عصر کرد - ایرنا / مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با بیان اینکه از 14 کارخانه آرد استان هفت کارخانه مجوز تولید آرد سبوسدار را دارد، گفت: برای تأمین آرد سبوسدار خبازیها هیچ مشکلی نداریم و اجرای سراسری طرح «نان کامل» در استان تا حد زیادی به استقبال مردم کرمانشاه از نان سبوسدار بستگی دارد.
علی ملکشاهی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه اظهار کرد: مردم بیشتر نان سفید دوست دارند در حالی که نان سبوسدار تیره است به همین دلیل برای گسترش و توسعه نانواییهای تولید نان سبوسدار به استقبال مردم نیاز داریم.
وی در ادامه به اهمیت و فواید فراوان نان سبوس دار برای ارتقای سلامت و دستگاه گوارش افراد اشاره کرد و گفت: به همین خاطر متولی اصلی اجرای طرح نان کامل در استان بر عهده سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گذاشته شده و این اداره کل تامین آرد سبوس دار و توزیع آن در سطح خبازیها را در دستور کار دارد.
ملکشاهی بیان کرد: در حال حاضر طرح نان کامل در هفت خبازی سطح شهر کرمانشاه به صورت پایلوت اجرا میشود و طبق گزارشها مردم از آن استقبال کردهاند.
وی تاکید کرد: در استان کرمانشاه برای تأمین آرد سبوس دار هیچ مشکلی نداریم، اگر خبازیها و نانواییها بیشتر متقاضی آرد سبوسدار باشند در اختیار آنها قرار داده میشود.
ملکشاهی بیان کرد: قیمت نان سبوسدار بر اساس کارگروه گندم، آرد و نان استان 20 درصد گرانتر از نانهای دیگر قیمتگذاری شده است.
بازار ![]()
اجرای طرح نان کامل برای ارتقای سلامت مردم است
مدیرکل غله خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در بخش دیگر از سخنانش بر گسترش فرهنگ مصرف نان سالم و مغذی در میان مردم و ارتقای سلامت خانوارها و تغییر الگوی تغذیه در کرمانشاه تاکید کرد و توضیح داد: نان کامل از آردی تهیه میشود که سبوس آن جدا نشده و سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B، آهن، منیزیم و آنتیاکسیدانها است.
ملکشاهی همچنین گفت: مصرف نان کامل موجب تنظیم قند خون، کاهش احساس گرسنگی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کمک به پیشگیری از چاقی و دیابت میشود.