پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
ورزشی

محسن آذرباد: پیکان امسال جذاب‌ترین تیم لیگ است

محسن آذرباد: پیکان امسال جذاب‌ترین تیم لیگ است
عصر کرد - فوتبال ۳۶۰ /کاپیتان پیکان درباره جدایی‌اش از ذوب‌آهن و مطالباتش صحبت کرد و همچنین پیرامون وضعیت تیم جدید خود توضیحاتی را ارائه نمود. پیکان در اولین دیدار از فصل ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فوتبال 360 /کاپیتان پیکان درباره جدایی‌اش از ذوب‌آهن و مطالباتش صحبت کرد و همچنین پیرامون وضعیت تیم جدید خود توضیحاتی را ارائه نمود.
پیکان در اولین دیدار از فصل جدید لیگ برتر، نخستین مسابقه‌اش را مقابل ذوب‌آهن اصفهان برگزار کرد و توانست با تک گل کسری طاهری برنده بازی شود. کسب سه امتیاز در اولین هفته لیگ، قطعاً اتفاق مهمی است که شاگردان سعید دقیقی از اهمیت بالای آن آگاه خواهند بود.
یکی از بازیکنان باتجربه پیکان در فصل جدید، محسن آذرباد هافبک سابق مس رفسنجان و ذوب‌آهن اصفهان است که بازوبند کاپیتانی فیروزه‌ای پوشان را در جدال با ذوب‌آهن به بازو بسته بود. او در تابستان از اصفهان به تهران آمد تا برای این تیم بازی بکند و در دیدار مقابل تیم سابقش، بسیار اثرگذار بود. در چنین شرایطی با محسن آذرباد، کاپیتان و هافبک باتجربه پیکان در «فوتبال 360» گفت‌وگو کردیم.
*لیگ را با شکست دادن ذوب‌آهن شروع کردید و بردید.
بازار
خدا را صد هزار مرتبه شکر توانستیم لیگ را با برد شروع کنیم. بازی در شرایط اصفهان و ورزشگاه فولادشهر سخت است و ما نسبت به این موضوع کاملا اشراف داشتیم. بازی در این ورزشگاه به خاطر شرایط آب‌وهوایی همیشه سنگین است. مهم این بود که برنده باشیم و نتیجه‌ای که به دست آمد، برای آغاز لیگ جدید خیلی مهم بود. 
*گل تیم شما را کسری طاهری جوان تیم‌تان به‌ثمر رساند و بازیکنان جوان خوبی دارید. کار کردن کنار آن‌ها چگونه است؟
نزدیک به 50-40 روز است که تمرینات پیش‌فصل‌مان را انجام می‌دهیم و از همان روز اول، این موضوع را تاکید کردم ما جوانان خیلی خوبی داریم. جوانانی در تیم ما هستند که پتانسیل بالایی دارند و من مطمئن هستم که زودتر از آنچه فکر کنید اسم‌شان را در تیم‌های بزرگ می‌شنوید. با این حال، کل تیم بازی خوبی انجام داد و شرایط بازی را هم همگی می‌دانستیم به چه شکل است. برنامه‌ریزی تمریناتی که انجام داده بودیم همه برای کسب 3 امتیاز آماده بودیم و این کار را به نحو احسن انجام دادیم.
*سعید دقیقی در انتقالت به پیکان چه میزان تاثیر داشت؟
من با توجه به شرایطی که با توجه به وضعیت خانواده و دخترم داشتم، دوست داشتم در تهران باشم و با وجود اینکه پیشنهاد خوب از تیم‌های شهرستانی داشتم، تصمیم گرفتم به خاطر همسر و دخترم در تهران بمانم. آقای دقیقی هم در شمس‌آذر قزوین و خیبر خرم‌آباد به من لطف داشتند و باهم صحبت کردیم که خیلی زود به توافق رسیدیم. کار کردن با آقای دقیقی نیاز به آمادگی بدنی بالا و دوندگی دارد. خیلی باید بیشتر تلاش کنیم، به هر حال پیکان بعد از یک سال دوباره به لیگ برتر آمده به بازیکنان جوانی داریم که باید خودشان را با شرایط آقای دقیقی که بسیار متر و معیار بالایی هم دارد، وفق دهند و هماهنگ شوند. همه به این شرایط عادت کرده‌ایم ولی باید خودمان را بهتر آماده کنیم.
*جدایی تو از ذوب‌آهن با مسائل مهمی همراه شد. حتی شنیده می‌شود که این باشگاه هنوز مطالباتش را با خودت و برخی از دیگر بازیکنان این تیم تسویه نکرده.
من 1.5 سال در ذوب‌آهن زیرنظر محمد ربیعی برای این تیم بازی کردم و با نظر خودشان هم به ذوب‌آهن رفتم. زمانی که این شرایط به وجود آمد، من پیشنهادات خوبی داشتم اما تصمیم گرفتم به این تیم بیایم. من آنچنان هم قصد ماندن در ذوب‌آهن نداشتم اما وقتی شرایطشان را بعد از این مدت دیدم، فهمیدم این تیم جای ماندن نیست. مگر می‌شود یک بازیکن از تیمش 100 درصد مطالبه مالی داشته باشد؟ از نیم‌فصل اولی که آنجا بودم، 30 درصد طلب داشتم. از پارسال هم نصف قرارداد من مانده و 20 درصد هم آپشن داشتم. بدی این ماجرا این است که ذوب‌آهن به ما چک داده و این چک هم به تاریخ 5 ماه بعد است.
ذوب‌آهن با این پولی که دارد، دو فصل است که رتبه‌اش پایین‌تر از هفتم نیامده است. ما اصلا اجازه ندادیم حاشیه وارد تیم شود. تنها چیزی که مشخص است برای باشگاه ذوب‌آهن آینده بازیکن و تیم اصلا مهم نیست. من دوست نداشتم که از باشگاه شکایت کنم اما مسیر را به سمتی بردند که احترام را با بی‌احترامی جواب بدهند. در ذوب‌آهن 4 گل و 6 پاس‌گل داشتم و آمارم در سایت شما موجود است که آمار خلق موقعیت‌هایم در قیاس با هافبک‌های تراکتور، پرسپولیس و سپاهان شاید به اندازه 2 مورد کم داشت. این برخورد با آن عملکرد اصلا هم‌خوانی ندارد. در باشگاه برنامه‌ریزی نیست که تعهدات مالی انباشته شده. کلی از نفرات هم چک برگشتی دارند.
پارسال با هر تلاشی، تیم را از ورود به حاشیه بازداشتیم، اما چک‌هایی که به ما داده شد پاس نشد. این موضوع برای مجموعه ذوب‌آهن با این قدمت و با این همه هوادار واقعاً ناپسند است و بدتر از همه اینکه کسی پاسخگو نیست. امیدوارم باشگاه ذوب‌آهن با این قدمت و با هواداران عاشق خود، به جایگاه اصلی و شایسته‌اش بازگردد. این موضوع همچنین یکی از دلایل جدایی من بود، اما متأسفانه به‌دلیل برخی مسائل خانوادگی و شرایط زندگی، ترجیح دادم در تهران بمانم. 
*برای بازی بعدی مقابل استقلال خوزستان چه شرایطی خواهید داشت؟
ما در هفته دوم با استقلال خوزستان بازی داریم و امیدوار هستم که این بازی هم طوری پیش برود که 3 امتیاز کامل خانگی را به دست بیاوریم و خودمان را 6 امتیازی کنیم. با این تیم جوان قطعا کارمان متفاوت است و مطمئن باشید پیکان امسال در لیگ، درخشان خواهد بود. امسال بازی‌ها بسیار نزدیک و جذاب هستند. اشتباهات کوچک می‌تواند سرنوشت بازی را تغییر دهد و نتیجه سه امتیاز یا مساوی رقم بخورد. این نزدیکی و رقابت باعث می‌شود که بازی‌ها زیباتر و هیجان‌انگیزتر شود.


نظرات شما