عصر کرد - ورزش 3 /دو سال و نیم بعد، بارسا امروز بعد از ظهر در مقابل اتلتیک بیلبائو به خانه برمیگردد.
بارسلونا امروز ساعت 18.45 برای انجام یک بازی رسمی در ورزشگاه خود به اسپاتیفای نوکمپ بر میگردد، پس از کارهای طولانی و بازسازی که هنوز تکمیل نشده و چندین تأخیر در اخذ مجوز برای افتتاح عمومی، بالاخره طلسم شکست و بارسلونا بار دیگر قدم در خانه قدیمی خودش خواهد گذاشت.

45401 بلیط صادر شده و انتظار میرود ورزشگاه کاملا پر شود. با این حال، بارسلونا چندین تصویر از وضعیت ورزشگاه خود برای بازگشت به خانه به اشتراک گذاشته است:
دو جایگاه آماده شده و کار بر روی ردیف سوم و دسترسیهای خارجی ادامه دارد. به عنوان مثال، سقف ورزشگاه در سال 2027 نصب خواهد شد (اگر تأخیر بیشتری وجود نداشته باشد) و تکمیل نهایی برای انتهای سال 2026 برنامهریزی شده است.

بازار


