عصر کرد - ورزش 3 /ستاره آلبانیایی، یاسر آسانی که در گوانگجو FC ردپای پررنگی از خود به جا گذاشته بود، پس از سه سال از ورزشگاه جامجهانی خداحافظی کرد.
ماجرای جدایی آسانی از گوانگجو پس از کشوقوسهای فراوان سرانجام پایان یافت و ستاره آلبانیایی به صورت رسمی به استقلال ایران ملحق شد.باشگاه گوانگجو صبح امروز در بیانیهای رسمی ضمن آرزوی موفقیت برای این بازیکن نوشت: «هرگز شجاعت و فداکاری آسانی برای گوانگجو را فراموش نخواهیم کرد و امیدواریم آیندهای پر از موفقیت در انتظارش باشد.»
آسانی از سال 2023 پیراهن گوانگجو را به تن کرد و طی دو سال و هشت ماه، به عنوان مهاجم شاخص تیم در 68 بازی K لیگ به میدان رفت و آمار 18 گل و 5 پاس گل را به ثبت رساند. او در فصل جاری نیز در 22 مسابقه توانست 8 گل و 2 پاس گل به نام خود کند.
مهاجم آلبانیایی نقشی کلیدی در بهترین فصل تاریخ گوانگجو داشت؛ فصلی که این تیم به رتبه سوم لیگ رسید و در لیگ قهرمانان آسیا الیت 2024–2025 نیز با 7 گل در 7 مسابقه، زمینهساز صعود تاریخی گوانگجو به جمع هشت تیم برتر شد. گل فراموشنشدنی او برابر ویسل کوبه در مرحله یکهشتم نهایی همچنان در خاطره هواداران باقی مانده است.
بازار


آسانی در حالی که شش ماه دیگر با گوانگجو قرارداد داشت، تصمیم به جدایی گرفت و سوم اوت انتقالش به استقلال رسماً اعلام شد.
لی جونگهیو، سرمربی گوانگجو، پس از بازی نیمهنهایی جام حذفی کره گفت: «اگر فرصتی دوباره پیش بیاید، دوست دارم آسانی را بازگردانم. او بازیکنی حرفهای با عطش همیشگی برای پیشرفت بود.»
خود آسانی نیز در پیامی احساسی در شبکههای اجتماعی نوشت: «دو سال و نیم حضورم در گوانگجو فراموشنشدنی است؛ پر از خاطره، احساسات و لحظات شاد و اندکی غم. این داستان برای همیشه در زندگی من باقی خواهد ماند. حالا زمان رفتن است؛ از باشگاهی میروم که باعث شد به تیم ملی آلبانی دعوت شوم. برای بیان قدردانیام واژهای کافی وجود ندارد.»