سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴
اقتصادی

اجرای روش فحلی در دامداری‌های کردستان برای افزایش بهره‌وری تولید گوشت

اجرای روش فحلی در دامداری‌های کردستان برای افزایش بهره‌وری تولید گوشت
عصر کرد - سنندج- رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از اجرای طرح‌های علمی و نوین در دامداری‌ها خبر داد و گفت: به‌کارگیری روش‌های مدیریت فحلی، موجب افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت تولید گوشت قرمز می‌شود.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - سنندج- رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از اجرای طرح‌های علمی و نوین در دامداری‌ها خبر داد و گفت: به‌کارگیری روش‌های مدیریت فحلی، موجب افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت تولید گوشت قرمز می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، سعدی نقشبندی ظهر سه شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌های کردستان با اشاره به ضرورت توسعه فناوری‌های نوین در حوزه دامپروری اظهار کرد: در راستای ارتقای بهره‌وری، برنامه‌های علمی و آموزشی در زمینه مدیریت فحلی و افزایش تولید گوشت قرمز به‌صورت عملی و کاربردی برای دامداران استان در حال اجراست.
وی افزود: افزایش تعداد زایش‌ها، چندقلوزایی و بهبود فحلی در دام‌های سبک از مهم‌ترین عوامل مؤثر در توسعه تولید گوشت قرمز است و اجرای این روش‌ها نقش بسزایی در حمایت از دامداران و تقویت تولید داخلی دارد.
نقشبندی با اشاره به اجرای طرح هم‌زمان‌سازی فحلی گفت: این طرح با هدف بهبود کیفیت تولید، کاهش دوره زایش و تولید بره‌های هم‌سن اجرا می‌شود که در نهایت منجر به مدیریت بهتر تغذیه و نگهداری بره‌ها و میش‌ها خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: افزایش نرخ بره‌زایی، امکان برنامه‌ریزی برای جفت‌گیری کنترل‌شده، تولید بره‌های هم‌سن برای پرواربندی و تأمین گوشت در دوره‌های کمبود عرضه از دیگر مزایای این طرح به شمار می‌رود.
وی تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان با اجرای این برنامه‌ها و ارائه آموزش‌های تخصصی به دامداران، تلاش دارد زمینه پایداری تولید، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری اقتصادی در بخش دامپروری کردستان را فراهم کند.


نظرات شما