عصر کرد - مسابقات کشوری دوچرخه سواری بانوان با معرفی نفرات و تیمهای برتر در سقز پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، مسابقات کشوری دوچرخه سواری رده نوجوانان با حضور ورزشکارانی از 15 استان کشور در سقز برگزار شد
در رده تیمی این رقابتها تیم خراسان رضوی به مقام قهرمانی رسید و تیمهای اصفهان و تهران به ترتیب در جایگاه دوم و سوم ایستادند.
در ماده 2000 متر انفرادی نیز پونه قلی پور از استان همدان مقام نخست، هستی امینی از استان آذربایجان شرقی مقام دوم و ریحانه عباسپور از استان خراسان رضوی رتبه سوم را کسب کردند.
همچنین در ماده دور امتیازی پونه قلیپور از استان همدان در جایگاه نخست ایستاد و مدنیا برزگر از استان خراسان جنوبی و دیانا گلنازی از استان کردستان به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
در ماده کراس کانتری کوهستان دیانا گلنازی از استان کردستان رتبه اول را به دست آورد و ثنا صیادی از استان زنجان و ریحانه عباسپور از استان خراسان رضوی به ترتیب رتبه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی