شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴
سیاسی

سرمربی آرژانتینی که تبدیل به اسکالونی جدید شده است

سرمربی آرژانتینی که تبدیل به اسکالونی جدید شده است
عصر کرد - فوتبالی /دیه‌گو پلاسنته، سرمربی تیم زیر ۲۰ سال آرژانتین، حالا در آستانه تکرار یکی از بزرگ‌ترین موفقیت‌های تاریخ فوتبال جوانان این کشور قرار دارد. تیم او با ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فوتبالی /دیه‌گو پلاسنته، سرمربی تیم زیر 20 سال آرژانتین، حالا در آستانه تکرار یکی از بزرگ‌ترین موفقیت‌های تاریخ فوتبال جوانان این کشور قرار دارد.
تیم او با عملکردی خیره‌کننده و بدون شکست، به فینال جام جهانی زیر 20 سال در شیلی رسیده است؛ رقابتی که آرژانتین از سال 2007 در آن به قهرمانی نرسیده بود.
پلاسنته که خود در سال 1997 در همین رده سنی قهرمانی را تجربه کرده، حالا با رویکردی منظم و در عین حال آزادانه، تیمی ساخته که مفهوم «کار گروهی» در آن به‌وضوح دیده می‌شود. او تأکید دارد که هر بازیکن باید ضمن حفظ سبک فردی خود، در خدمت ساختار جمعی تیم باشد؛ فلسفه‌ای که تا اینجا نتیجه داده است.
آرژانتین در طول رقابت‌ها نمایشی تقریباً بی‌نقص داشته است؛ تیمی متعادل از دروازه تا خط حمله، بدون دریافت حتی یک گل و با پیروزی در تمام دیدارها. بازیکنانی چون مائر کاریزو و آلخو سارکو در این مسیر ستاره‌های اصلی بوده‌اند.
پلاسنته پیش‌تر در رده‌های زیر 17 و زیر 20 سال کار کرده و تجربه نایب‌قهرمانی در جام آمریکای جنوبی را در کارنامه دارد؛ تجربه‌ای که حالا به رشد و بلوغ مربیگری‌اش منجر شده است. او پس از پیروزی مقابل کلمبیا گفت: «این تیم تشنه افتخار است.»
دو سال پیش، تیم زیر 20 سال آرژانتین با هدایت ماسکرانو در همان مراحل ابتدایی حذف شد، اما نسل جدید تحت هدایت پلاسنته مسیر متفاوتی را پیش گرفته است. او حالا به‌عنوان یکی از چهره‌های نسل تازه مربیان آرژانتینی، در کنار لیونل اسکالونی، نماد آینده‌ای روشن برای فوتبال این کشور به‌شمار می‌رود.


نظرات شما