يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
اقتصادی

افزایش تولید گوشت مرغ در کردستان

افزایش تولید گوشت مرغ در کردستان
عصر کرد - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰ هزار تن گوشت مرغ در واحد‌های مرغداری استان تولید شده است.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 50 هزار تن گوشت مرغ در واحد‌های مرغداری استان تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار داشت: در این مدت، بیش از 26 میلیون و 63 هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های پرورش مرغ گوشتی استان انجام شده است.
بیانی افزود: این میزان جوجه‌ریزی منجر به تولید بیش از 50 هزار تن گوشت مرغ در استان شده است.
وی میانگین ماهانه جوجه‌ریزی در استان را حدود چهار میلیون و 900 هزار قطعه اعلام کرد.
بیانی تأکید کرد: تثبیت جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان، افزون بر تأمین نیاز داخلی، در تأمین گوشت مرغ کشور نیز نقشی مهم دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان عنوان کرد: میزان جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان طی پنج ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 درصد افزایش داشته است.


نظرات شما