشت: «فردا این رقابت را مقابل تیمی خوب و مربی‌ای خوب شروع می‌کنیم. باید به‌طور کامل از کیفیت آن‌ها آگاه باشیم.»
او با در پاسخ به سوالی درباره شرایط تیم ملی عربستان برای جام جهانی گفت: «ما برای حضور در جام عرب اینجا هستیم و تا جام جهانی 7 ماه باقی مانده است. زمان کافی داریم. این رقابت برای ما مهم است، البته سه بازیکن شاغل در اروپا را در اختیار نداریم. ما همیشه به هواداران عربستان احترام می‌گذاریم و امیدواریم آن‌ها را خوشحال کنیم.»
رنار در پاسخ به پرسشی درباره اینکه دوست دارد در جام جهانی با چه تیمی روبه‌رو شود، گفت: «خواهیم دید چه می‌شود. هیچ ترجیح یا آرزوی خاصی ندارم. شاید بازی با فرانسه هم جالب باشد. در هر صورت ما باید برای رقابتی سخت آماده شویم.»
بازار
رنار در ادامه در خصوص اینکه پاسخگوی رسانه‌ها نیست، گفت: «می‌دانم رسانه‌ها می‌خواهند همه چیز را بفهمند و تفسیر کنند، اما فوتبال همیشه قابل پیش‌بینی نیست. ما به رسانه‌ها احترام می‌گذاریم و درخواست‌هایشان را رد نمی‌کنیم، اما نمی‌توانیم هر روز نشست خبری برگزار کنیم. کار و تمرینات مهم‌تر است.»
او همچنین گفت هدف اصلی تیمش در مرحله گروهی، شروعی قدرتمند است: «مهم است در دو بازی اول خوب ظاهر شویم تا در مسابقه سوم با آرامش بیشتری وارد زمین شویم. فعلاً تمرکزمان فقط روی عمان است.»
رنار درباره اجرای قوانین جدید داوری در جام عرب توضیح داد: «قوانین تازه را خواهیم دید و تجربه می‌کنیم. همه به‌دنبال پیشرفت هستند و این رقابت فرصت خوبی برای آزمودن مسائل جدید در فوتبال است.»


نظرات شما