عصر کرد - ورزش 3 /جیمی کاراگر معتقد است که شانس آرسنال برای رقابت با لیورپول در کورس قهرمانی بیشتر از منچسترسیتی است.
شاگردان آرنه اشلوت دفاع از عنوان قهرمانی فصل گذشته در رقابتهای لیگ برتر انلگیس را با پیروزی 2-4 برابر بورنموث در ورزشگاه آنفیلد در دیداری جذاب و تماشایی که جمعه شب برگزار شد، آغاز کردند.
جیمی کاراگر معتقد است هرچند پپ گواردیولا مصمم است پس از قرار گرفتن در رده سوم فصل گذشته جبران کند اما این مسئله قابل تردید است که آیا ترکیب فعلی سیتی به اندازه کافی برای قهرمانی در لیگ قدرتمند است یا نه. به باور کاراگر، آرسنال که در سه فصل اخیر هر بار در جایگاه دوم قرار گرفته است، دوباره نزدیکترین رقیب لیورپول برای قهرمانی خواهد بود.

کاراگر در گفتگو با اسکای اسپورت در این باره اظهار داشت: «شاید بگویم آرسنال به عنوان یک باشگاه و یک تیم مدعی است اما همیشه پپ گواردیولا در ذهنم هست. او هیچ وقت عادت ندارد که نبرد. وقتی یک فصل لیگ را نبرد، فکر نمیکنم هیچ وقت دو سال پشت سر هم بدون قهرمانی لیگ بوده باشد. او مربی فوقالعادهای است، این حس را داری که آیا دوباره چیزی جادویی خلق میکند؟
بازار
![]()
من همچنین به این فکر میکنم که آیا این ترکیب سیتی در حال حاضر به اندازه کافی خوب هست که بتواند لیگ را ببرد؟ ترکیبی که فصل گذشته داشت، نتوانست راه حلی برای آن پیدا کند و ما همیشه انتظار داریم او این کار را انجام دهد. بنابراین شاید من کمی کفه ترازو را به سمت آرسنال سنگینتر کنم.»