عصر کرد - ایرنا/ مدافع تیم رئال مادرید شب سختی را در لیگ قهرمانان اروپا خواهد داشت و ممکن است با اقدام خصمانه طرفداران لیورپول روبرو شود.
تیم فوتبال لیورپول انگلییس امشب (سهشنبه) و در چارچوب دیدارهای مرحله اول لیگ قهرمانان اروپا میزبان رئال مادرید است. یکی از مهمترین اتفاقات این بازی بازگشت مدافع جنجالی رئال به بندر آنفیلد است.
ترنت الکساندر آرنولد که تابستان امسال از لیورپول جدا و به به جمع شاگردان ژابی آلونسو پیوست، شب راحتی نخواهد داشت. بنا به اذعان روزنامه مارکا این بازیکن بازگشتی تلخی به انگلیس دارد و هواداران لیورپول هنوز از وی ناراحت و عصبانی هستند.
مارکا نوشت: این مدافع کناری در آستانه بازگشت به ورزشگاهی است که سال ها در آن بازی کرده و انتظار میرود با استقبال خصمانهای روبرو شود زیرا نحوه رفتن او به مذاق هواداران خوش نیامد، هوادارانی که هنوز از دست وی عصبانی هستند.
پاول گورست یکی از روزنامه نگاران انگلیس نوشت: اکثر مردم هنوز از آنچه سال گذشته اتفاق افتاد ناراحت هستند و ممکن است آرنولد امشب «هو» شود.