شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

سانحه رانندگی در محور سنندج – کامیاران با ۲ کشته و ۱۸ مصدوم

سانحه رانندگی در محور سنندج – کامیاران با ۲ کشته و ۱۸ مصدوم
عصر کرد - رئیس پلیس راه کردستان گفت: در سانحه رانندگی در محور سنندج- کامیاران ۲ نفر فوت و ۱۸ نفر مصدوم شدند.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - رئیس پلیس راه کردستان گفت: در سانحه رانندگی در محور سنندج- کامیاران 2 نفر فوت و 18 نفر مصدوم شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، سرهنگ عبدالملکی در گفت و گو با خبرنگار صداوسیما گفت: در این حادثه که میان 2 دستگاه خودروی سواری سمند و زانتیا رخ داد راننده و سرنشین خودرو سمند جان باختند.
رئیس پلیس راه کردستان افزود: در این حادثه یک دستگاه اتوبوس حامل زوار نیز برای اجتناب از برخورد با خودرو‌های حادثه‌دیده به شانه خاکی منحرف شد و شماری از سرنشینان آن دچار آسیب شدند.
وی اظهار داشت: علت حادثه در دست بررسی است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه بلافاصله پس از اعلام حادثه نیرو‌های امدادی با سه دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند گفت: چهار تن از مصدومان این حادثه به بیمارستان کوثر سنندج منتقل و 14 مصدوم دیگر نیز به صورت سرپایی در محل درمان شدند.
این حادثه در ساعت 15 بعدازظهر امروز رخ داد.

عصر کرد

عصر کرد

عصر کرد

عصر کرد

عصر کرد


نظرات شما